Felpörgött a személyi- és az áruhitelezés az elmúlt években, és sokáig úgy tűnt, nincs is ezzel baj. Az idei első negyedévben azonban felgyorsult a fedezet nélküli hitelek bedőlése, egyre többen esnek késedelembe.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Lesz itt sírás-rívás hamarosan, de vajon kinek a nyakába fogják varrni? Mert a Gyurcsányéba már nem lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eretlen
@Shikari: Tudod picinyem én még emlékszem amikor 2010-ben duplájára nőtt a hitel visszatéritésem. Számomra ez elég, akkor is ha te nem birod felfogni !!!
kereső
Fletó és Kóka hazudozása döntötte be a gazdaságot és a felvett temérdek IMF hitel. Abból persze egy fillér sincs meg. Jó lenne, ha tájékozódnál és nem a levegőbe pufogtatnál!- talán meg kellene kérdezni az újdonsült diszdoktort, hogy hol a pirospöttyöspichában van magyarország devizatartaléka, amit az IMF hitelből teremtettek- a forint védelmében. Hogy nincs , az meglátszik most az árfolyamon. Valakik 2010 augusztásab istentelen nagyot kaszálhattak a forint bedöntésen- amit varga,szijjártó-és kósa produkált.Jobb helyeken már ezért műanyag bilincs a jutalom.
Nessy
ha emlékeim nem csalnak, az IMF hitel megmaradt részét már O.V. kormánya volt szíves felhasználni! Aztán vettek fel hitelt magasabb kamatozással, pocsék kondiciókkal, mert annak az elköltését senki nem ellenőrizte!
papa.49
@Nessy: Pontosan abból a maradékból vették meg a MOL részvényeket, amik cirka 3 hónap alatt már csak a FELÉT ÉRTÉK A VÉTELÁRNAK, KURVA NAGY BÓT VOLT !!!
Közben eltapsolták a 3000 milliárdnyi magánynyugdíjat is van hozzá nagy tehetségük !!!
Nessy
@papa.49: Ezért irigylésre méltóak a demens emberek! Azok ezt a sok ostobaságot mind megtapsolják, hiszen holnapra már el is felejtik. Aztán jöhet az ismétlés egy másik szócséplőtől!
kokopelli
@papa.49: ..egy szónak is száz a vége,mert ha narancsosok még tíz évig maradnak,akkor is
a Gyurcsányékra fogják az egész ß@rukat kenni! A pirospöttyös valagú,nézeteltérős Marhatolcsi
is azt szirénázta hivatalában,amivel még a legrosszabb "bukmékert" is elriasztotta volna! Erre mond-
ják,hogy szelektív memória! Nem azért vették át a hatalmat,hogy bizonyítsanak,és ne bizonygas-
sanak,ill. bizonyítványt magyarázzanak még cca. tíz év után is??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.