Egy 62 éves férfi sérült meg a Dunaalmáson történt balesetben.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a tatabányai rendőrök 2019. június 16-án délután – olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Egy 62 éves férfi kerékpárral közlekedett Dunaalmáson Tata irányából Neszmély felé, amikor egy fékezést követően elesett. A kiérkező egyenruhások alkoholszondát alkalmaztak a férfival szemben, ami pozitív lett. A biciklist a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy akik alkoholos befolyásoltság alatt ülnek kétkerekűre, fokozott baleseti kockázatot jelentenek. Nemcsak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik. A vezetési képességekre már a legminimálisabb alkoholfogyasztás is negatív hatással van. Az alkoholos befolyásoltság csökkenti a reakcióidőt, bizonytalanná teheti a kerékpárost, ezáltal fokozott baleseti kockázatot jelent. Kérjük, hogy ne fogyasszanak alkoholt, mielőtt kerékpárra ülnek! Vigyázzanak magukra és egymásra!

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Egyszer én is elestem biciklivel. Igaz, még csak gyerek voltam, és nem voltam ittas sem - de hír sem lett belőle!
Dr plágium
Ez azért van, mert a bicajjal közlekedőknek nem tilos az alkohol fogyasztása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.