A rendőrség a rendkívüli halálesetet megerősítette, de részleteket nem közöltek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Kezdődnek megint a rendőr "öngyilkosságok"? Volt már a fidesznek ilyen korszaka, csak nem ehhez folyamodtak megint.
papa.49
@Macskaszem: Nem lehetetlen az ,,olajos,, időkben volt ez divat !!!
nezelodo
@papa.49: A vasutasok, tűzoltó-parancsnokok, rendőr-kapitányok meg egy kanna gázolaj láttán a halál karjaiba kívánkoztak, és hogy hogy nem, teljesült a vágyuk, önkezüktől...
Eladott Ország
A pénz sem teszi vonzóvá a szakmát, az egyik rendészeti középiskola tanára úgy nyilatkozott a Népszavának, hogy “nem lehet azon csodálkozni, hogy ilyen mértékben csökken a jelentkezők száma,a rendőri pálya nem vonzó, egy gyárban, betanított munkásként többet lehet keresni”. Különösen nagy a visszaesés a miskolci rendészeti szakközépiskolában:
2010-ben 2618-an jelentkeztek, tavaly már csak 640-en, idén pedig mindössze 303-an. Hát ezért aggódom nagyon. Mi lesz velünk, ha sem Isten, sem a rendőr nem véd meg bennünket? Ki szolgál? Hát mi. A hatalmat. Az istenit neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.