Orbán Viktor a Facebook-oldalára tett fel egy videót, amelyen ő és felesége, Lévai Anikó virágokat helyeztek el az 1958. június 16-án kivégzett Nagy Imre és társai sírjára a 301-es parcellában. A videónak a Gloria victis, Dicsőség a legyőzötteknek címet adta.

30 év után: Orbán ismét Nagy Imre koporsójánál járt – videó

A videó tanúsága szerint magányosan, csendben emlékeztek – leszámítva persze a videós stábot.

Forrás: index.hu

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ha már a szobrát eltüntette az eredeti helyéről. Gondolom, fel sem fogja, milyen álszent, pocsék gesztus volt részéről ez a látogatás!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ha már a szobrát eltüntette az eredeti helyéről. Gondolom, fel sem fogja, milyen álszent, pocsék gesztus volt részéről ez a látogatás!
Sámannus
Most ezt kinek rendezted meg így? Amit csinálsz az úgyis hullagyalázás., mert nem tiszteled az örökségét, és mész a gyilkosairól is megemlékezni.
tudode
Elképesztő amit megengednek maguknak, még a hősi halottakkal is, pedig cifrább lenne a világ, ha nem hiányozna az étlapjáról
.
---- Orbán Viktor: Vissza akarjuk kapni a jogot a halálbüntetés beveztésére
.
hvg.hu/itthon/20150508_Orban_Viktor
.
---- Az éj leple alatt bontották el Nagy Imre szobrát a Kossuth tér sarkáról
444.hu/2018/12/28/az-ej-leple-alatt-bontottak-el-nagy-imre-szobrat-a-kossuth-ter-sarkarol
.
---- Az éj leple alatt befejezték a német megszállás emlékművét
mandiner.hu/cikk/20140720_az_ej_leple_alatt_befejeztek_a_nemet_megszallas_emlekmuvet
.
Elütötték Váradi Andrást, az alcsúti juhászt
444.hu/2014/10/11/elutottek-varadi-andrast-az-alcsuti-juhaszt
.
""""Alcsútdoboz határában, a 8106-os úton, a 16-os kilométerszelvényben
este 8 órakor
egy férfit gázolt el egy arra közlekedő autó – írta meg a police.hu, ami szerint a helyszíni szemle idején az út érintett szakaszát lezárták a rendőrök, kerülni Alcsútdoboznál és Etyeknél lehet."""
.
Génhibája következtében lehet, hogy nem is képeSS felfogni azt, amit elkövet a rendszerváltás óta, soha nem tisztán GYŐZVE 16 éve!
Jozefina
Itt is magányosan!!! Maradt volna mellette!!!??
kakaósbögre
Magányosan,ja.Ki a faszom lenne hajlandó vele közösséget vállalni?
justhpeter
igazi kegyeletsértés.
Már nem tudom eldönteni, hogy köphetnékem vagy hányhatnékom van, de az, hogy undorodom ettől a féregtől az biztos.
Clavigo
Éppen nem volt futball meccs sehol.,így aztán kirándult egyet ,Orbánnével,,Kis moslék a vályuba,,a nyáladzó hívek elé... Ki nem szarja le ,hogy hova jár a Putris.,,?
Eladott Ország
Itt tényleg mindent lehet. Ez a kifordult szélhámos, saját ideológiáját is megtaposó orbáni banda ünnepelni hív. Szabadságkoncert címmel estet rendeznek június 16-án a fővárosi Hősök terén a rendszerváltoztatás 30. évfordulója alkalmából. Már a cím is irritáló: szabadság. Itt? Most? Dübörögve száguldunk a jogállamiság és az európaiság sztrádáján. Alighanem mi vagyunk az élen, bár a sok hülye pont szembe jön. Nem is értem, minek bohóckodik a fidesz ezzel a demokrácia-látszattal. Sokkal egyszerűbb és tisztább lenne, ha kijelentenék, hogy kuss van mindenkinek, itt csak az történhet, amit őfőbunkósága kitalál szarás közben.
namihami
Azbeszt-arcú miniszterelnökünk. Hogy nem sült és sül le neki.
Commenter
Gloria Victis? Te bunkó, szobrot lopó, puccsista illegtim dupla nulla. Inkább Vae Victis, az alapján amit az elmúlt 30 évben tettél te gerinctelen rongy, 30 év után propaganda céljából volt képed kipofátlankodni a temetőbe és ezzel a szöveggel előállni. Remélem a hozzátartozók takarítják el a koszorúdat a sírról. Te kommunisták, autoriter zsebnérók legalja. Hogy volt pofád odamerészkedni. Mindennek az ellentéte vagy ami Nagy Imre és a mártírok voltak. Ismertséged nekik köszönheted különben maradtál volna egy örök senki egy szatellit-utódpártban. Te nem Nagy Imrét éltetted ott és akkor, hanem már akkor is a szabadság eszméjét temetted.Ilyen durván mártírok hátán politikai karriert még senki nem csinált. Mégis: politikai pályafutásod rothadó, züllött, korrupt erőltetett menet, hozzád hasonló funkcionális analfabéták és szotyiköpködő mentálisan retardáltak pillanatnyi diadala. Vár a történelem szemétdombja a stadionteknőiddel együtt. Emberi, lelki legalja vagy utolsó szemét mák és akasztófavirág.
Commenter
@Nessy: Dehogynem. Azért tette. Pont azért, mert ennyire cinikus.
nevemnick
De komoooooooooly!
Be kell nevezni a cannesi filmfesztiválra,
papa.49
Ha valóban igazán tisztelné Nagy Imrét a közbenső években is EL KELLETT VOLNA MENNIE A SÍRHOZ !!!
tudode
Szeplőtlenenül fogant gátlástalanék felé így működik minden, mintha nem történt volna semmi, csak
.
--- Szabad szemmel – Orbán elrabolja Magyarország jövőjét
.
nepszava.hu/3039487_szabad-szemmel--orban-elrabolja-magyarorszag-jovojet
.
Stop!
csipetke
Adhatta volna a videójának azt a címet is,hogy:-Qrvanagy ember vagyok,sikerült elpaterolnom Nagy Imre szobrát a parlament mellől
Bár megértem orbánt,a parlament mellett látni egy olyan baloldali EMBER szobrát,aki nem lopott-csalt-hazudott,és nem urizálta el a nép vagyonát.De ez a színjáték a koszorúzással,hát,ez bizony ultragáz
Commenter
@tudode:Ma már a névtelen mártírok mellett új dolgot jelképez a hatodik, üres koporsó: ez volt az ország nyugatosódó, demokratikus jövője. orbán rabolta el és írja. De meddig még?

nepszava.us/bartus-laszlo-koporso-magyarorszag-felett/
tudode
@Commenter: .
Ugyan egy csepp véráldozatot nem érdemel, de előfordulhat, hogy nyikhaj korában megjósolta saját jövőjét, amitől az embert kirázza a hideg, hogy mi vár a fiatalokra.
.
Egyre több portál összegzi HŐSTETTEIT. Előfordulhat, hogy családapaként sincs tudatában azzal, amit tesz!
.
Jóslata:
.
Fekete Doboz dokumentum. Orbán múltja, jelenét szenvedjük. (Csak szuronyheggyel lehet őket kipiszkálni - nyikhaj szavai szerint.)
.
www.youtube.com/watch?v=lhMEwD-uaLQ
.
!!!
Commenter
Ez beszél jogrendről? Felkent, felszentelt jogász? Hadar, nagyképűsködik, nyökög, és mindaz amit mond az a mai rendszerére igaz hisz mindent lerombolt már ami törvényes és jogszerű.
Sokan, nagyon sokan úgy vélik sajnos, hogy leváltása nem fog menni véráldozat nélkül :( Jelenét szenvedjük múltja undor...hatalma végtelen?...
Lepényleső
...használta azt már lépcsőnek,dobogónak? Most uralma teljében nem kívánatosnak?
Virágot vitt azonban a sírhalomnak,a naivaknak,a világnak vakításnak?
evacica
Orbánnak aztán van bőr a képén! Évek óta nem ment oda, szobrát elpaterolta, csak használta a Nagy Imre mítoszt még szüksége volt rá! Most inkább Horthy mítosz a menő nála! Kézszínű jellemtelen ember, remélem azt a 2 száll rózsát a saját pénzén vette!
Eladott Ország
Hát valóban nem vagy az a tipikus balett táncos alkat komám, de bárcsak ez lenne a legnagyobb baj veled! Ez az eredeti gondolat jutott eszembe amikor megláttalak Nagy Imre sírjánál, te bűnöző, politikai prostituált szarházi! Régóta tudjuk a bölcs dakotától, ahol hús van, ott légy is van. Meg rengeteg gerinctelen csúszómászó. Mondja ezt az a három évtizede megélhetési erkölcsi hulla ,mellékállásban politikus, aki a büdös életben nem dolgozott egy percet sem a piacon, és aki világ életében abból élt, hogy az ideológiákkal és a nem létező elveivel spekulált. Aki mindig annak adta ki és annak nevezte magát, ami pillanatnyilag garantálta, hogy politikailag túléljen. Csak az vigasztal, hogy az el nem hajlított valósággal való találkozás mindenképpen bekövetkezik. Az lesz az a szép pillanat, amikor az is kiderül, hogy ez az ország nem csak mikrofonállványokból áll.
kereső
Nem kevésbé hányingert keltő, hogy a "kormány" megkoszorúzta nagy Imre szobrát a Jászai Mari téren.Odaküldték káslert, meg az Isten se tudja még kiket.De a legszebb- kövérelvtárs helyett a testőrségének főparancsnoka koszorúzott. No meg a kormánnyal együtt csárdi antal lmp-s képviselő(pfujjj!!!). Ezt is művelhhették volna, suttyomban.titokban az éj leple alatt.Ganéj egy banda.
Commenter
@kereső: Kb. ezt lehetett elvárni tőlük! A buggyant mélymagyar magyaros észjárású kásler, a 2/3-ban nyakig benne levő csárdi (az lmp az a párt amelyiknek az EP választások után kissé szerényebbre kellene venni a figurát. Kövér csak úgy általában mer kötelesezni de jobb is hogy nem ment oda, a gazdája se kellett volna hogy kimenjen a sírhoz. Az éj lelple alatt nem látványos a képmutatás amit csinálnak. Az éj ahhoz kellett hogy a szobrot titokban elvigyék. Sokba fog mindez a szabadságkoncertezés meg 30 éve szabadon(sic!) kerülni ugyanis 3 évre előre terveznek ebben is és ennek a kis önfényezésnek a költsége több milliárd forint. Kádárista majálist rendeztek kivénhedt rockerekkel szabasdágkoncert helyett. Klasszikus zenei képzést kapott zenekar kísérte őket de nem csendülhetett fel a Szabadságkórus a Nabuccóból csak a fellépől rágógumi pop/rock gagyiságai meg anekdótái.
verőce21
@Commenter: (12:03) Dehogynem csinált így karriert! "Ilyen durván mártírok hátán politikai karriert még senki nem csinált." - Valami Napóleonnak hívták, ha jól emlékszem...
Ferenc József-föld (szigetek) megfelelne neked? :)
Eladott Ország
Minek ez a színjáték, Viktor?
kolozsvaros.com/rovidek/minek-ez-a-szinjatek-viktor/
Ezeknek egy ideológiájuk van, ami a vagyont, hatalmukat szolgálja.
Hol vannak erkölcsileg, emberileg Nagy Imrétől, sehol! Úgyhogy remélem, majdan Nagy Imre szobra újra méltó helyére kerül, és ők is egyszer méltó helyre, ami biztos nem a nemzeti pantheon lesz. Igen. Méltó helyre, ahol a zárban a kulcsot kívülről kezelik.
Commenter
@verőce21: És te erre büszke vagy Verőce? Napóleon szerint a történelem az elfogadott hazugságok összessége. Ez orbánra is igaz, épp most hamisítja meg a történelmet. A kisherceg, ha már ő az avatarod, igyekezett megvédeni a virágját egy búrával, a bárányoktól. Hogy ez végül sikerült-e nem tudjuk meg. Orbán viszont báránybőrbe (demokratának látszó farkas) aki a demokrácia virágját legeli és tiporja és még szájkosarat sem kap. A rendszerváltás és 56 ikonjának képzeli magát,holott hazudott akkor is és most is. Ő nem fog, nesztelenül, szelíden eldőlni mint a fák. Az nem egy apró kis villanás lesz.
kokopelli
@Nessy: ..ahhoz hogy egy ember következetesen cselekedjen,ahhoz ész és
erkölcs kell! Az ilyen előember-fajtától ne várd el!
verőce21
@Commenter: (10:16) Tehát a fideszesek báránybőrbe bújt, demokratának látszó farkasok?! Ez nagyon jó, ezt feljegyzem. :)
"Az nem egy apró kis villanás lesz." - Ilyen hatékony robbanóöves vagy? :(
Commenter
@verőce21: azt csinálsz amit akarsz.Jegyezd fel hisz, pont orbán mentora beszélt anno ordas eszmékről. Együtt engedték az ilyen eszmék szellemét a palackból.Te is egy szelíd mesefigura avatarja mögött vagy). Én csak idéztem a kis herceg szerzőjét és te robbanóövekre meg rám asszociálsz? Nem az általad ide képzelt muszlim terroristák övei fognak robbanáshoz vezetni, hanem az orbáni rezsim, az általa teremtett politikai, társadalmi gazdasági rendszer. Az fogja maga alá temetni. Idő kérdése.
verőce21
@Commenter: Hát képzeld csak el, volt itt már fideszfan Teréz Anyu avatarja mögött is...Kis Atombombám. :)
relatív
A cím szerint kiásta ? ! Mert a képen még csak a sírnál látni, ásót nem látni. Ja biztos a csicskások... akik ide IS írogatnak.
Commenter
@verőce21: megint csak összekeversz valakivel. Az atombombát Simicska próbálta bedobni.Igen sokféle avatar mögött rejtőzik fidesz-fan végül is, az a honlap a fideszé. Tőlem nyugodtan gúnyolódhatsz ha ettől jobban érzed magad.
kokopelli
@kakaósbögre: ..nem emlékszem hol láttam a képet,ahol csoportokba verődve beszélgettek
politikusok és az Orbán állt a kép közepén egyedül vigyorogva "partnerek nélkül"! Kell több???
Eladott Ország
@kokopelli: Erre a képre gondoltál? uploads.disquscdn.com/images/2e51142e67b83cff15f7abc07baad77c21fae9842dc2a2533847dc736561ea76.jpg?w=600&h=401
A nagy harcos, szar lehet ott középen egyedül amikor "liberális világmaffia" bekerít. Ez a kép iszonyú beszédes. Látszik hogy fingja nincs a skizofrén dagadtnak hogy mi tévő legyen. Az is jól látszik hogy a beszélgető csoportok a tartásukkal, testbeszédükkel egyértelművé tették a számára hogy ide te márpedig ne gyere,nem kérünk belőled.
advocat
30 évente megteheti. Csak az a szobor!!! Az nem nyomja a lelkét?
kokopelli
@Eladott Ország: Igen!Azt a felvételt is díjazom amit a Ch.Hebdo gyászmenetről vettek
fel!Pár perc alatt 5-6 sort "hajrázott" előre,hogy az "illusztris" nemzetvezetők társaságába le-
hessen!A szinpadi fellépése sem volt rossz,ahol közölte,hogy kész válaszolni a kérdésekre,
de nem jöttek a kérdések!...jobbra el volt!Nem tudom,hogy még hányszor kellene neki még
égnie,hogy kapisgálja a politikusi besorolását!. (..járási bajnokság?)
csak úgy....
A napokban találtam, szerintem sok-sok mindenre magyarázatot ad ez az idézet!

"De mondok én neked valamit, Viktor. Ahogy itt elnézlek titeket, rosszabbak vagytok ti a Kun Béla- féle Lenin- fiúknál. És tudod, mit? Ha egyszer hatalomra jutsz – mert látom, az Isten sem menti meg az országot attól, hogy egyszer majd te dirigálj itt –, a Stumpfot, meg engem akasztass föl elsőként, mert mi még tudjuk, te ki voltál egykoron! "
( Kéri László, 1983)
csak úgy....
@verőce21: te pénzért vagy csak elönyös fuvarokért,reggeltöl-estig itt vergödszke? :)
tutajos-tutajos, csak nem a Rajnáról álmodozol,mikor ott van néked a csendes Don...
verőce21
@csak húgy...: szerintem te vergődsz-ke, mert ettől jobban érzed magad! :)
csak úgy....
@verőce21: ha a hülyeségeid a pofátlanságod és a nagyképü hazugságaid nem zavarnának,akkor símán átsiklanák fölötted,de ki tudja ...,még az is elöfordulhat,hogy egy született zsenivel van dógom, mondjuk (egyenlöre) marhára keveset bizonyítottál a mostani föltételezésemböl,de ratyi neki...
csak nem azt akarod mondani,hogy nélküled szürkék lennének a hétköznapjaim? :)
tutajos-tutajos
verőce21
@csak húgy...: A te bohócmutatványaidon viszont könnyű "átsiklani"!
Írtam már neked, hogy felejtsd el a magyar nyelvet, és akkor nem kell, hogy itt vergődjél! :)
csak úgy....
@verőce21: most, csak nem a helyesírásomon vergödszke ? :) értelek,küldöd a matrózt,az majd különórákat ad! :) a bohóc szakma kihalóban,már alig vannak embernevettetök, rajtad is csak zokogni lehet, szóval inkább bohóc,mint doni tutajos...
verőce21
@csak úgy...: Szóval Bohóc vagy, és erre büszkén vergődsz-ke itt...?
Commenter
@verőce21: A Rudolf szigetekre is kirakhatod a regnálót felőlem...
csak úgy....
@verőce21: na nem, mert nem szarom le a véleményed,de tudom,hogy ezzel neked örömöt okozok!
a rajnán a szignál lámpákat ,szín szerint mikor és hova teszed ki,tutajos ?
különben bohóc a keves mamád ,ki 9 hónapig veled vergödszke de arra nem futotta néki,hogy embört faragjon belöled...
csak úgy....
@verőce21: gondolom keresgélsz, doni tutajos :)
verőce21
@csak húgy...: Akkor és oda, mert "Navigare necesse est.”
Mi történt veled Bohóc, hajókázni akarsz talán, nem jó neked a manézs? Nem vergődsz-ke itt tovább? :)
verőce21
@Commenter: (20:08) Rád gondoltam, ...Kis Atombombám! :)
csak úgy....
@verőce21: értelek ! fingod sincs a rajnáról, ukrán tutajos ;)
Commenter
@verőce21: Jegeljük a témát...Hiába atombombázol, az Simicska videókazettáján van. Inkább ne vessék be...úgy gondolom az alapján amit Simicska mondott. Egyébként a regnáló tevékenysége az országra nézve felér egy atomkatasztrófával ebben is igaza volt Simicskának.
csak úgy....
@verőce21: lassan lemész shikariba a cáfolhatatlanba . :) tutajos
csak úgy....
@verőce21: rólad, csak ez jutott hirtelen az eszembe:
„Hé, paraszt! melyik út megyen itt Budára?”
Kérdi Laczfi hetykén, csak amúgy félvállra;
De Toldinak a szó szivébe nyilallik,
És olyat döbben rá, hogy kivűl is hallik.
„Hm, paraszt én!” emígy füstölög magában,
„Hát ki volna úr más széles e határban?
Toldi György talán, a rókalelkü bátya,
Ki Lajos királynál fenn a tányért váltja?
verőce21
@csak úgy...: Csak el tudj majd aludni, a zaklatottságtól...! :)
(Írjál még hármat, hogy megnyugodj! - én kiszálltam.)
csak úgy....
@verőce21: cak a vizet és a müszereket figyeld,hazudós ukrán tutajos :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.