A Fidesz szerint a jövő évi költségvetés elfogadásakor a "Gyurcsány által vezetett ellenzéknek" színt kell vallania, hogy a magyar családok vagy a bevándorlók oldalán áll – mondta Dunai Mónika, a kormánypárt országgyűlési képviselője pénteki sajtótájékoztatóján.

A jövő héten kezdi tárgyalni a parlament a 2020-as költségvetést, amely a kormánypártok szerint a családok támogatásának költségvetése. A kormánypárti frakciók minden segítséget megadnak ahhoz, hogy még több támogatást kapjanak a családok – tette hozzá.

Szerinte ugyanakkor "Gyurcsányék mindig csak megnehezítették a gyermekes családok életét", hiszen kormányra kerülve első dolguk volt, hogy elvették az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét, aztán eltörölték az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat, majd elvették az édesanyáktól a hároméves gyest, sorra zárták be a bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, valamint adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották a családokat.

Emellett – folytatta Dunai Mónika – ez elmúlt években sem szavazták meg a gyermekes családoknak szóló támogatásokat, elutasították a családi adórendszert és az otthonteremtési támogatásokat is.

Hangsúlyozta:

miközben a magyar gyermekes családoktól mindent sajnálnak, az Európai Parlamentben a bevándorlóknak mindent megszavaznak.

Úgy vélte: a 2020-as költségvetés elfogadásakor ki fog derülni, hogy valójában kinek az oldalán állnak, kiket támogatnak, hiszen a jövő évi költségvetés két és félszer akkora támogatást biztosít a családoknak, mint a baloldal által utoljára benyújtott 2010-es büdzsé.

A Gyurcsány által vezetett ellenzéknek most is színt kell vallania, hogy kinek az oldalán áll, a magyar családok és gyermekek vagy a bevándorlók oldalán – hangoztatta Dunai Mónika.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Törjön el a kezetek visszafelé mutogatáskor!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
És az időtökben - ami sajnos mai tart - hányan is kerestek külföldön munkát? 600000-ren? Mert ez a kormány "családokban" - mint a maffia - gondolkodik. Lölő, Habony, Rogán és társaik családja.
tulipan
Milyen mocsáról emelték ki, már megint a narancsok, ezt tök buta csajt???
tulipan
@csak úgy...: Mi van? Szíve lenne, egy hazug, zsebes narancsosnak? Honnan vettél, akkora baromságot,,,,???
namihami
Gyurcsányék TALÁN CSAK megnehezítették. Az Orbánék viszont TÖNKRETETTÉK. Persze, itt nem a ""közeli"" családokról szól a mese. A Fidesz-közeliek nem vették észre a dolgot.
kakaósbögre
Na,megint találtak valami hazug tolvajt aki az arcát adja egy ekkora hazugsághoz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.