Az Antall-kormány külügyminisztere szerint mindenkit személyes felelősség terhel, aki asszisztált Orbán irányváltásához. Az, amit a mai Fidesz képvisel, teljesen ellentétes a rendszerváltozás szellemiségével, céljaival, módszereivel. Semmiképpen sem tudtam volna elképzelni például, hogy a parlament egy mindenre rábólintó intézménnyé válhat, amilyen Kádár idején volt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: ibn Said
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ibn Said
Már itt tartunk...
Hamisítják a történelmet (is), hogy az nekik tetsző legyen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te rohadék szemét pedofil, narancsos seggnyaldosó Félfarok, ott a Ploesti denevérszaros, hűgytól bűzös bányakecód, sötét mélyén! Mi a lótúrót keresel megint itt? Miért nem az otthoni romány hirlapjaidat "boldogítod", ékes romény akcentusoddal??? Köztudott, hogy Ti voltatok, a sok rormány haverjaitokkal, akik ott Úz -völgyébe, a székelykapukat betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... Shikarival, Verőce21-el, na meg a Csizmás Konddal karöltve, ugyibár ?? meg még kikkel ? Ti vagytok a narancsosa Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Jó lenne, ha mán állitanád, azt az Echo -bánya Tv-det, ezekről a pofátlan szövegekről!
tulipan
@durbincs: Te rohadék szemét pedofil, narancsos seggnyaldosó Félfarok, ott a Ploesti denevérszaros, hűgytól bűzös bányakecód, sötét mélyén! Mi a lótúrót keresel megint itt? Miért nem az otthoni romány hirlapjaidat "boldogítod", ékes romány akcentusoddal??? Köztudott, hogy Ti voltatok ott, azokkal a romány, ámde alaposan megfizetett orbán_seggnyaldosó haverjaitokkal, akik ott Úz -völgyébe voltatok, a székelykapukat betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... Shikarival, Verőce21-el, na meg a Csizmás Konddal karöltve, ugyibár ?? meg még kikkel ? Ti vagytok ugyi azok a narancsos Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Ideje lenne, ha mán állitanád, azt az Echo -bánya Tv-det, ezekről a pofátlan szövegeitekről!
tulipan
@durbincs: Te rohadék szemét mocskos bánasféreg, pedofil, narancsos seggnyaldosó Félfarok, ott a Ploesti denevérszaros, hűgytól bűzös bányyakwcüd sötét mélyén! Mi a lótúrót keresel megint itt? Miért nem az otthoni romány hirlapjaidat "boldogítod", ékes romény akcentusoddal??? Köztudott, hogy Ti voltatok, a sok rormány haverjaitokkal, akik ott Úz -völgyébe, a székelykapukat betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... Shikarival, Verőce21-el, na meg a Csizmás Konddal karöltve, ugyibár ?? meg még kikkel ? Ti vagytok a narancsosa Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Jó lenne, ha mán állitanád, azt az Echo -bánya Tv-det, ezekről a pofátlan szövegekről! Te szarzabáló, román tökfej!!
Lepényleső
Kádár idején ilyen törvényeket alkottak volna,ki tört volna a nép haragja,ám nem volt akkor
a bán,aki az országot (majd a nemzetet is) megosztotta,-melynek javarészt javait a hason-
szőrűekre testálta,mindenki más maradjon nyomorba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.