Elsőként olyan vonalakon fogják bevetni az emeletes vonatokat, amelyeken nem kell átalakítani semmit, a Balatonra az emeletes vonatok pedig Kőbányáról és Kelenföldről fognak indulni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Mikor rúgnak már ki egy fejest ilyen baklövésért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Qqberci: Régen egy vasutas barátom mondta hogy a MÁV-nak az lenne a legjobb ha nem lenne vasút! Én már annak is örülök, hogy a sínekhez passzol, ismerve a MÁV szakértelmét. Csak megsúgom az alagút és állomás átalakítások nem két fillérbe fognak kerülni. Régen az átkosban a MÁV azért nem vett NDK emeletes vonatokat mert jól tudta, milyen problémák fognak adódni. Ma már korszerűbb világ van a szakértelem meg kommunista trükk volt! Egyszer már mélyítették azt az alagutat, ha jól emlékszem, amikor villamosították a Délit. Lassan egészen szép gödör lesz ott. Vajon a csapadékvíz elvezetésére is gondoltak, vagy azt majd akkor, amikor az első vonat hasig gázol a vízben, esetleg bennragad emiatt?
Nem baj a csúti úgy is magángéppel repked!
papa.49
@Eladott Ország: Ugye az az emlékezetes támfal omlás is egy kiadós eső után jött !!!
Szerintem meg ,,érik a helyzet,, ahhoz hogy a Déli pu. szépen kimúljon, most már indok is lesz hozzá !!!
görbetükör
Mikor rúgnak már ki egy fejest ilyen baklövésért?
Eladott Ország
@papa.49: ma, 14:26; Igen, 2015-ben rézsűcsúszás, suvadás volt. img.444.hu/IMG_9158__150201-1920.jpg
Most meg az emeletes vonat fogja elszállítani az alagutat, ha beszorul a vonat. Állítólag az alagút feletti területnek két tulajdonosa van a MÁV és az önkormányzat és kiirtották a híd feletti növényzetet. Felelős nincs.
papa.49
@görbetükör: Ner huszárt SOHA nem rúgnak ki !!!
Eladott Ország
@görbetükör: Azért mert csalókból lesznek a legjobb vezérigazgatók. A leváltott Dávid Ilona helyére, aki nem más, mint Homolya Róbert. Akinek ez a név ismerős, az nem puszta véletlen eredménye, Homolya Róbert ellen ugyanis OLAF nyomozás folyt 8 éven keresztül. Az EU csalás elleni hivatala az ügyben a teljes támogatási összeg visszafizetését javasolta, ugyanis összeférhetetlenség gyanúja merült fel a férfival kapcsolatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.