A lex Czeglédy törvényjavaslat célja, hogy ne lehessen bűnözőket kimenteni mentelmi joggal az eljárásokból - magyarázta Kósa Lajos csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán. A műsorban arról beszéltek, hogy az Országgyűlés szerdán megkezdte a a jogszabály-módosítás Czeglédy tárgyalását. Ez alapján nem illetné meg a mentelmi jog a képviselőjelöltet abban az esetben, ha büntetőeljárás folyik ellene, és a vádemelés még az előtt megtörténik, hogy jelöltként nyilvántartásba vették. Kósa Lajos szerint az ellenzék számára azért fontos Czeglédy, mert ő az MSZP és Gyurcsány Ferenc, a DK elnökének ügyvédje és Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc feleségének és a DK EP-képviselőjének üzlettársa. Az utóbbi kapcsán megjegyezte, Dobrev Klára cége finanszírozta Czeglédy ügyeit. Hangsúlyozta, a törvénymódosítás után azt a visszaélést, amit most az ellenzék Czeglédy "kimentése" kapcsán elkövetett, többet nem lehet megcsinálni.

Forrás: hir.ma
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Mondja ezt egy olyan bűnöző aki többek között a csengeri ügy kapcsán még tanúként sem beidézhető, és még mindig szabadlábon van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Lajosom! Ti nem hülyék, hanem gonoszok vagytok. Tudod, majd ha azt a bíróság jogerős ítéletében megállapítja. Tudod. ÁRTATLANSÁG VÉLELME! Ha nem teszik az akkor is van. Te kis huncut 20 %-os!
tudode
Arról nem is szólva, hogy mindannyian díszpintyőKÁK az ország házában, mivel most már azért ízmoznak minél később kerüljön sor rájuk:
.
Miért is:
.
---- 1.Videó: NYILATKOZAT - Az Alaptörvény közjogilag érvénytelen! (Osszátok legszélesebb körben!)
.
www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=ZBLa8TRV030
.
---- 2.Videó : KÖZLEMÉNY (A 2018-as elcsalt Választások)-(Osszátok legszélesebb körben!)
www.youtube.com/watch?v=y7ThNM3osXE

3.Videó : KIÁLTVÁNY (A magyar nép követelése!-2018)-(Osszátok legszélesebb körben!)
www.youtube.com/watch?v=EJpZ8Z2hGok
.
Ami a karaktergyilkosságukat illeti! Kivonták Simon Gábor MSZP-s politikust, kígyót, békát üvöltöztek vele kapcsolatban, vezetőszáron gyönyörködtek, oszt mi lett a vége, nem csak vele, évek múlva
.
Pénzbírságot sem kell fizetnie az ex-MSZP-s Simon Gábornak
.
index.hu/belfold/2017/06/21/penzbirsagot_sem_kell_fizetnie_az_ex-mszp-s_simon_gabornak/.
.
Ami óta betették a lábukat a politika színpadára, mindig volt akin ízmoztak valakin, miközben saját maguknak rugták be az öngólt úgy, hogy beszakadt a háló azzal, hogy a rötyi papírjuk KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN, nincs is miniszterelnök, stb. stb.
lusta
@Eriksson: Én emlékszem olyan képviselőre, na nem magyaroroszágira, aki külön kérte, hogy legyen az utolsó helyen. És toronymagasan nyert.
Sámannus
Barom vagy Lala. Hát a fidesze a börtönbe sem vnul be akit elítéltek. Hogy van ez tyúkeszűkém?
Commenter
@csak úgy...: dehogy. Nincs is disznófarm, vagy állatfarm. Itt csak @durbincs regél sertéstelepekről.Kósa mama nem stróman...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.