Nem lényegtelen, de másodlagos kérdésnek nevezte Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Kossuth rádiónak péntek reggel adott interjúban, hogy melyik európai pártcsaládhoz tartozik a jövőben a Fidesz. Hangsúlyozta, nem szabad, hogy brüsszeli bürokraták határozzák meg az Európai Unió jövőjét.

Ezek a csoportosulások is alakulnak – fogalmazott a pártcsaládokról, hozzátéve: nem lehet lecövekelni egyetlen helyre, mert akkor kiszolgáltatnák magukat az európai politika változásainak.

A magyar érdekkel összhangban kell helyet foglalnia a Fidesznek az európai színtéren

- jelentette ki Orbán Viktor.

Jelezte:

a Fidesznek nincs helye egy olyan közösségben, amelyik bevándorláspártivá válik, elfeledkezik keresztény gyökereiről, nem tiszteli a nemzeteket, a brüsszeli bürokraták foglyává lesz.

Közölte, megpróbálják korábbi formájában megtartani az Európai Néppártot, amely Helmut Kohl pártjaként tisztelte a nemzeteket, fontosnak tartotta a kereszténységet, mindig is figyelembe vette a közép-európaiak érdekeit, ugyanakkor gazdaságilag rendkívül dinamikus Európai Uniót eredményezett, amely abban a formájában "jó és hasznos volt Magyarország számára".

Orbán Viktor arról beszélt, hogy az uniós vezetői posztok elosztásánál a visegrádi államok érvényesíteni fogják saját szempontjaikat. Kiemelte: a politikában a fontos dolgoknál az erő számít, ennek alapját pedig az adott állam és érvei súlya adja, e két területen pedig jól áll Közép-Európa.

Hangsúlyozta: a V4-ek kereskedelme Németországgal jóval nagyobb, mint Franciaországé, "egy meghatározó országcsoportról beszélünk", "az európai gazdasági növekedés motorja jelenleg Közép-Európa".

Kell olyan vezetőnek lennie Közép-Európából, európai szinten is, aki ezt az önbizalmat, erőt, jövőre vonatkozó optimista világlátást megtestesíti, és olyan vezetőket tudunk csak támogatni Közép-Európán kívülről, akik tisztelik Közép-Európát, nem néznek le bennünket

- fogalmazott Orbán Viktor.

Korainak nevezte, hogy konkrét személyi javaslatokról nyilatkozzanak, de hangsúlyozta, nem szabad európai vezető posztra jelölni olyan embert, aki korábban részt vett vagy élen járt "valamelyik tagállam megtámadásában".

Egy széles listával kell menni, hogy utána meg tudjunk egyezni – jelentette ki, majd közölte, lát esélyt arra, hogy egy-két héten belül megállapodás szülessen e kérdésben.

A miniszterelnök elmondta: az unió jövőjével kapcsolatban részletkérdésekben tér el a visegrádi államok álláspontja egymásétól, "irányszabó" kérdésekben nem.

Saját uniós vállalásai között említette, hogy csak a migráció megállítás mellett egyértelműen hitet tevő dokumentumokat és személyeket támogatnak, hogy "meg kell adni a tiszteletet a nemzeteknek", valamint, hogy a keresztény kultúráról nem szabad megfeledkezni.

A tagállamok gazdaságpolitikai függetlenségét tiszteletben kell tartani, tehát nem lehet ráerőszakolni egységes gazdaságpolitikát egymástól rendkívüli mértékben különböző országokra – hangsúlyozta Orbán Viktor, elutasítva, hogy brüsszeli bürokraták alakítsák a magyar költségvetést vagy adórendszert.

Magyarországnak megvannak a saját érdekei, és csak magyarok tudják megmondani, mi jó Magyarországnak, és mi nem

- hangsúlyozta. Szívesen, de addig működnek együtt partnerekkel, amíg az az ország érdekeit szolgálja – fűzte hozzá.

A háromtagú néppárti bizottságról szólva a miniszterelnök úgy nyilatkozott, egyenrangú félként tárgyalnak velük, a kérdés az lesz, melyik fél mit akar, és összeegyeztethetőek-e a célok.

A jövő évi költségvetési javaslat kapcsán Orbán Viktor megemlítette: reális az alapja annak a kialakult érzésnek, hogy a dolgok tulajdonképpen jó irányba mennek az országban, hiszen egyre több a munkahely, felfelé kapaszkodnak a bérek, a gazdaság teljesítménye pedig reménykeltő.

Hozzátette, ilyenkor meg kell védeni, amit elértünk, ennek részeként csökkentve a gazdaságot fenyegető kockázatokat.

A számunkra legfontosabb kereskedelmi nyugat-európai gazdaságok fejlődési üteme lassul, amire a kormányzat az adócsökkentést és növekedéstámogató lépéseket egyaránt tartalmazó gazdaságvédelmi akciótervvel adott választ – fejtette ki.

Orbán Viktor a kormányzati politika céljaként a családok megerősítését jelölte meg, aminek előfeltétele a gazdasági fejlődés védelme.

A dunai hajókatasztrófáról szólva a miniszterelnök azt mondta, azért rázta meg ennyire az országot az eset, mert "akik meghaltak, azok a vendégeink voltak". Egyeztetni fognak dél-koreai partnereikkel arról, milyen emléket állítsanak az áldozatoknak – jelezte.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Mohai Balázs

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
gátlástalan hazudós barom!
Nektek semmi keresni valótok az európai polgárok között! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Kezd skizofrén lenni a fidesz, de nem meglepő, ha a vezér is az! :)
lampa laz
A hülye idióta már megint jól elbeszélgetett önmagával..
SystemError
Mindenesetre ismerjük a féreg kommunikációt, hogy igazából arról van szó, hogy nem lesznek visszafogadva és most el kell játszani, hogy a ki a Jani a gáton. Kár hogy egész Európa megismerte már a mi kis mini gyógyszerfüggő Hitlerünket és hogy az anyját is eladná egy kommunikációs fordulatért! :)
RonaGyuri
gátlástalan hazudós barom!
Nektek semmi keresni valótok az európai polgárok között! =))
kereső
Akkor az EPP ugrott, mert az a közösség "bevándorló párti lett".
Ezt meg ismerjük- már megint eladod a saját érdekedet az ország érdekeként. :A magyar érdekkel összhangban kell helyet foglalnia a Fidesznek az európai színtéren

- jelentette ki Orbán Viktor."

Szeretném, ha a" sok" aszék közül végül a pad alatt találnád magad. Timmermans meg nem egy tagállamot támadott meg, hanem téged- nem vagy egyenlő az országgal! Az ország szolgája kéne legyél- nem uralkodója, aki visszaél a hatalmával.
volvós
Na, mosott agyú nyuggerek, már most betanítja O1G a parányi agyatokba, hogy Őfelsége hagyja faképnél az EPP-t, és nem veszitek észre, hogy a Viktorkátokat b@sszák ki a közösségből. Persze úgy állítja be, hogy ő tanitja meg kesztyübe dudálni az EU-t...Ti meg továbbra is remegő lábakkal álltok sorba a hentesnél a csirke farhátért !!!
verőce21
Soros mostanában ismét publikált a Project Syndicate oldalon!
Hogy a spekulánsok koronázatlan királyának milyen mérvű Orbánfóbiája lehet, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az ezzel foglalkozó első három mondatában négy alkalommal szerepel az Orbán név.
Yoda69
A fideSS nem egy europai part, igy nincs helye Europaban. Csak hagyjak vegre a magyarokat es Magyarorszagot ervenyesulni es huzzanak el a busba.
Eladott Ország
Hatalmas arányú a gazdaság növekedése nem is kétséges. Főleg a nulláról, negatívról, bányászbéka alfeléről könnyű nagyarányú növekedést kimutatni, sokszorosat is. Majdnem olyan, mikor a király elhatározza, hogy megduplázza az apród fizetését. - És mennyi most? - Nem kap semmit. - Akkor legyen a háromszorosa. És a V4-ek együttes GDP-je is csak alig több mint a negyede Németországénak...A majdnem 510 millió lakosú Európában 17 millióan élnek és/vagy dolgoznak hazájukon kívül, de EU-n belül. Ez, ugye, 0,03 százalék. A majdnem 10 millió lakosú Magyarországon 2018-as adat szerint a munkaképes lakosság több mint 5 százaléka, közel 400 ezer ember dolgozik más eu-s országban. Ha szajkózni szeretném azt, amit a kormány, azt mondanám, tényleg elképesztően jobban teljesítünk országilag. Ezért is húz el mindenki, aki teheti, 20 és 64 év között, melegebb vagy hidegebb éghajlatra. Akkor most nézzük meg, mennyi támogatást kapott az ország ebben az időszakban. Ez, ugye, egy bonyolult kérdés, hiszen befizetők is vagyunk, így sok adatot kellene felsorolni, amit most nem teszek meg, csak kiemelek párat. Ez év januárjában az Európai Bizottság magyarországi képviseletének vezetője azt nyilatkozta egy rendezvényen, hogy tagságunk kezdete óta 200 ezer projekt kapott uniós támogatást. A tagság kezdete 15 évvel ezelőtt volt, így az elmúlt kilenc évre jó sok projekt juthatott. 15 év, az majdnem 5 500 nap. Ha jól számolom, ez napi 36 projekt. Más forrás szerint napi 2,2 milliárd forint.
laja70
751 képviselőnek akarja előírni ez a hízott disznő, hogy mi a teendő! A 13 képviselője majd kiadja az utasításokat, Tompikával az élen!!!
csak úgy....
@verőce21: csak a vízre és a müszerekre koncentrálj, ukrán tutajos ...
Mary
Nem értem Magyarország miért tart ennyire a migránsoktól? Nem célország vagyunk, arról.az 1300 menekültröl lenne szó, akik a kvóta szerint jöttek volna?
Komolyan ők 1300 an veszélyeztették volna a keresztény kultúrát? Amúgy a kötvényes idegenek nincsenek hatással a keteszténységre? Na és a sok kínai és török? Ők sem vették el a keresztény kulúrát!! Orbánnak nincs joga büszkélkedni, egy lepukkant országot vezet, az élet megállt kb 40 éve Az EU Magyarországnak adott a legtöbb támogatást, ennek ellenére semmi nem látszik a Stadionokon.kívül
Siralmas ahogy pl.Budapest.kinéz
Koszos, ápolatlan, a házak fél évszada nincsenek felújítva, igénytelen minden az utakról ne is beszéljünk
Én azt mondanám, hogy a fidesz így politikai prostitulált, oda hajlik ahol a pénz szagát megérzi
csak úgy....
@Shikari: micsoda boldogság és megnyugvás töltheti el viktot, hogy a propeller 1/2 nótása neki drukkol... :)
autogramm vagy hasznát zoknid van már töle ?
kokopelli
@RonaGyuri: ...arra a H.Kohl-ra hivatkozik,akit a hazájában úgy vágtak ki a "kancellári székéből"
(hamis ill. korrupt dolgai miatt),mint a hasasmacskát ß@rni! Még mindíg nem imeri a csuti a tör-
ténetet,hogy az A.Merkel kérte fel,hogy hagyja el a "hivatalát" hamis tanuzás és hatalommal való
visszaélés miatt ! El is takarodott az "óriás-baby" az ágyasával együtt,akit a beteg felesége mellett
tartott!
Nessy
Talán hitelesebb lenne az egész szöveg, ha nincs vele szemben a tény! Kötvényesek, kopt keresztények, venezuelaiak, kínaiak, és még a jó ég tudja hányféle náció! Hogy is oldotta meg a kormány 2015-ben a menekült kérdés? Emlékszik még valaki a híradó képekre? Vonaton, buszon szállították az embereket egyik határtól a másikig, aztán ott mehetett Isten hirivel! Egyébként ha a 740 milliós lakosú Európa mond, hogy 20 - 30 millió bevándorlótól elveszti a kereszténységét, identitását, kultúráját, akkor meg is érdemli a sorsát!
csak úgy....
@Nessy:... Mongolok, Törökök, Ukránok...,de orbán maradt a bevándorlás ellenes szövegnél,mert így ismerik és szeretik a hibbant,hiszékeny hívei! A kilakoltatott magyar családok helyére, a tezsvéri országokból meg jönnek a gyütmentek.
Nessy
@csak úgy...: Építünk nekik munkásszállót, ellátással, stb. Mi lenne, ha magyar, távolabbi megyék lakóinak építenének munkásszállót, adnának kedvezményeket? Valamikor ez remekül működött. Aztán amikor a gyár megszűnt, a munkásszállóból panzió lett, persze már új tulajdonossal.
csak úgy....
@Nessy: A magyar ,ha már távolra megy ,akkor nem munkásszállókra kívánkozik egyedül ! Családostól irány a nyugat,mert egy család csak együtt család!
Eladott Ország
A fidesz nevű bűnszervezetnek/szektának Európában nincs helye.Orbán 1992-ig liberális elveket vallott, a Liberális Internacionálé alelnöke volt. Akkortól megfordult a szele: a konzervatizmus felé fordult, ott volt hely hatalmi törekvései számára. Pártja strukturális átalakítását, centralizálását szorgalmazta. Mára Európában a „sötét erők” európai vezénylő tábornokának nevezi Macron francia elnök, aki kijelentette: „Nem fogok engedni a nacionalistáknak és a gyűlöletbeszéddel politizálóknak.”A soha nem hazudó legkeresztényebb, avagy Orbán fejlődésének története: Zörög, mint a mákgubó. Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig csak a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül, és zörögni kezd, mint a mákgubó ősszel, ha fújja a szél. (1993)
Nincs szó. A Fidesz és az FKGP békés egymás mellett élése immár valósággá vált, ennél többről azonban nincs szó. (1997. október 31.)
Nincs alternatíva. Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar. (1998. április 9.)
Nem tragédia, ha nem csatlakozunk. – Riporter: „Van-e forgatókönyvük arra az esetre, ha 2002-2003-ban sem sikerül Magyarországnak csatlakozni az Európai Unióhoz?” és így tovább. и так далее
tudode
Egyszerű a képlet!
.
Lehet finnyáskodni! Mivel a népfelség döntése volt/van az EU tagság, kénytelen az EU elviselni egy faragatlan ficere hadicseleit, amelyet 2011 óta művel az ET-ben!
.
Szerencséjére, az ország szerencsétlenségére az EU nem készült fel hozzá hasonló politikai szélhámos kezelésére?
.
Egy a sok kokika közül:
,
------ Daniel Cohn Bendit Orbánhoz (elöször) az EP-ben (magyar)
.
www.youtube.com/watch?v=0nytyd7Nn1A
.
CiniKUSS válasza a miniszterelnök sityakjában:
.
www.youtube.com/watch?v=RKnyvex6EnE
..
Azóta is pisLÓG, mint a miskolci kocsonya, és hasonlóan vigyorog, amikor a székház "hadicselét" a fejére hányták, azt, amiből a durva papi egész jól fenntartja az egész rám rendes családot!
.
Simicska fogalmazta meg, ki ő rongy'ő!!!
.
Zusammen:
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&oq=Orb%C3%A1n+csa&aqs=chrome.4.69i57j69i60j69i61l2j69i59j0.5616j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Eljön az idő, amikor elfogy mindenféle mosakodóeszköze!
.
Simicska fogalmazta meg, ki ő rongy'ő!!!
Jozefina
Istenné szeretné emeltetni magát??!!
"Kell olyan vezetőnek lennie Közép-Európából, európai szinten is, aki ezt az önbizalmat, erőt, jövőre vonatkozó optimista világlátást megtestesíti, és olyan vezetőket tudunk csak támogatni Közép-Európán kívülről, akik tisztelik Közép-Európát, nem néznek le bennünket"
bencemacska
@verőce21: ma, 11:32
Ha te O1G-be és bandájába 0.1 %-nyi pénzt pumpáltál volna, mint a Soros, - és úgy viselkedne veled, mint ő Sorossal, - nem hiszem, hogy finomabban beszélnél róla. Sőőőőőt!
bencemacska
@Jozefina: ma, 15:39
Ennek olyan mániája már a "TISZTELJENEK!" felszólítás, ami önmagában megáll egy betegség diagnózisaként!
Pedig hányan elmondták már neki, hogy a tiszteletet nem kikövetelni, hanem KIÉRDEMELNI KELL. Nem érti!!!
Commenter
@bencemacska: honnan értené, nincs agya hozzá(csak a hazudozáshoz és a lopáshoz), és mivel is érdemelte volna ki? Ez az ember már kész állatorvosi ló. És megvenni is lehet tiszteletet. Ahogy a határon túliakkal tette. Zsarol, fenyegetőzik, hőzöng. Ő maga vallotta be egy videóban, hogy képes kívülről szemlélni magát, bármit is értett ez alatt A kényszermozgásai, a hadarása, a csapongó gondolatai, irreális tervei...ez az ember pszicho és szociopata, Ranschburg Jenő már 30 éve megmondta. Nem figyeltünk oda, nem hallgattunk rá.
kokopelli
@Jozefina: ...lehet hogy sejti már,hogy őt ugyancsak lenézik ill. nevetnek rajta,a sok "kikérjük
magunknak a tiszteletet" toporzékolásai miatt! Amennyiben fiatalon nem sikerült neki,úgy már
késő! Ő egy légyß@r jelentőségű pontocska az EU csoportképén! A "Schwejk"-et kellene elol-
vasatni vele!
bencemacska
@Commenter: ma, 16:30
Nagyon sok - általam nagyra értékelt ember - megmondta, hogy Isten mentsen meg mindenki ettől az embertől!
Egyben tévedtek, hogy embernek tekintették!
Engem ne vegyél be abba a csoportba, akik nem figyeltek rá, mert én "első látás" óta utálom őt. Miatta nem mentem el az újra temetésre sem. Ma el is mondta egy ember a rádióban a történetet, amit én csak pletykaként ismertem anno.
human
"nem szabad, hogy brüsszeli bürokraták határozzák meg az Európai Unió jövőjét" ... hanem majd ÉN.
Commenter
@bencemacska: Dehogy is veszlek be abba a csoportba akik nem látták hogy ki is valójában, csak már nem volt kedvem sem odaírni azt hogy tisztelet a kivételeknek. Tegnap olvastam egy hosszú interjút Mécs Imrével végül is nem linkeltem be annyira elkeserítő volt. A HVG-n el érhető. Ő azt mondta, senkit nem tartott méltónak a reformkommunisták közül hogy ott legyen az újratemetésen a koporsó mellett, kivéve egyet, az akkori miniszterelnököt. Azt, hogy orbán beszédét melyik történész vagy párttársa fogalmazta meg nem tudom, de hogy abban egy saját szava, gondolata nem volt az biztos.
Commenter
@kereső: nem a pad alatt, a padlón. Ne sikerüljön föltápászkodnia!
desir62
Nektek az országban sincs keresnivalótok.
verőce21
Jaj Európának, ha nem mi nemzetállamiak határozzuk meg a jövőjét, hanem a gyuribá' pénzén világpolgárrá, netán "européerré" avanzsált, pénzképviseleti érdekemberek.
dr. prédikátor
Az O1G-t és csürhéjét Európából is ki kell tiltani!!! Mocskos patkányok!!!
Clavigo
@verőce21: Orbán elvtársnak nem jött össze az" EU. jövő-meghatározása"..Qrvára leszarják ezt a Telefingott Búvárruhát,,vagy csak simán röhög rajta mindenki,,mint a falu (EU.) bolondján..
verőce21
@Clavigo: Neked is azt mondom, mint a többi félnótás előre örömtáncot lejtő tehetetlen hazaárulónak, hogy várjuk azért ki a végét az EP frakciók végleges számarányainak.
bencemacska
@Commenter: ma, 17:12
Tudtommal a szervezők "cenzúrázták" a felszólalásokat, de ő utolsó éjjel átírta a jóváhagyott szöveget. Sokan e miatt is haragszanak rá még ma is!
Commenter
@bencemacska: nem ez a legnagyobb bűne, csak számos a megszámlálhatatlan közül.Már akkor is felrúgott minden előzetes megállapodást, azaz "pávatáncolt" egy nemzet tragédiáján, kihasználta az emberek együttérzését, gyászát, és még uszított is.
tulipan
Csak a pénze kell! Ugye,kapzsi narancsos Dagadék??
tulipan
@verőce21: Neked is azt mondom, mint a többi félnótásnak, a hosszú hónapok óta tehetetlen narancsos hazaárulónak, hogy várjuk azért ki a végét az EP frakciók végleges számarányainak. Azért azt előre megmondhatom, NEM az LESZ, amiben oly annyira REMÉNYKEDTETEK!!! Európa most szerencsére, időben felébredt, nem úgy mint a narancsos példakép, Hitler esetében!!!
verőce21
@bencemacska: Azt a beszédet túlnyomóan Kövérrel írták közösen, de utolsó este O. valóban jelentősen belejavított. Az történt ugyanis, hogy O.-nak kétségei voltak(még utolsó este is), hogy nem elég "ütős" a szöveg, mire K. türelmetlenül rávágta, "Na nem korrepetállak tovább!". Erre O. átírta jelentősen.
verőce21
@tulipan: (19:42) A lipsi sötétség kísértete járja be Európát!
Tombol a gyűlölet és hazaárulás most is itt a blogon! Nem baj, hogy bátran előmerészkedtek a pofák, de nagyot néznének, ha Magyarország most deklarálná, hogy felfüggeszti tagságát az Európai Unióban! Amíg nem erősödik meg annyira, hogy az új belépéssel egyidejűleg bevezeti az Eurót is. (A stratégiai beszállítók vámmentessége addig is, kétoldalú szerződésekkel biztosítható)
A köztes időszakban pedig - az ismert nevek és címek alapján -, összeszedné és statáriálisan elítélné a hazaárulással következetesen vádolható kommentelőket és Szibériai bérelt börtönökbe szállítanák őket.
tulipan
@verőce21: Na látod, nektek mind. ilyen, jellegzetesen NARANCSOS, gyűlölködéstől fröcsögő ábrándjaitok vannak! Nem árthat tudni, mire készülnétek!!! Kösz, a tájékoztatást!!!A hazaárulók, azok éppen,TI vagytok! Hahahahaha :))
verőce21
@tulipan: (20:16) Magadba szálltál mi, Kirakati Kati?
tulipan
@verőce21: Mi a hézag, narancsos hantaboy, nem tetszik a pofázmányod a tükörben??? Hahahhaha :))))
Borsodi
@RonaGyuri: Nem tudom Magyarországon van még annyira hülye ember aki elhiszi amit mond?.
Szerintem Brüsszel fogja mondani,hogy a néppártban nincs helyük.ami teljesen jogos.
Qqberci
Szerintem a Fütyesznek már sehol nincs helye...
RonaGyuri
@Borsodi: sajna vannak, de az az igazság, hogy azért van szüksége a saját migráncsaira a környező országok szemeteiből: pl. @verőce21: shaki-maki, no meg a mindig okos dumb-riche & Co.
evacica
Na mi van ? Készíted elő a kirúgás magyarázatát? Neked és pártodnak normális országban és párt csoportokban nincs helyed! Hazug korrupt tolvaj banda!
Eladott Ország
Orbán: Győztünk! uploads.disquscdn.com/images/80ded6ab6ff30d00ea409679cb57c045b9616dc17f00806bb700b3d4cbe5fac5.jpg?w=600&h=396
uploads.disquscdn.com/images/afe25aceba9e456b80374200e5b648540ab901f60fafea45e2c9d2772b3c91a7.jpg?w=600&h=339
uploads.disquscdn.com/images/2e51142e67b83cff15f7abc07baad77c21fae9842dc2a2533847dc736561ea76.jpg?w=600&h=401
A nagy harcos, szar lehet ott középen egyedül amikor "liberális világmaffia" bekerít. Ez a kép iszonyú beszédes. Látszik hogy fingja nincs a skizofrén dagadtnak hogy mi tévő legyen. Az is jól látszik hogy a beszélgető csoportok a tartásukkal, testbeszédükkel egyértelművé tették a számára hogy ide te márpedig ne gyere,nem kérünk belőled.
Lepényleső
Fülnek érhetőbben;- a fideßnek nincs helye semmilyen közösségben
(kivéve talán az elítéltekében)?
kokopelli
@Eladott Ország: ...ő rekesztette ki saját magát!...a csicskák meg csak árnyékoltak neki!
...hányszor fogják őt megtagadni?..min. négyszer,mert "a Megváltó"val csak háromszor tették
azt meg a "tanítványai"!?...azért a különbségnek meg kell lenni!!(;-))
tulipan
@verőce21: Na, te sötét narancsos bolond, hantaboy ! Ezt aztán jól megaszondtad: "Hogy a spekulánsok koronázatlan királyának milyen mérvű Orbánfóbiája lehet, "?)) HAHAHA :)) ENNEK A dagadék imádottadnak aztán, összehasonlíthatatlanul nagyobb Soros-fóbiája VAN, hiszen Magyarországon, ÉVEK ÓTA, minden városban ezrével, mindenhova, kiplakátozta, sok pénzünkért, Soros nevét és arcképét!!! ! Jó reklám volt EZ, Gyuri bácsinak! :)))
simmering73
Akkor ki határozza meg az EU jövőjét? Csak nem te?
kamazuka
tetszik az írás címe.
Akkor most tényleg komolyan gondolja a VUKI?
Pakolnak és eltakarodnak?
tulipan
@durbincs: Te rohadék, mocskos, szemét pedofil, narancsos seggnyaldosó Félfarok, ott a Ploesti denevérszaros, hűgytól bűzös bányakecód, sötét mélyén! Mi a lótúrót keresel megint itt? Miért nem az otthoni romány hirlapjaidat "boldogítod", ékes roműny akcentusoddal??? Köztudott, hogy Ti voltatok, azok a sötét haverjaitokkal, akik ott Úz -völgyébe voltatok, a székelykapukat betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... Shikarival, Verőce21-el, na meg a Csizmás Konddal karöltve, ugyibár ?? meg még kikkel ? Ti vagytok a narancsosa Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ?
kereső
@simmering73: 18:49, ilyen kérdést- hiszen ő európa dns-e, ami meg tudjuk meghatározó. Bár én úgy itélem meg, hogy az a dns sok-sok mutáns gént tartalmaz, ami miatt ez dns nem egészséges európa szempontjából- az ilyen mutánsokat az egészségesek érdekében gyógyszerezni kell, vagy sugárkezelni.
Yoda69
@Mary: június 14., 13:07-re
Nem Magyarorszag tart a migransoktol, hanem CSAK a fideSS altal megtevesztett birkahad. Ok meg mindig abban a tevhitben elnek hogy jonnek a migrancsok es megeroszakoljak a noket asszonyokat, alraboljak a gyerekeiket, es bekoltoznek a hazaikba. Nos az ilyen 1 biteseket probald meg meggyozni ennek az ellenkezojerol. Talan meg meg is lincselnek ott helyben. orban olyan gyuloletet oltott az emberekbe, hogy azt generaciok fogjak csak tudni kimosni.
Abban azert remenykedem, hogy az orszag ertelmesebb fele az elkovetkezo valasztasokokn mar a jo helyre huzza majd az X-et.
verőce21
@Yoda69: Csak úgy dől belőled a hülyeség!
verőce21
@Yoda69: Ez nem igazság, hanem butasággal átitatott hazugság amiket te írogatsz!
silber13
@durbincs: Megszólalt maga homokos,félnótás templomromboló pária? Mondtuk már: Magának itt kuss!
kakaósbögre
Fordítom fideszről,magyarra:"a Fidesz Európában vállalhatatlan."
verőce21
@tulipan: (18:16) Megérdemli a jó öreg, hogy "kiplakátolják"! :)
Gauntlet
Gondolom magára gondol mint összeurópai vezetőre... Hiba!
Yoda69
@verőce21: Jo lenne ha ideznel mi volt a hazugsag abban amit irtam, mert igy parttalan a vitank.
verőce21
@Yoda69: Az egész "a migransokrol", meg "a megtevesztett birkahad"... - te Mulya!
Yoda69
@verőce21: Ez csak szerinted hazugsag, mert te is egy behukyitett birka vagy, aki nem latja a fatol az erdot.
verőce21
@Yoda69: Ismét csak hazudsz! - így engem igazolsz. :)
volvós
- Mi a különbség Isten és Orbán között ?
- Isten nem akar orbán lenni !! (By Hofi G. )
tudode
A Fidesz fejeknek már a méltó helyükön kellene lenniük, ahol szerenádot kaphatnának: Azok a boldog szép napok ég veled, te nem tudod milyen jó nélküled
.
www.youtube.com/watch?v=NLM_E-eGdso
.
Kölcsön kenyér visszajár majd!
verőce21
@tudode: Hááááá...Hááááááåá...Hááá...!
csak úgy....
"De mondok én neked valamit, Viktor. Ahogy itt elnézlek titeket, rosszabbak vagytok ti a Kun Béla- féle Lenin- fiúknál. És tudod, mit? Ha egyszer hatalomra jutsz – mert látom, az Isten sem menti meg az országot attól, hogy egyszer majd te dirigálj itt –, a Stumpfot, meg engem akasztass föl elsőként, mert mi még tudjuk, te ki voltál egykoron! "
( Kéri László, 1983)
CsipkeRózsa
A Fidesznek nincs helye egy olyan közösségben, amelyik szeretne békességben élni, gyűlölet nélkül.
tulipan
@verőce21: Mondhatom gyengülsz már, ha csak ennyire telt, narancsos seggnyaló!! :))))
tulipan
@durbincs: Te rohadék, búzös, szemét pedofil, narancsos seggnyaldosó Félfarok, ott a Ploesti denevérszaros, hűgytól bűzös bányakecód, sötét mélyén! Mi a lótúrót keresel megint itt? Miért nem az otthoni romány hirlapjaidat "boldogítod", ékes romány akcentusoddal??? Mindannyiunk előtt köztudott, hogy Ti voltatok ott, azokkal a romány, ámde alaposan megfizetett orbán_seggnyaldosó haverjaitokkal, akik ott Úz -völgyébe voltatok, a székelykapukat betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... Shikarival, Verőce21-el, na meg a Csizmás Konddal karöltve, ugyibár ?? meg még kikkel ? Ti vagytok ugyi azok a narancsos Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Ideje lenne, ha mán állitanád, azt az Echo -bánya Tv-det, ezekről a pofátlan szövegeitekről!
Jó lenne, ha mán állitanád, azt az Echo -bánya Tv-det, ezekről a pofátlan szövegekről!
kokopelli
@Eladott Ország: Elírták,mert az "Nemzeti Inzultáció!" (;-))
kokopelli
@Eladott Ország: ..én még sohasem léptem be olyan közösségbe,ahová nem akartam!
A Zorbán már nagykorú,vagy van neki gyámja? Ne lépjen be ill. ne maradjon benn!Eccerű!
tulipan
Há', mié? Önmagán kívül, volt valaki is, aki ilyet ÁLLÍTOTT volna??
hirklikk.hu/kozelet/orban-nem-volt-hs/351555/
tulipan
@durbincs: Há', néked sosem elég?? Ahogy gonduválod!! : A magyaroknak meg marad továbbaí is, a zacskos Negro ,majd válogatnak - míg csak őket nem válogatják ?, ugyibár Te narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?...
na meg még sok más velejéig gonosz narancsos haverotokkal Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, ésm persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert neked mán még, a csatorna is bedes ?
tulipan
@lampa laz:Naponta többszöt, ismételni kell a sültbolond Félfaroknak, különben még kirepül széthasadt feflbpl! :))))))
Eladott Ország
@fideszes gyökér: Attól fél, ha kirakják a néppártból kevesebbet tud lopni, a csúti szarházi!
kokopelli
@Eladott Ország: a határon túl azok akiknek lefordítják a rémálmait azok mosolyognak,aki
megértik (pl. a kint dolgozók) azok meg röhögnek rajta!Beszélgettem egy-két "menekülttel",akik
szintén röhögnek az erölködésén,de legalább még egy okuk van,hogy kint maradjanak!Ha a gye-
rekek kinnt már elvégzik a sulit,úgy úgy semmi értelme a visszaútnak! A kisiklott megvesztegetett
H.Kohlra meg nem jó hivatkozni,mert a szerencsétlen égett a kidobása után mint az albán-cirkusz!
kokopelli
@RonaGyuri: Amennyiben valaki leírta volna neki,hogy franciák gazdasága (pl. a BIP-je)
hányszorosa a V4-es manufaktúrának,akkor nem szólt volna akkora hülyeséget! (;-))
Tommika
Te kibaszott barom, az országot kivezeted az euból! Olyan diktatúrát kapunk a nyakunka, hogy le kell majd zárni a határokat, nehogy elmeneküljön a nép! Ez nem Oroszország, innen könnyü lelépni, ha ilyan formában haladunk, csak a fidesz fanok maradnak, meg a migráncsai!
Eladott Ország
A fidesz szektának/politikai prostituált bandának nem közösségben, hanem börtönben van a megérdemelt helye, a társadalomtól elkülönítve!
tulipan
HA kirakják, a Néppártból, - ami valószínű -, bár nem biztos, hogy már most, hanem majd csak Novemberben "döntenek", a neki "diadalittas" választási eredmények közzétételétől fogva, szinte teljesen BIZTOS TÉNYRŐL, addig me csak szívhatja a fogacskáit, és maximum, ITTHON pofázhat pökhendi nagy pofával, a BIRKÁINAK, mindaddig amíg még csordogál, imitt-amott, valamennyi elcsórni való Eurocent!!!
advocat
Akkor mi a francnak maradunk! Mert azért ez egy klub.
kokopelli
@Tommika: ..nem hiszem,hogy az EU nyugati része,azt észrevenné hogy az Orbán a gazdasá-
gilag hatalmas erőt képviselő M.o.-ot kivezette az Únióból! Egy légyß@rral kevesebb a határidő-
naplókon! A V4-ből is V4-1 maradna? (;-))
kokopelli
@durbincs: mi van fidesz "felfujható gumicsaj"? Rőfölnek a narancsosok eleget,vagy kiszá-
radtál?Nem ugrik be az anyucid helyetted?Elég melója van a barnamedvék kiszolgálásával???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.