Szombaton egy nappal Nagy Imre újratemetésének évfordulója előtt a Magyar Nemzet közreadta minden kísérőszöveg nélkül Orbán Viktor akkori beszédét. A Városi Kurir ezek után kötelességének érzi, hogy a többi akkor  elhangzott beszédet is közreadja -természetesen változtatások nélkül-  az elhangzás sorrendjében, a nap folyamán. Király Béla (1902-2009) 1956-os szabadulása után Budapest nemzetőrparancsnoka volt. 1990-től országgyűlési képviselőként tevékenykedett, majd az Orbán- és a Medgyessy kormány katonapolitikai tanácsadójaként dolgozott.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Soha nem lehet tudni, ha elindul a népharag mivé fajul.
.
Hasonlóan 56'-hoz, amikor az egyetemisták a menza kaja rossz minősége miatt indultak el tüntetni, és emberfolyammá duzzadt a tüntetésük.
.
Ma már "csak" a NEMZET PECÁSA oszlathatná fel a parlamentet amiatt, mert, ha egyáltalán jelent valamit is, közjogilag érvénytelenül kotlik úgy a kormány izé, mint az ellenzék az Ország Imaházában, az acsarkodással, cinizmussal megszégyenítve azt a parlamentalizmust, mint ahogy az EGYSZEMÉLYI IZÉ nem is miniszterelnök:
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=140s
.
Dugják fel a jogi "tudományukat" megumburdálták rafináltan, hogy
.
www.google.com/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magyarorsz%C3%A1g+nev&aqs=chrome.2.69i57j0j69i59j0l3.9152j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Tehát "jogilag" lógunk a semmiben, mint lepke bélgáz a levegőben egy fél tucatnyi gátlástalan nyikhaj miatt!
Lepényleső
Soha,sehol a világban ez így meg nem történt. A rezsim soha,sehol nem méltányolta a
szabadságra való igényt. Fegyverrel,be és áttelepítéssel,választási csalássorozattal,
néphülyítéssel,a diktatúra minden eszközével tiporja az igazságot,s az emberi lényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.