Az EU második legszegényebb nemzete lettünk – állította Jakab. Orbán a Jobbikot gúnyolta.

Videó: a képébe nyomták a parlamentben gúnyolódó Orbán Viktornak, amivel "megvásárolja" a tájékozatlan emberek szavazatait

A jobbikos Jakab Péter a parlament hétfői ülésén  úgy fogalmazott:

Orbán Viktort a "hatalmi tébolya" vezérli, amelynek "az oltárán kész akár az egész országot feláldozni".

Mikor érezte először, hogy már nem elég a miniszterelnöki fizetés, és többre van szüksége, "mondjuk, egy ország jövedelmére"? – kérdezte a kormányfőt. A politikus szavai szerint mára a magyar lett az EU második legszegényebb nemzete.

Azt is mondta: az elmúlt négy évben több mint tízezer kilakoltatás volt az országban, miközben "vendégmunkásoknak migránshoteleket építenek".

Orbán Viktor azt felelte:

a Jobbik harcolni akar a Fidesz ellen, de az igazság az, "még abban is ügyefogyottak, hogy felismerjék, kivel is harcolnak", mert valójában a saját választóikkal teszik.

A Jobbik tavaly még a legerősebb ellenzéki párt volt, most pedig még az MSZP is jobban szerepelt nála, a Jobbik egy év alatt elveszítette választói kétharmadát – fejtette ki. Hozzátette: "megértem, hogy csalódottak és idegesek, és önök ezért engem hibáztatnak, de kérem, gondolkodjon el rajta: nem lehet-e, hogy az önök készülékében van a hiba".

Jakab Péter viszonválaszában azt mondta,

másfél millió ember tervezi az ország elhagyását. Ha elmennek, kikre akarja építeni az ország jövőjét? Migránsmunkásokra? Vagy azokra, akiknek "négyévente elég egy szatyor élelmiszer a szavazatért cserébe"?

- kérdezte a kormányfőt, majd átadott neki egy szatyor száraz tésztát.

Orbán Viktor erre úgy reagált:

a "törpepárttá" zsugorodott Jobbik politikusa a Gyalog galopp című filmben szereplő, kezét, lábát vesztett Fekete Lovagra emlékezteti, aki fogadkozik a harc folytatására. "Nem kellene harc helyett inkább pihenniük egyet?"

- tette fel a kérdést.

Latorcai János alelnök szóhasználatára és az átadott szatyor miatt is figyelmeztette Jakab Pétert.

(MTI)

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Megosztottam a videót, gratulálok Jakab Péternek, nagy igazságot mondott ki! Sokan ezt gondolják, csak ott tévedett, hogy a csuti parazita sohasem volt más! latorcait meg undor volt hallgatni, miféle tekintélyről beszél ez a vén nyalonc?! Azt már rég eladték a becsülettel együtt, ami soha nem is volt nekik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakaósbögre
Vágta volna a fejéhez,az tolvaj férgének.
Cincinntatus
"Az EU második legszegényebb nemzete lettünk – állította Jakab."
Jakab szeret a hasára ütve nagyokat mondani.

El kellene olvasnia a Wikipédia: Az európai szuverén államok listája az egy főre jutó GDP (PPP) szerint cikkét. (Ez a térkép és az európai országok listája az egy főre jutó GDP-vel a 2019-es vásárlóerő-paritáson a Nemzetközi Valutaalap adatai alapján.)
namihami
@Cincinntatus: Csak az a baj Cinci, hogy az egy főre jutó összeg egy statisztikai adat. Hiába esik akármennyi papír szerint, ha a bankszámlán már csak egy nagyon szűk családi és baráti kör osztozik rajta.
Tudod, statisztika szerint az egyfőre esőt jó, ha a lakosság 20%-a eléri. A maradékon pedig egy 0,5%-os klikk osztozik. És ettől lesz fals, amit Te és a statisztikusok állítanak.
Desischado
Megosztottam a videót, gratulálok Jakab Péternek, nagy igazságot mondott ki! Sokan ezt gondolják, csak ott tévedett, hogy a csuti parazita sohasem volt más! latorcait meg undor volt hallgatni, miféle tekintélyről beszél ez a vén nyalonc?! Azt már rég eladték a becsülettel együtt, ami soha nem is volt nekik!
Levendula
@Cincinntatus: Cinci! Az egy főre jutó átlag tudod mit jelent? Például kettőnk IQ-ja 75. Ebből az enyém 150, a tiéd pedig NULLA...
RonaGyuri
@RonaGyuri: Finoman fogalmazni? Vele szemben?

ez nem csak sima tévedés bűn

Mottó:
„The fact that some geniuses were laughed
at does not imply that all who are laughed at are geniuses.
They laughed at Columbus, they laughed at Fulton, t
hey laughed at the Wright Brothers.
But they also laughed at Bozo the Clown
~ Carl Sagan. ”

A néppárti „bölcsek tanácsának” vezetője Herman van Rompuy, az Európai Tanács volt elnöke a belga VRT televízióban beszélt azokról a válaszok, amelyeket Orbán Viktor küldött az Európai Néppártnak: „Ha barátian fogalmazok, akkor a válaszok nem voltak igazán meggyőzőek, ha kevésbé barátilag fogalmazok, akkor problematikusak”.
Nos ambivalens érzéseim vannak ezzel a nyilatkozattal. S nem csak azért, mert még mindig túlságosan naiv. Helyes, hogy alapvetően érzékeli Orbán arrogáns szemtelenségét, de aggasztó, hogy még felmerül benne a barátság lehetősége.
Ami annál is inkább meglepő, lévén hogy ez a retardált dagadt törpe, gátlástalan műveletlen paraszt-suttyó miközben arról zagyvál, hogy az EPP az ő kívánságára cselekszik olyanokat tud mondani a Kossuth rádióban hogy: „Nem fogadom el, hogy idejönnek, és mint a lóvásárban, megvizsgálják a fogunkat.”
justhpeter
O1G pontosan tudja, hogy mi a helyzet, azért beszél mindig másról. Ilyenkor hazugságokba és túlzásokba lavírozza magát.
Azt is pontosan tudja, hogy a többség számára már régen hiteltelen, tehát az összes megszólalása már csak az 1,5 millás birkáinak szól. Azok pedig beszopják.
tulipan
@RonaGyuri: Mi van? Csak nem a tényleges valóságtól reszket annyira a Dagadék, t.i,. hogy tele vagyunk kidobni való rossz fogakkal??
tulipan
Nagyon jó volt most, a Jobbik megszólalása! A hülye Latorca, mindig egy tök BUTA, nyalonc volt!!!
nezelodo
Most még visszafogatták a válaszírói, mert nem kezdett rögtön buzizni, ahogy a Vonával tette. Lehet, hogy fölokosították, hogy jobb ha olyasmit nem mond újra?
Cincinntatus
@namihami: Csak az a baj namihami, hogy érvelésed gyenge.
Te most leporoltad az MDP központi vezetősége agitációs és propaganda osztályának meséjét a dolgozók elnyomorodásáról (a kapitalizmusban) és megpróbálod megetetni másokkal.

Ripp Géza közgazdász, a közgazdaság tudományok doktora 1952-től különböző beosztásokban az MDP központi vezetősége agitációs és propaganda osztályának munkatársa volt.
A MUNKÁSOSZTÁLY ELNYOMORODÁSA A KAPITALIZMUSBAN és a jelenkori reformizmus (Bp., 1960) című művében azt fejtegette, hogy a munkásosztály a kapitalizmusban egyre jobban elnyomorodik, míg a szocializmusban egyre jobban él.
Szerinte az Egyesült Államokban is az átlagot tükröző statisztikai adatok megtévesztőek, mert a rengeteg amerikai munkás nyomorúságos jövedelméhez hozzáadva a rengeteg milliomos magas jövedelmét olyan átlag jön ki, ami nem tükrözi az amerikai dolgozók egyre elnyomorodó helyzetét, amelyhez képest egyre magasabb a szocialista rendszer dolgozóinak jövedelme.
szaboria1
@RonaGyuri: Ebből is látszik lókupec is volt az Orbán családban.
tulipan
Na hiszen, majd ponz Ődagadtsága fogja megmondani melyik is volt, a legízléstelenebb!! Sokkal jobb lenne,
ha a sajátjai között "keresgélne"!!!
www.atv.hu/belfold/20190617-orban-szabo-timeanak-ez-volt-a-30-ev-legizlestelenebb-hozzaszolasa/hirkereso
advocat
@Cincinntatus: Így van. Ha hozzáadjuk Lölő és társai jövedelmét, egész szép szám jön ki. Csak a 3 millió nélkülöző? De az átlag rendben. És ez már 2019.
tudode
Ugyan az ellenzék jobban tenné, ha távol maradna ettől a CELLULÓZ KOMMANDÓTÓL!
.
Briliánsan játsszák akinek nincs esze, legyen jegyzete a fejtől a farokig, nyűglődve azon, hogy fejpánttal, fülbevalóval, a máig is elmaradhatatlan (észhordó) hátizsákkal SZABADÍTOTTÁK fel az országot!
.
Annyi haszna azért van az ELLENZÉK megszólalásainak, hogy sokak helyett az arcukba dörgölik, hogy Simicska megfogalmazásában hazaárulás, és a karaktergyilkolás, és a harácsolás a szekszepiljük, amely oltárán ma már egymást is feláldozzák! (Lásd: Simicska cucc a gépészmérnök sitthordozójához vándorolt.)
.
Hányiger!
Jozefina
Legalább a parlamentben az arcába nyomják az igazságot!!!
nezelodo
@Jozefina: El fog jönni az idő, bár mindegyik ilyen habitusú vezető azt hiszi ő kivétel lesz, hogy ő lesz a kezét lábát, pártját vesztett fekete lovag, aki tovább akar harcolni, és rajta fog gúnyolódni az utánajövő zseni.
kokopelli
@namihami: Az "öreg angol" mondta,hogy a statisztika olyan mint a bikini,mert csak a lényeget
takarja el! Később hozzátette azt is,hogy csak azt a statisztikát fogadja el,amit ő hamisított!
A Zorbán mindezt a kezében készen kapja a csicskáktól!Már a rögtönzés sem megy neki?Steier-
mark jön lassan?
kereső
Nos amikor egy ország miniszterelnöke ilyen módon "válaszol" bármelyik ellenzéki képviselő kérdésére- nem a képviselőt/pártját nézi le, veszi semmibe- hanem azokat a százezreket,milliókat akik tavaly az ellenzékre szavaztak- számszerűen közel annyian/ ha nem többen!!!/ ,mint a fidessre. És van pofája azt válaszolni Szabó Timeának, hogy " harminc éve szolgál a parlamentben".Szolgál?Azt se tudja mit jelent.
tulipan
A német "Bölcseket" viszont, minden igyekezete ellenére SEM SIKERÜLT, átverni a "nagy igazmondónknak"!!!
hvg.hu/itthon/20190617_bolcsek_tanacsa_orban_viktor_herman_van_rompuy_europai_neppart?s=hk
cikicakk55
@Cincinntatus: --tegnap 22:46
Nem a Fideszes félretájékoztató statisztikáját kellene nézned. Menj el vidékre,de a Főváros bizonyos kerületei is megteszik és nézd meg,hogy mit vásárolnak az emberek és mennyit. Ne a fiatalokat nézd,mert nekik még a szüleik saját megszorításokat is alkalmaznak,hogy gyermekeik csinosan és divatosan öltözködjenek. Legtöbb embernek akár dolgozik,akár nyugdíjas a bére, a nyugdíja csak hónapról hónapra elég.A Magyar Állampolgárok 70% -a nem tudna kifizetni egy váratlanul jött 20.000ft-os kiadást. A statisztika olyan,hogy nekem derékig ér a hajam,te kopasz vagy,de átlagban vállig ér a hajunk mind kettőnknek.
Clavigo
Nem vagyok Jobbik-os,,,,de gratula Jakab Péternek.. Kicsit túlértékelte a Telefingott Búvárruhát... de a többi az mind stimmel.
namihami
@Cincinntatus: Attól, hogy egy szocialista, kommunista vagy liberális írja, attól az még igaz lehet.
Ebben az országban a (még) ittlakók minimum 80%-a messze nem éri el azt a jövedelmet, amit a KSH és a Fidesszel szövetséges közgazdák és csathmagdik kihoznak a részére. A GDP összege egyben azt a pénzt is tartalmazza, amit az EU és azt is, amit már a kintről utalók hazaküldenek. A termelésbe beszámított összegek és az egyéb növekedés mértéke a fenti tételek nélkül nemhogy nullás, de inkább negatív értéket produkálna, ha azokat levonnánk.
namihami
@cikicakk55: De kedvenc pénzügyészünk szerint mindenkinek 8 millája van a bankban. A fene egye meg ezt a sik Harpagont.
A lakosság 80%-a titkolja...
Borsodi
Jakab Péternek mindenben igaza van ellehet ítélni a stílusát,de ő amit mond azt meg is tapasztalta mert Miskolc,Putnok Ózd és térsége( Borsod megye) egy pusztulat kezd lenni.Jobb érzésű ember már ide nem is akar jönni.
www.youtube.com/watch?v=xWS-S2YRju8
Madácsi Pali
Mifelénk O1G-ról ilyenkor az mondják "Másról beszél mint Bodó!" azaz nem kicsit bugris. Szégyen, hogy ez a barom miniszterelnöknek nevezteti magát, pedeig csak egy korrupt, (luxus repülőzés meccsek ürügyén, baltás. Gruevszki, stróman hálózat), anti demokrarikus(megszüntetett köztársaság, átírt, be nem tartott választási törvény, megszált független hivatalok, leépitett demokratikus ellensúlyok) kivagyi kiskirály aki megszüntette a parlamenti demokráciát és hűbéri rendszert vezetett be.
tudode
Észrevehetné, hogy a XXI. században már olyan bukó papírból nyomni a só der-, die-, das-t!
.
Nincs kütyüje, nagyméretű tablettja, amibe korszerűen beleirattathatná a ciniKUS mondandóját annak fényében, hogy másokról megállapítja alkalmatlanságát, miközben harminc éve olvasgat, olvasgat, olvasgat, mert kitakarja az országot, betakarja a baromságaival, de nem tudja, hogy mit akar még saját magával sem!
.
Nagyjából 92 400 találat (0,36 másodperc)
.
www.google.com/search?ei=UDkJXZuBJ6bqrgSDgYf4DQ&q=Orb%C3%A1n+Viktor+alkalmatlans%C3%A1gr%C3%B3l&oq=Orb%C3%A1n+Viktor+alkalmatlans%C3%A1gr%C3%B3l&gs_l=psy-ab.3...43131.45704..46317...0.0..0.154.632.3j3...0...1..gws-wiz...35i304i39j33i160.SQJCjtJdOTY
-----------------------------
.
Mindez a cinizmus, a karaktergyilkolás Gniuszaként, miközben taccsra veri az országot!
csipetke
Orbán olyannyira meg van győződve arról,hogy ő mindent jól csinál,hogy lepereg róla minden.Mintha egy elmebetegnek magyarázna valaki,talán fel se fogja,hogy mit mondanak neki.Sajnos orbánnak a saját pártjában se mernek ellentmondani,mert nyilvánvaló,hogy repülnek,és a pénzéért mindegyik reszket.Végignézhettük,ahogy lerabolták,tönkretették az országot.Érdekes,a többi szoc.ország nagyjából ugyanannyi EU-s pénzből szinte szárnyakat kapott,és elhúztak mellettünk ezerrel.Ebből is látszik,hogy nem lopják el mindenhol az EU-s pénzeket.Jakabot pedig klónoztatni kéne,mert több ilyen ember kellene a parlamentbe
verőce21
Azért az sokat elmond, hogy a Fidesz által "elüldözött" tízezrek is, EP levélszavazatokban tömegként mégis a kormánypártokra szavaztak!
koszpeko
@Cincinntatus: Tegnap 8.47
A szokàsos narancsködös terelés, amikor màr nincs érv.
Olyan vagy mint a többi bírka csak a szóhasznàlat màs.
Nem tud hozzàszólni érdemben akkor jön a terelés vagdalkozàs.
Csak ez màr rohadt kevés.
Lassan de biztosan ébrdnek az emberek.
verőce21
Igaz, hogy az nem kétharmad volt, hanem 95%. @verőce21:
verőce21
@koszpeko: Az agyhalott lipsi ellenzékiekről "csak jót vagy semmit”.
tulipan
@verőce21: Te narancsos, többszörös választási csalással, a PARLAMENTBEN pöffeszkedő ostoba hantaboy HORDA tagja!
tulipan
Milyen igaza van! A narancsos Dagadék, az izléstelen pofátlanságban felúllmúlhatatlan!!!
hirklikk.hu/kozelet/orbannal-izlestelenebb-miniszterelnokot-meg-nem-lattam/351630/
verőce21
Meg is érdemeli a tiszteletet a Miniszterelnök Úr, aki mindig megadja a tiszteletet másoknak!
tulipan
Hát, ez bizony, sajnos ez várható is volt! Egy tisztességes modern párt, nem tűrheti meg soraiban ezt a hazug, kompromisszumképtelen, a gyűlölködő narancsos csürhét!
neokohn.hu/2019/03/01/weber-orban-sulyos-kart-okozott-az-europai-neppartnak/
tulipan
@verőce21: Ez jó vicc! Hahahaha :))))
verőce21
Ne haverkodj @tulipan: - nem keresek barátnőt. :(
tulipan
@verőce21: Ugyan, én annyira utállak benneteket, narancsos maffiózó-hantaboyok, hogy undorodom tőletek, de a humort értékelem!
verőce21
@tulipan: Annyira utálsz, hogy már szeretsz...?
csak úgy....
@verőce21: téged csak szeretni lehet és ilyen hibbantnak elfogadni,mint ami eredetileg vagy:)@tulipan: az anyósára gondolhatott,mikor a színpadra léptél! te ,egy tragi komika?
nem is kérdeztem,ma mihez értesz a mindenen kívül? shikarival,volt már egy izgalmas kaland,közös éjszaka? ,...nyugi,nem árullak el a nejednek és a barátodnak sem...
koszpeko
@verőce21: Mi van?
Hol a sikari meg a hülye paptetű?
Vàltàs volt?
Maradtàl te ügyeletes hülyének?
Vagy új névvel vagy itt?
Ne terelj hülye picsa.
Gondolom valami kivénhedt kommunista satrafa lehetsz.
Aki itt próbàlja a nem létező eszét osztani.
Takarodj vissza segget nyalni vén picsa!
tudode
Abból kiindulva, hogy bármely közjogi méltóságnak még a mosdón is viselkednie kell, ahhoz képest, alkalmatlanságát bizonyíortta, legalábbis számomra, amely után szétrámoltatták a belvárost, miközben rekultiválni kellett a Kossuth teret, összeültek a "rendszerváltók", és jól kiröhögték azokat, akiket bepaliztak a hazudott reggel meg délben kukkolással:
.
----- Orbán nevetve: Nincs is kormány
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Az is kiábrándító volt, amikor az édesapját kiadta ország, világnak, hogy "nagyon utálta az öreget", de rá tudott tenni nem egy, több lapáttal, hogy nem érdemel tiszteletet a galerijével együtt!
verőce21
@koszpeko: (20:45) Az emberek "arra ébrednek", hogy olyan lipsi ellenzékieknek mint te is, egy szavát sem szabad elhinni, mélydékás! Nagyon csekély a ti támogatóitok száma.
verőce21
@csak úgy...: Már megint másra akarod vetíteni a hontalanságból eredő problémáidat? - te állatorvosi beteg ló!
tulipan
@verőce21: Azt szeretnéd? Azt azé', nem javasolnám, hogy reménykedj,narancsos seggnyaló! -:)))))
verőce21
@tulipan: (07:03) Ezt mire válaszoltad? Írhatnál időpontot te agyhalott lipsi.
Mert sokszor előfordul, hogy @csak húgy...: nevében írogatsz. Egyébként nem szeretném, pedig Ő tetszikelt is ezért nekem.
tulipan
@verőce21: Hja, ha Téged már elért az Alzheimer kór, nem is tudhatod, hogy mikor, kiknek és miket karattyolsz!!! Gratulálok!!!
Látod nyalonc, a nyaldosott narancsos, dagadék seggedet, már mindenhol VÉGLEG kiismerik!! Csak hogy tudjad, miről is van szó, ha már ilyen jellegű nehézségeid IS vannak!!! -:))))))
hirklikk.hu/kozelet/orban-hazug-es-demagog-partjanak-a-szelsjobbon-van-a-helye/351654/
creativehun
@namihami: DE már nem sokáig titkolhatja el senki a bankban rejtegetett 8 misit...sicc...mert ugye azt senki nem gondolja komolyan,hogy valóban a terror veszély miatt szükséges a baki adat egyeztetés???
tulipan
@verőce21: Bocs, NARANCSOS természeted szerint, megint rosszul értelmezted! Én csak akkor "tetszikelek", ha véletlenül, valamiben egyetértek - akár, még veled - is! Most belátom, EZ hiba volt! Az alapelv tehát, ami tőletek immár, végképp megtanultam: A BIRKA narancsos ELLENSÉGEKNEK - márpedig TE/TI annak tekintetek mindenkit, aki nem hajlandó az orbáni, és sleppje, fenséges, narancsos (nagy)seggeket nyaldosni -, SOSEM LEHET IGAZUK i!!!
verőce21
@tulipan: (08:49) Holland narancsos degenerált dumád van!
Nem korrepetállak tovább! :)
tulipan
@verőce21: Áruld már el, mért pont holland, narancsos seggnyaldosó??? Nekem jó, csak kíváncsi volnék??? -:)))))
kokopelli
@tulipan: Látta a holland focistákat,akik a magyar megypiros dresszesek előtt ezer-kilométerre
járnak,akár bekötött szemmel is!Nem is tudom,hogy mit lehetne megemlíteni Orbán Magyaror-
szágáról?...(természetesen röhögés nélkül!)
verőce21
@tulipan: (12:54) Nem hallottál még a Hollandiát jelképező narancs futballmezről?
tulipa-tulipan @kokopelli:
tulipan
@kokopelli: Jah, ezt nem gondoltam volna, persze hiszen olyan (bűnrossz)focimániás lehet ez is minta a dagadék főnöke!!! -:))))
cikicakk55
@namihami: 8 milliót az életemben nem láttam,de még 800.000 ft-ot sem. Amennyiben tényleg minden embernek 8 millió lenne a bankba,akkor a Miniszterelnököt nem Orbán Viktornak hívnák,nem a Fidesz lenne a parlament 2/3 része. Akkor tényleg meglenne becsülve a munkánk,lenne rendes egészségügyünk,rendben lenne az oktatásunk. Szerintem ilyen ország nem is létezik. Olyan biztos van,ahol nem =0% nélkülöz,hanem csak 30% 70 meg normálisan él,még ha nem is úri luxus módon,de van miből váratlan kiadást fedezni. Ebben az országban az a kb 2000 ember olyan sokat keres,illetve nem keres,hanem kap,hogy a 70 millió mélyszegény átlagát ilyen pofátlanul megemeli.
koszpeko
@verőce21: Akkor meg mi a faszt kresel itt??? Takarodj a gnóm Fodor oldalàra. De lehet, hogy tényleg egy nagy szerszàmot keresel?!
verőce21
@koszpeko: Nem, de jól érzem itt magam, mert vakok között félszemű a király! :)
Nessy
@koszpeko: Mazochista! Ezt élvezi! Ne is legyen ennél több!
Nessy
Jakab képviselő úr! Ennél érdekesebb számokat kapna, ha a határon túli fidesz szavazók számával elosztaná a rájuk költött milliárdokat, természetesen a költségvetésből!
tulipan
Sűrűbben a KÉPÉBE NYOMHATNÁK, A valóságot, eek a narancsos pökhendi, G
tulipan
Sűrűbben a KÉPÉBE NYOMHATNÁK, a nyers valóságot, eek a kapusi, narancsos pökhendi, GECI Gőgős Gúnár Gedeonnak!!!
evacica
Orbán az anyát is eladná pénzért és hatalomért, nem hogy az országot! A birkák meg tűrik, én azt hittem, hogy okosabb a magyar, de tévedtem! Ezt egy nemzettel sem lehet megcsinálni Európában csak a magyarral!
balos
o1geci!Lehet szépíteni,de akkor is spermium!
kamazuka
,,másfél millió ember tervezi az ország elhagyását"
Kicsit pontosítsunk.
4300 ezer
karma1
@kamazuka: Vagyis 4 millio 300 ezer? Azert ez enyhe tulzas! De masfel-ketmillio siman!
csak úgy....
@karma1: lényeg,hogy a kipcsákok maradnak...
karma1
@csak úgy...: Szerencsere a pirezekkel jol megvannak,...:o))))
surdilloFUJT
@kamazuka: Azért hülyeséggel nem kellene trollkodni,vagy te vagy a durbincs???
Gáon Mordehaj
"másfél millió ember tervezi az ország elhagyását. " Sajnos JÁKOB és társai valahogy nem akarják vezetni a menetet, pedig már évekkel ezelött az ágy alá készítették a bőröndöt". Valahogy mindíg maradnak! Söt! A fene ott egye őket visszajönnek! (Gerendás) figyeljél Jákob! Vidd a lajtorjádat és meg se álljál a levantei partokig!
kamazuka
@surdilloFUJT: A tetszi like egy mosolyt helyettesít...Nem ,én nem hülyeséget írtam.Mindenki nem lehet elégedett.Ez természetes.Számomra legalább is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.