Bár a kormánysajtó szerint le kell számolni a Nagy Imre-kultusszal, és a szoborral se sokat törődött mostanában a kormány, ünnepélyt tartottak a lábánál.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Finoman szólva ez a cinizmus felső foka! De pártunknál és kormányunknál ez természetes állapot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@tulipan:
.
Szerintem Orbán míg él világos pillanataiban, akkor, amikor nem homályosítja el a HATALOM mámora, legalább önmagának önkritikát gyakorolhatna amiatt, mert nem élt, visszaélt azzal a lehetőséggel, amelyet a sors, illetve az kínált számára, hogy "eddig mindig jó helyen volt", de visszaélt a lehetőségeivel.
.
Gyász az ország számára, hogy így elfajúlt
.
Íme:
.
---- Orbán Viktor a hatalomról 1995
.
www.youtube.com/watch?v=1xIh97rkwI8
.
Kár! Orbitális kár!
RonaGyuri
Gagyizással vádolgatva

érdekes párhuzam a derék matyar médián belül

Tegnap volt a „Nagy Imre, az 1956-os forradalom miniszterelnökének és társainak 1989. június 16-i újratemetése” 30. évfordulója.
Nos ennek kapcsán érdekes összecsengés olvasható a derék matyar médiában.
Egyfelől; Magyar Nemzet: „Mintha ma lett volna ez a harminc évvel ezelőtti nap: Nagy Imrének és mártírtársainak újratemetése. Az évtizedeken át elhazudott, eltitkolt gyásznap, a karhatalommal szétvert megemlékezések napja, jú¬nius tizenhatodika.”,
illetve
444.hu: „a esemény elején ellenzékiek tüntettek a Hősök terén, azért, hogy kifejezzék nemtetszésüket „az 1989/90-es rendszerváltás immár naponta meghamisított emléke” miatt.”! =))
Belegondolva azt kell mondjam alapvetően igazuk van! =))
lampa laz
Undorító fasz férgek, egytől, egyig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.