... És akkor most azt mondaná az ember, hogy igen, megtörtént, hiszen tanultunk róla, hiszen ezt tanítjuk. Egy szép új kezdet, egy ígéretes jövő, teli büszke és bátor hazafias fiatalokkal. "Nagy Imre újratemetésén feltűnt egy fiatal férfi. Erős, határozott jellem Akkor mindenki tőle várta a megváltást. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Aztán hamar kiderült, hogy csak egy vérsuttyó roma gyerek, aki elképesztően beteg és gátlástalan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Aztán hamar kiderült, hogy csak egy vérsuttyó roma gyerek, aki elképesztően beteg és gátlástalan.
Macskaszem
Ahogy Popper Péter írta anno: "a sors megadta neki a ritka lehetőséget, hogy sarokkő lehetett volna a magyar történelemben. De ő pénzt akart keresni. Népvezér akart lenni. Tündökölni akart az emberek felett. Ezt is megkapta. Látni fogjuk még, amint eldobott kőként az út szélén hever…”.
Úgy legyen.
csak úgy....
@Macskaszem: mondjuk "sarokkövet" csinált is belöle a soros? vagy a kommunista párt,az MSZMP, egy ki és mindent félre billentöt...
arról nem az öreg tehet,hogy a rövid ismeretség alatt félre ismerte a fazont.
az az érzésem,hogy orbánt és a nagyon fura rendszerét,sosem vagy csak nagyon sokára tudja kiheverni az ország.
papa.49
Ez a mondás a háború után a megszűnt német uralom után jött a szovjet,
A nagy edények ünnepe, akkor estünk cseberből vederbe !!!
papa.49
Egyébként meg RENDSZER VÁLTÁS VOLT, csak GENGSZTER VÁLTÁS !!!1990. ben
Aki pedig azt a beszédet elmondta már akkor tudta egyszer jól kifog baszni még ezzel a néppel
Commenter
@csak úgy...: Sarokkő? ez csak koszos hordalék, apró bányakavics aki nagynak képzeli magát. Harminc éve a lassú víz partot mos politikáját folytatja, célba is ért itt a nagyon fura rezsimje. Ki fogja tudni heverni az ország de sajnos csak nagyon-nagyon sokára. Sokkal több idő kell hozzá, mint amennyi ideje a politikai porondon van.
csak úgy....
@papa.49: szerintem a magyaroknak, mindíg is köllött egy vezérürü! ...oszt, ha az levirágzott,jött a másik,mert csak a tudat ,ha nem is igaz,hogy mindenkinél okosabbak,különbek és szöbbek vagyunk és egyszer mindenki magyar akar lenni,mert ...mert miért?
papa.49
@csak úgy...: Hát én egészen jól meglennék ezek a ,,vezérbarmok,, nélkül értelmes betartható törvények mellett, mikor azok MINDENKIRE hatályosak eltudnám képzelni a hátra lévő néhány évemet ...
Eladott Ország
Történelemhamisító udvari mosónők és a politikai kapcsolataikból magánvagyont harácsoló takonygerincűek hirdetik, hogy ez minden világok legjobbika. És nem hazudnak. Tényleg ez minden világok legjobbika. Nekik az. Egyre duzzadó titkos bankszámlák, luxusautók, kastélyok, celebfeleségek, százmilliárdokból működő propagandagépezet teszi komfortossá számukra ezt a torz jóvilágot. Plakátrengeteg, hazugságtenger, az emberek agyát bombázó reklámok, hajlott és törött gerincek, képmutatás szegélyezi az útjukat. Az utat a gazdagok, a felelősségnélküliek, az érinthetetlenek, törvények felett állók mocsoktól csillogó világába. Önmagukat ünneplik a paraziták, vidáman tiporva élőn és holton. Ünnepelnek a gecik, bált tartanak a temetőben, ropják a hamis zenére és közben tudják, nagyon is tudják, hogy egyszer elrozsdásodik az a zár és kinyílhat a cella ajtaja. Tudják, hogy bármikor ők kerülhetnek belülre és azt nem akarják. Nekik az a jó és csak addig jó, ameddig zárva az ajtó. Addig élvezik, amit összeloptak, összehazudtak. Remélem, már megindult a visszaszámlálás. A sírgyalázóknak, élősködőknek, hazugoknak, rablóknak már nem sokáig húzza a talpalávalót a tehetségtelen, hamisan játszó zenekar.
csak úgy....
@Commenter: Ok! ..de látod,tapasztalod naponta,hogy mégis mindent kibillentett...
valaki tudja egyáltalán,vagy gondolkodott azon,hogy mit is akar ez a zseni? nem,csak tehetséges focistákat szeretne "tenyészteni" és azokkal kereskedni !?
Commenter
@csak úgy...: A Kárpátok II. számú "Géniuszának", az elvetélt jogásznak és focistának fejébe senki sem lát. Kizökkent a világ...ó, kárhozat...hogy ki született helyretenni azt? Ezt nem sem lehet tudni. Azt írod, zseni? Zseniálisan rombol, az biztos. Több amúgy a migráns focistája mint a magyar. Már most is kereskedik ezekkel, erre van a Pfla. Lehet hogy valóban még igazad lesz és ő Európa focista utánpótlás DNS-e...meg a szélsőjobb DNS-e...Ha az tehetség amit ezek mutatnak és amit ő csinál akkor inkább ne...
emerencia
@papa.49: ma 16:23 Szerintem egyszerű gengszterszaporulat következett be. Sajnos csak kamu volt a demokratikus átalakulás. A suttyó régi elvtársgengszterurak átnevezték magukat demokratának és maguk mellé engedték a tűzhöz a feltörekvő új suttyó gengsztertojásokat mert a nemzetközi helyzet fokozódott. Nem lehetett már tovább tartani a szocialista rendszert. Márainak igaza volt: “És ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt sunyi parasztok.” Az a mi tragédiánk, hogy a régi/új sunyi gengszterparasztok még mindig nem takarodtak el.
csak úgy....
@Commenter: nem akarok vitatkozni pitiáner dolgokon,de szerintem valóban zseni ,az más kérdés,hogy a tehetségét és a tudását,sosem a magyarok érdekében használta, de ügyesen tálalta és el is tudta adni magát a póri népnek ,most a krumpliról és a bözsi utalványokat nem is említve!
papa.49
@emerencia: ehhez had tegyem hozzá azt amit én tudok arról az időről !!!
Szarban voltak az elvtársak, mert egész Európa forrongott, mi is persze, de talán nálunk volt a legkevésbé látványos az egész !!! Mi csak azt vettük észre már nem keresnek a zsaruk éjjel fél kettőkor, már nem kell jelentkezni a kerületi kapitányságnál !!! Aztán jött a felismerés kirajzottak a volt kiszesek, mint ez is, és fennhangon hirdették azt amiért minket bevittek akár 1 évvel korábban a zsaruk ! Elindult az egyezkedés, szinte a semmiből kerültek elő a volt ,,ELVTÁRSAK,, akik ,,MEGVILÁGOSODTAK,, 1 évvel korábban, és már kezdték köpködni azt a rendet amit eddig HÍVEN KISZOLGÁLTAK ! Közben volt a Köztársaság kikiáltása, egy olyan ember szájával aki addig a régi rend oszlopos tagja volt! Aztán elkezdtek a ,,volt elvtársak,, BEVÁSÁROLNI a gazdaságból, és kinek, kinek sikerült jó nagy darabokat kiszakítani belőle ! Az ország érdeke meg közben már NEM SZÁMÍTOTT ! Nekem ekkor lett elegem !!! Az is csak később derült ki az ,,ifjú titánokat,, pont azért dobták be, hogy a saját szájuk íze szerint alakuljanak a történések !
Ez minden LEHETETT VOLNA DE SIKERÜLT JÓL ELKÚRNI, ÍGY EZ LETT BELŐLE !!!
Commenter
@csak úgy...: ha akkora magyarnak vallja magát amekkorának akkor ugyan azt a fene nagy zsenialitását ami köpönyegforgatást a csalásból áll) miért nem a magyarok érdekében használta fel? Soha nem is fogja!
csak úgy....
@Commenter: ezeket a dolgokat,majd (remélhetöleg) a bíróság elött kell tisztáznia !
szerintem senki nem annyira hülye az EU ban és Magyarországon,hogy csak úgy lenyelje,hogy pld. M.Lörincböl ,csak úgy hirtelen milliárdos lett...
Commenter
@csak úgy...: ezt nem lehet tudni. De nagyon nem jól állnak a dolgai a Néppártban sem, kár volt a Néppárti Bölcseket lókupeceknek titulálni, amúgy sem vevők sem rá, sem a pártjára, sem a politikájára. Remélhetőleg betelt a pohár.
csak úgy....
@papa.49: @papa.49: kend sem látott még,böcsületes ÒMIGRIT?:) na nem reklámból,de egyszer érdemes lenne elmenned cserdibe csodálkozni ! a Balog pógármester cigányait és a környezetüket a falut megnézni, míg mielött minden cigány fölött pálcát törünk!
kereső
@csak úgy...: Ha már Cserdit emlited, illik tudni a polgármester nevét: Bogdán László- és csodát művelt/művel a faluval.Persze kellettek hozzá az ott élők IS!
kereső
@csak úgy...: 19:17 nem zseni- Cipolla!
csak úgy....
@Commenter: Ha csak a néppárt,szerinted van valaki a selymes zsoltin kívül szereti a nagy manitut?
csak úgy....
@kereső: Igazad van, elnézést! Bogdán László és pár éve voltam is a faluban,le a kalappal elöttük !
Commenter
@kereső: több Cserdi kellene és kevesebb Felcsút!
Commenter
@csak úgy...: a valaha volt dakota...de ne hamisítsuk JFC-t.
csak úgy....
@Commenter: A dallasi lelöttre gondolsz? az JFK ,különben a vergödszkétöl tanultam,hogy a helyesírás fontos ,mert ...említette.
Commenter
@csak úgy...: te rá gondoltál? Talán ha nem lövik le, ma nem Trump Amerika elnöke és más lenne a történelem...de nem rá gondoltam hanem manitu miatt a Nagy Indián könyv írójára...sokat vergödsz veröcével, még többet a durbinccsal...csak úgy hobbiból vesződsz velük?
Sámannus
Én lófaszt sem vártam a pohostól, már akkor sem ma meg még szart sem. Kecskebaszó zsivány mind aki mást állít.
csak úgy....
@Commenter: valamikor,gyeremekkoromba juhász szeretem volna lenni,talán onnan származik a birkák iránti vonzódás! :)
verőce21
@csak húgy...: (21:37) Ne hazudj. Világéletedben Bukfenc és Kelemen volt a példaképed, Bohóc! :)
papa.49
@csak úgy...: a 20.12. re De láttam, sőt ismerek is olyanokat, és megmondom azt is kevés olyan barát van mint azok az emberek között találsz, DE EZ A KIVÉTEL, ahogy a fehérek között is vannak rongy emberek !!!
Én azokat a honfitársaimat akiről te is írtál nagyra becsülöm, és soha véletlenül se mondom nekik ezt a jelzőt, DE EZ NEM ÉRDEMEL MÁST !!!
csak úgy....
@verőce21: má megint okosabb akarsz lenni ,még bohócbol is mindenkinél. ugye te eggyes gyerek,széltöl és pofonoktól védett és ettöl lettél csak egy bugris, tutajos inas..
Commenter
@csak úgy...tűzoltó, s katona, vadakat terelő juhász... hát most itt van: stadion és birkaország lettünk...A főkolompos "jóvoltából"...
csak úgy....
@verőce21: a Loreley kanyar ...ismered mint a tenyered,abból vizsgáztál tutajos! na izélj,hogy már nem tudod !? elöl fehér ...,most te jössz ,tutajos
csak úgy....
@Commenter: Ugye,Te a fejedbe vetted mára,hogy engem meg akarsz ríkatni !?
Vajon mikor lészön jó budában lakásom...
csak úgy....
@Sámannus: Bár csak bírnálak cáfolni ...
verőce21
@csak húgy...: (22:09) De válogatós vagy, Hugyos. Bánja a fene, éntőlem Szamóca is lehetsz, a gügyögésed megvan hozzá...(bár ma este láttam, igyekeztél...) :)

Te a saját énedet, bugrisságodat akarod mindenben ráerőszakolni másra. Már réges-régen megírtam, terád kár időt pocsékolni...Egyébként sziklához ütődtél...
csak úgy....
@verőce21: aki,ennél többet vár egy hazudós ukrán tutajostól,az csalódni fog. :)
rajnai vergödszke :) má miért lennék én a bugris,mikor te vagy a címeres hazudós ? :)
Desischado
Blanka téved. Ez a parazita soha nem volt más, csak elrejtette a valódi pofzmányát. Soha nem is volt más célja, csak a hatalom és az ebből fakadó lopás!
emerencia
@Desischado: Akkoriban sem ajnározta mindenki. Nem kedveltük páran a nagypofájú hadranya nyilatkozatait. Én pl. nem értettem, hogy miért ezzel a hülyegyerekkel mondatták el a Nagy Imre újratemetésén a beszédet?
Commenter
@verőce21: Rajta Verőce, Navigare necesse est. Hátha a Viking Sygin alkalmaz,most hogy kiderült az ukrán pezsgőt ivott, se nem kormányozott se nem irányított. A csuti is megmondta hogy nem az a kormányos dolga hogy kormányozzon, hátha te jobb vagy ebben...
verőce21
@Commenter: Majd Téged hajózlak el inkább a Rudolf szigetre, hogy biztonságban legyél tőlünk...báránybőrbe bújt farkasoktól! :)
verőce21
@csak húgy...: Persze, Szamóca!
Azóta a hajózási szakkönyveket bújod, amióta beírtam, hogy a Rajnán..., hogy tudj vergődni vele...
verőce21
@Shikari: Már az elvtársaik között sem népszerűek, mert ki kell javítsák őket...amitől méginkább rezignáltak lesznek. :)
Jozefina
Az első pillanattól kezdve a gonoszt láttam benne. A beszéd stílusa, hangneme mind-mind erre utalt!!!
Commenter
@verőce21: A Szőcs Géza által említett delejes kígyót kellene kivonni a forgalomból...viheted,
tulipan
@verőce21: Mi a hézag narancsos seggnyaldosó Pintyőke???
tulipan
Nekem a legelső pillanattól kezdve egy pökhendi, felkapszkodott nyikhaj, senkiházi volt!!!
csak úgy....
@verőce21: @Shikari: remélem senkinek ,-még csak az eszébe sem jut,hogy titeket szaporítson! @verőce21:a hazudós doni tutajos, -szakkönyvek nélkül is tisztában voltam vele,hogy csak játszod a hogyismondjákod,... a bimbót a nyakadon .:) lassan eléred a shikari, mindenre vállalkozó szintet...
verőce21
@Commenter: (12:19) Őreá, mint "delejes kígyóra" gondoltál?
Mert ez már 3 gyerekes, túl rágós...:)
Commenter
@verőce21: maradjunk inkább a sivatagi kígyódnál...
verőce21
@Shikari: Unatkozik, egyedül van, beszélgetni szeretne valakivel, de ott gyüttmentnek tartják, emiatt frusztrált. Honvágya van, kötelességének érzi, hogy az elhagyott hazát fikázza, mert így igazolja magát, (mint a többi hasonló), túl okosnak tartja saját magát - emiatt beilleszkedési gondjai is voltak mindig -, és nem szereti, ha valaki nagyképűbb mint Ő!
Csak ennyi baja van, mint az állatorvosi lónak! :)
verőce21
@Commenter: (15:39) Tiszta sivatagban élek tényleg! Sőt ez már maga s ...! "Engöm környülvettek az pogán törökök."
És Te hol élsz Kis Atombombám? Melyik Pest környéki kis faluban? Törökbálint irányában?
Én énnéköm "Valljon...mikor leszön jó Budában lakásom"... ?
Commenter
@verőce21: Csak ki ne száradj ott a plusz 45 fokban. Ha már atom meg bomba akkor téged Felcsúton kellene bevetni a Pancho Arénában...nem mindegy neked hogy én aki hol nyomorúság, hol atombomba merre leledzek?
csak úgy....
@verőce21: honvágy ellen ,ti vagytok a pirula meg a fönökötök,orbán viktor.
tutajos,legalább ne hazudozz !
csak úgy....
@Shikari: má megint bémásoltál valamit...,se füle se farka,mint neked,tibi.
verőce21
@csak úgy...: (19:01) @csak húgy...: Ugyan! A többitől amit írtam, meg sírsz-ríssz te Bornyú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.