Mentőhelikopterrel vitték kórházba a férfit, aki fejest ugrott a Balatonba. Szinte minden évben történnek hasonló balesetek a figyelmeztetések ellenére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@papa.49: ez azért nem teljesen igaz, mert lehet csak a szennymédia időjósának tanácsát követte és sok alkoholt ivott a melegben! Szerencsétlen, nem az első, nem az utolsó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@papa.49: tehát aki gazdag, azt gyógyítsák, akár milyen rossz döntést hozott, aki szegény, az haljon meg.
Most mit értek félre?
görbetükör
@papa.49: ja, és mégis azt mondtad, amire válaszolok. Mert előbb az orvosnak döntenie kell a betegről, hogy maga okozta-e a betegségét és meg tudja-e fizetni, vagy nem és akkor ne kezelje. Csak akkor fogja kezelni ingyen, ha úgy dönt, hogy jó magaviseletével kiérdemli a közösség pénzét.
Tehát mégis kell az önéletrajz orvosi kezelés előtt
papa.49
@görbetükör: Már messzire kerültünk az eredeti témától, ha valaki szegény nem muszáj ostobának is lennie, kössön baleset biztosítást oszt ugrálhat kedvére !!!
Amit te most propagálsz az pont a rossz irány, mert mit is ,,csinálj amit akarsz, majd a társadalom jót áll érted,, EZ NEM IGAZÁN FELNŐTTHÖZ MÉLTÓ ÉLETFELFOGÁS !!!
papa.49
@görbetükör: Mond NEM ÉRTED AMIT ÍRTAM, VAGY DIREKT KIAKARSZ HOZNI A SODROMBÓL AZ ÉRTETLENSÉGEDDEL ???
LÁSSA EL AZ ORVOS, DE FIZESSEN ÉRTE !!! HA VAN BIZTOSÍTÁSA AKKOR AZ FIZET ÉRTE, oszt. jónapot !!!
REMÉLEM ÍGY MÁR ELÉG VILÁGOS !!!
görbetükör
@papa.49: Az egészségbiztosítás mindenkinek jár, akár hülye, akár nem. Mert ugye, fizeti is, amíg dolgozik. Vagy a hülyék ne is fizessenek?
Igaz, hogy a témától eltértünk, de nem én tértem el. Te akarsz minden áron szelektálni. Egy szerencsétlen ember tragédiája során.
Én be is fejezem.
görbetükör
@papa.49: Nem akarlak kihozni a sodrodból, de nem értek veled egyet. Ha nem viseled, csak az egyetértés, akkor hagyjuk abba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.