Programbemutató eseményt tartott szombaton Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt, aki eredetileg az LMP és a Jobbik támogatásával akart elindulni mind az ellenzéki előválasztáson, mind az őszi főpolgármester-választáson, de miután közölte, hogy nem indul az előválasztáson, végül az LMP kihátrált mögüle, a Jobbikkal pedig ezután ő maga mondta fel az együttműködést.

A szombati programbemutatón Puzsér Róbert azt mondta, nem neki van programja, hanem Budapestnek vannak elkötelezett és szakértő lokálpatriótái, ők alakították ki a programot, ő pedig csak a program szolgálója – olvasható a hvg.hu összefoglalójában.

A programról annyit árult csak el, hogy megérdemli a szolgálatot és a hűséget, hogy a város nem a GDP növekedését és az autók közlekedését, hanem az itt élők közérzetét szolgálja. Elmondása szerint 70 szakértő dolgozott rajta 9 hónapig.

Azt is mondta, hogy szerinte a teljes ellenzéknek adtak ezzel irányt és koncepciót, sőt, Tarlós István főpolgármesternek is, ugyanis szerinte az elképzeléseik

búvópatakként bukkantak fel az ellenzéki koncepciókban és Tarlós elképzeléseiben is. Még a betonember sem száll szembe a víziónkkal

– mondta Tarlósra utalva.

Puzsér azt mondta, ők váltak Budapest jövőjévé, és ezt úgy sikerült elérni, hogy kulturális fenyegetést jelentettek az elitre, és ezzel átütötték a közöny falát, az új várospolitikai trendek normává váltak.

Pártokkal nem sikerült, megpróbálom hát pártok nélkül

– foglalta össze, de hozzátette, maradtak barátai az LMP-ben, a Jobbikban és a Momentumban is, és bár elvesztette ezt a csatát, a meggyőződését nem adja fel. Hozzátette azt is, hogy a jövőben is hajlandó lesz együttműködni bárkivel.

Beszélt arról is, hogy miért nem vesz részt az előválasztásban. Mint mondta, a végsőkig próbált harcolni a teljes ellenzéki koordinációért és egy demokratikus innovációért (az online szavazás lehetősége, amelyet eredetileg feltételül is szabott a részvételéért), de utólag látszik, hogy kilátástalan volt a helyzet, mert

Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc személye bármilyen együttműködést ellehetetlenít, mert oly mértékben megbízhatatlanok még egymással szemben is, hogy értelmetlen velük bármiről is tárgyalni.

Megemlítette azt is, hogy Karácsony szerint megvalósult az online szavazásra vonatkozó feltétele, de szerinte ez azt mutatja, hogy

a tisztesség szikrája sincs meg bennük, mert ő úgy véli, a végső változat nem biztosítja a demokratikus online szavazást, mert a budapestiek fele ki van zárva belőle, a másik felének meg egy hete van regisztrálni, holott az offline szavazáshoz nem kell előzetes regisztráció.

Azt mondta, szerinte a DK és az MSZP politikusai azért nem engedték az aHang által lefejlesztett rendszert használni, mert az ő híveik pecsétes papíron szeretnek szavazni, és

nem veszenk részt olyan versenyen, amin veszíthetnek, inkább megbillentik a pályát, hogy az feléjük lejtsen.

Azt is kudarcként könyvelte el, hogy hiába van sok aktivistája a programjának, nem tudnak minden kerületben jelöltet állítani.

Címlapkép: Facebook/Magyar Hang – A Túlélő Magazin 

(hvg.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Pupuzsér, te címeres sz@rkeverő, most már elsétálhatnál a búsba...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
ennek a puzsérnak fingja sincs mi is történik a városban, hogy' is élnek az emberek...és még ilyennel van tele a bulvár...ez kezelésre szoruló ember, nem szabad közelengedni a tömeghez..pláne mikrofonhoz..
SystemError
A kedvencem az volt, amikor kijelentette, hogy nincs programja a pártoknak... Puzsér ha jól tudom, akkor 1 db programponttal indult. Persze azt nem lehet mondani, hogy neki nem volt...:)
Qqberci
Pupuzsér, te címeres sz@rkeverő, most már elsétálhatnál a búsba...
Sámannus
Jó van Robika leülhetsz ha jól tévedek, te hivatkoztál a jelöltek támogatottságára. Ugye még emléxel?
evacica
Puzsérnak a kórházba kéne jelentkeznie nem főpolgármesternek! Úgy viselkedik mint aki nem normális! Ó is csak a fideszt támogatja ezzel a hülyéskedésével, akár csak a Kétfarkuak!
Jozefina
Csak bízom benne, hogy puzsér nélkül virágozni fog Budapest!!! Sikerül magát lépten-nyomon lejáratnia!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.