Perceken múlt az élete.

A férfi Miskolc belvárosában valószínűleg a szökőkút szélén ült, amikor rosszul lett és beleesett a vízbe – tudta meg a Tények.

Az eset hétköznap fél hétkor történt. Ekkor már sokan mentek munkába, de senki nem segített a szökőkútba esett férfinek. Végül egy járókelő szólt az éppen arra járőröző közterület-felügyelőknek, akik csak nehezen tudták kihúzni őt a díszkútból. Azt mondták, amikor odaértek, már víz alatt volt a feje és nem mozdult a teste.

Utánanyúltam, próbáltam kihúzni, de elég nehéz volt, mert téli öltözékben volt, ám egy járókelő segített. Végül sikerült a férfit kihúzni a vízből, de nagyon rossz állapotban volt. Folyamatosan hányta a vizet, a fejéből és az orrából is folyt a vér, ezért stabil oldalfekvésbe tettem

- nyilatkozta a Tényeknek Fodor Péter.

Eközben a kollégája értesítette a mentőket.

A férfit pár nappal később kiengedték a kórházból.

A történteket egy térfigyelő kamera rögzítette.

Forrás: Tények, Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagy a meleg ezért elég KÁBA AKI A CSIKKET ÍRTA (nem elírás) téli öltözékben így + 40 C fokban hát legalábbis NEM HIHETŐ , vagy a tébolydából szökött ki !!!
Cicamama55
@papa.49: Gondold el, tegnap délelőtt 10-11 között én is találkoztam a városban egy 20-30 év közötti hölggyel, akin dzseki és vastag sötétbarna nadrág volt, lábán bakancs. Amikor kijöttem a postáról, láttam, hogy a parkban ül, de nem ám árnyékban! Hát én is gondoltam ám mindent róla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.