Elsőként olyan vonalakon fogják bevetni az emeletes vonatokat, amelyeken nem kell átalakítani semmit, a Balatonra az emeletes vonatok pedig Kőbányáról és Kelenföldről fognak indulni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Mikor rúgnak már ki egy fejest ilyen baklövésért?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Lehet, hogy a beszerzők nem ismerték az "ürszelvény" nevű varázslatot? És ha timsóba áztatják az emeletes kocsikat, akkor se fér el?...
Eladott Ország
Tehát vettek egy vonatot ami nem fér be oda ahová tervezték. A próbaút milyen volt? Vagy olyan nem is kell? Mennyibe kerül az átépítés? Beleszámolták ezt a költségekbe? Nagyon "magyarosch" történet ez a fehérorosz szállal különösen. Tudod, a gombhoz a kabátot. Nembaj. Lölő ezt is megoldja. Beszorultunk, beszorultunk? Nem b@zdmeg alagutat szállítunk! Ez kb. olyan történet, mint egyszobás garzonba hangversenyzongorát venni! Esetleg a MÁV vezér Homolya Róbert lopott EU-s pályázati pénzéből lehetne egy új alagutat is fúrni. Azért összegezve, ehhez hülyének kell lenni.
Eladott Ország
@Qqberci: Régen egy vasutas barátom mondta hogy a MÁV-nak az lenne a legjobb ha nem lenne vasút! Én már annak is örülök, hogy a sínekhez passzol, ismerve a MÁV szakértelmét. Csak megsúgom az alagút és állomás átalakítások nem két fillérbe fognak kerülni. Régen az átkosban a MÁV azért nem vett NDK emeletes vonatokat mert jól tudta, milyen problémák fognak adódni. Ma már korszerűbb világ van a szakértelem meg kommunista trükk volt! Egyszer már mélyítették azt az alagutat, ha jól emlékszem, amikor villamosították a Délit. Lassan egészen szép gödör lesz ott. Vajon a csapadékvíz elvezetésére is gondoltak, vagy azt majd akkor, amikor az első vonat hasig gázol a vízben, esetleg bennragad emiatt?
Nem baj a csúti úgy is magángéppel repked!
papa.49
@Eladott Ország: Ugye az az emlékezetes támfal omlás is egy kiadós eső után jött !!!
Szerintem meg ,,érik a helyzet,, ahhoz hogy a Déli pu. szépen kimúljon, most már indok is lesz hozzá !!!
görbetükör
Mikor rúgnak már ki egy fejest ilyen baklövésért?
Eladott Ország
@papa.49: ma, 14:26; Igen, 2015-ben rézsűcsúszás, suvadás volt. img.444.hu/IMG_9158__150201-1920.jpg
Most meg az emeletes vonat fogja elszállítani az alagutat, ha beszorul a vonat. Állítólag az alagút feletti területnek két tulajdonosa van a MÁV és az önkormányzat és kiirtották a híd feletti növényzetet. Felelős nincs.
papa.49
@görbetükör: Ner huszárt SOHA nem rúgnak ki !!!
Eladott Ország
@görbetükör: Azért mert csalókból lesznek a legjobb vezérigazgatók. A leváltott Dávid Ilona helyére, aki nem más, mint Homolya Róbert. Akinek ez a név ismerős, az nem puszta véletlen eredménye, Homolya Róbert ellen ugyanis OLAF nyomozás folyt 8 éven keresztül. Az EU csalás elleni hivatala az ügyben a teljes támogatási összeg visszafizetését javasolta, ugyanis összeférhetetlenség gyanúja merült fel a férfival kapcsolatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.