A nagy hétfő reggeli közlekedési dugókat több tényező is alakítja.

Az Útinform hétfő reggeli hírei szerint a következő a helyzet a magyar utakon:

- Az M3-as autópályán, Kál közelében a 108-as km-nél, az M25-ös autóút csomópontjának csatlakozását építik. Ennek kapcsán éjszaka hídgerendákat emeltek be a pálya fölé, ami az érintett pályaoldal lezárásával járt. A munkavégzés még mindig tart, ami miatt a forgalmat a káli csomópontnál továbbra is leterelik a pályáról. Füzesabonynál lehet visszatérni.

- Az M5-ös autópályán Budapest felé, Lajosmizsénél a 67-es km-nél egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze. Az arra közlekedők sávzárásra és kisebb torlódásra készüljenek!

Útinform: balesetek, építkezés és az esőzések nyomai is fogják a forgalmat az országban

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Az M0-ás autóúton erősödik a forgalom, a déli szektorban a terelésnél az M1-es autópálya irányába közlekedők az 51-es főúti csomópontnál tapasztalhatnak számottevő lassulást. Erős a forgalom a főváros felé vezető főbb útvonalakon is, többek között az M3-as autópályán Hatvan, Bag és Mogyoród térségében és az M2-es autóúton Gödnél kell araszolásra számítani.

- A 4-es főúton, a Törökszentmiklóst elkerülő szakaszon két személyautó ütközött össze. Az osztott pályás szakaszon a 121-es km-nél Debrecen felé a kanyarodó sávot lezárták.

- Veszprém megyében a Csesznek bekötő útra az éjszaka folyamán a nagy esőzés nyomán kőtörmelék került, ami miatt azt az út teljes hosszán lezárták. Kerülni Bakonyoszlop felé lehet.

- Vas megyében, a 834-es főúton a 25-ös km-nél, Celldömölkön a vasúti átjárónál szintén az éjszakai esőzés okoz fennakadást, ott a vízművek igyekeznek minél gyorsabban elhárítani a kárt, addig is önkormányzati utakra terelik a forgalmat.

- Műszaki okok miatt ideiglenesen szünetel az átkelés a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei határszakaszon Beregsuránynál és Tiszabecsnél.

- Az M0-s autóút rekonstrukciós munkái miatt lezárták az M0-s autóút és a 6-os főút csomópontjában az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető lehajtóját, így a Csepel-sziget felől érkezők a következő, M6-os autópályánál lévő csomópontban hajthatnak le az autóútról. A kihajtót várhatóan szeptembertől használhatják újra a közlekedők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.