Májusban 3,6 milliárd forinttal nőtt a magyar kórházak lejárt adósságállománya, amely a hónap végére megközelítette a 37,5 milliárd forintot a Magyar Államkincstár (MÁK) friss adatai szerint. Ha a növekedés jelenlegi üteme nem változik, félév végére a lejárt határidejű kifizetetlen számlák értéke meghaladja a 40 milliárd forintot, ami szakértők szerint már mindenkinek fájni fog.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Szerintem erre kéne még egy stadion és egy jó 500 milliárdos megbízás a Lölőnek. Egészségügy, mi az 1 miatyánk meg úgy piros ponttal a seggünkön jöttük a világra, mi baj lehet? :)
Nessy
Ahhoz képest, hogy most olvasom,milyen remekűl teljesít a gazdaság! Jobban, mint az Unió átlag! Ezért aztán nem jut kedvezményes üdülés jövőre a rászoruló időseknek, rokkantaknak. Alig jut pénz az egészségügyre. Irreális inflációs szám a nyugdíj emelés alapja!
De van kínai, orosz hitel, boldog, boldogtalan támogatása a határainkon túl. Urizálás felsőfokon.
Clavigo
Azt hallanám-olvasnám egyszer,,hogy ennek a Teleszart Búvárruhának,családjának csicskáinak "fáj valamijük"..Mondjuk ez a 40 mrd ft..pl. Mondjuk,,ennyiből kijön 1-2 stadijjon...jól beárasítva...
advocat
És mikor ígért jót? Mert mindegyikről kiderült, hogy azért valami nem is olyan gömbölyű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.