Csak azért nincs menekültáradat, mert odalent jól végzik a dolgukat, és a technika is remek.

"Nem létező migránsinvázió?" A rendőrség helyretette az ellenzéki sajtót
Fotó: police.hu

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai – olvasható egy közleményben, amely a police.hu-n jelent meg.

A rendőrség a cikk fentebb idézett állításával szemben azt írja, igenis fokozódni fog a migrációs nyomás a magyar határon, és míg 2018-ban átlagban heti 100 fő illegális migránssal szemben intézkedtek, idén ez a szám csaknem duplájára nőtt.

Az, hogy az illegális migránsok nagy része nem tud átjutni a magyar határon, a határőrizetben részt vevők munkáját dicséri

- állítják.

Magyarország déli határszakaszának védelmét a jogi feltételrendszer, a technikai védelem és az élőerős rendőri jelenlét együttesen garantálja. Manapság már nem kell minden határkő mellett rendőrnek állnia a hatékony határőrizetért

- teszik hozzá.

A rendőrség szerint a Népszava újságírója nem nézett utána az információk hitelességének, amelyeket egy sok éve nyugalmazott rendőrtől kaptak.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
A mindenkori regnáló hatalom kötelessége megvédeni hazám határait. Duma nélkül.
A menekültáradat komoly létező kérdés. Egyelőre megoldatlan feladat.
És ezidáig a háború és a megélhetési nehézség miatt indultak útnak.
A klímaváltozás miatt ezután fognak.
Nálunk a legeslegnagyobb baj az orbáni (habonyi) kommunikáció miatt van.
Rájöttek, hogy ezzel lehet manipulálni a nép egy részét (lásd 1magyar) és nem tudnak lekattani róla. Jelenleg nincs migránsivánzió de fenn kell tartani a rettegést. A hatalmuk megtartása érdekében. Addig se kell beszélni az országot és a népet érintő nagyon fontos kérdésekről. Például a naponta előforduló gyilkosságokról amit nem a migránsok követnek el ugye.
A rendőrség vezetése kénytelen a hatalmat szolgálni és ahol Pintér a főnök...és orbán a nagyfőnök ...na az olyan ország is. Szégyen!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Ennél a rezsimnél teljesen beakadt a lemez. Biztos nincs valami fontosabb téma ennek az országnak? Unalmas már!!
Madácsi Pali
Az, hogy ezeløtt 15-20 évvel csak a Nyirbátori Harőr Kirendelrségen heti 300-350 menekült adott be kérelmet az mellékes, hisz a Szebia felől érkezőket feltartóztatja a kerités. Csoda kerítés az. Útját álja az Ukrajna, Románi felől érkezőknes is, hisz ahol annó 1300-1500 fő volt az átlagos létszám most egy tucat ember sem lézeng. De reszkessetek magyarok! Igaz, hogy az évtzedek alatt soha sehova nem törtek be, nem erőszakoltak nőket, maximum verekedésig fajult az egymás közötti nézeteltérés vagy a nagy nemzeti önérzet. Ezzel viszont a hivatásos állomány tisztában van, de vannak köztük is férgek, mint a migránsok között. Csak ez a marha egy nemzetet fertőz.
1magyar
Amikor nem volt kerítés minden sarkon, üzletben migránsokat látott a magyar, úgyhogy hülye libsik mondhattok bármit ha a saját szemünkkel győzödhettünk meg róla!
1magyar
Sőt! Gyurcsányék még el is tartottak egy családot egy hétig.
Horizont
@1magyar: A hülye csak te vagy drágaságom. Remélem meg van a mindennapi rettegésed. Kiérdemelted a Propeller legjobban bekattant címét migráns ügyileg. Ajánlom sürgősen keresd fel Bakondi (urat) elvtársat és sírd ki magad a keblén, szerintem belülről röhögőgörcsöt kapna és megpusztulna amivel nagy szívességet tennél velünk. Ha van ráérő időd és eszed is hozzá tájékozódj az nem árt. hahahaha
Horizont
A mindenkori regnáló hatalom kötelessége megvédeni hazám határait. Duma nélkül.
A menekültáradat komoly létező kérdés. Egyelőre megoldatlan feladat.
És ezidáig a háború és a megélhetési nehézség miatt indultak útnak.
A klímaváltozás miatt ezután fognak.
Nálunk a legeslegnagyobb baj az orbáni (habonyi) kommunikáció miatt van.
Rájöttek, hogy ezzel lehet manipulálni a nép egy részét (lásd 1magyar) és nem tudnak lekattani róla. Jelenleg nincs migránsivánzió de fenn kell tartani a rettegést. A hatalmuk megtartása érdekében. Addig se kell beszélni az országot és a népet érintő nagyon fontos kérdésekről. Például a naponta előforduló gyilkosságokról amit nem a migránsok követnek el ugye.
A rendőrség vezetése kénytelen a hatalmat szolgálni és ahol Pintér a főnök...és orbán a nagyfőnök ...na az olyan ország is. Szégyen!!!
justhpeter
Ez a hír csak a rendőri vezetést minősíti.
papa.49
Ki tudja hátha a söndörök vezetése IS HAZUDIK ???
Cicamama55
Akkora méretű lett hazánkban a gyűlölet ember és ember között, hogy itt a migránsozás csak figyelem elterelés! Eszköz ahhoz, hogy ne essen minden ember neki a másiknak, miközben viszont a fél világot magunkra haragítjuk...Ez az uszítás nem valódi keresztény államra vall!
Mary
Elmondanám, hogy már Németországba sem jönnek
lampa laz
Szomorú tény, h a magyar embereket a fidesz idióta politikusai a világ megvetésének teszik ki azzal, h mögéjük bújva szítják a gyűlöletet.
Desischado
Jó lenne ha végre kitalálnának valami mást, mert ezt már csak a hülyék veszik be!
nevemnick
Érdekes módon nem ad ki a kormány egy NAPONTA frissülő, hozzáférhető ,,rettegésre okot adó nyilvántartást" hely, időpont feltüntetésével, a bezúduló, erőszakot tevő migráns ,,milliókról". Így ellenőrizhető lenne a hazugságuk. (de biztos vagyok benne, hogy ezt is meghamisítanák.)
Amíg ez nincs, csak arra az adatokra lehet hagyatkozni, amelyek a mongol, ukrán, és egyéb köcsög nációt, a magyar munkaerő leváltására hoz be ez a népáruló banda.
De ezekről is csak úgy tudunk, hogy naponta, egyre sűrűbben találkozhatunk velük.
papa.49
@nevemnick: Nincs miről mit kiadni, olyantól tudom aki ott szolgál, az legalábbis állítja ELVÉTVE jön egy, egy ember, de tömeges áradatról szó sincs !!!
Egyébként meg a migráns se hülye, jól tudja itt éheztetni fogják amíg elbírálják az ügyét, tehát nem erre jönnek !!!
Shikari
Egyedül a Fidesz véd meg a vadaktól. Ez a csürhe ellenzék már mindet beengedte volna!
Jozefina
Migráns áradat nincs, da hazai bűnözés az virágzik!!! Csak a napi híreket kell nézni, olvasni!!!
Horizont
@Shikari: Védjenek téged baszod te szavaztál a fideszre, kösz én nem tartok igényt rájuk. Aljas söpredék csicska banda. Olyan vagy mint ők.
Shikari
@Horizont: Nem mondom, hogy utazz ki a migrikhez szipirtyó, mert akkor mind erre menekülne előled! :-)))))))))))))
laja70
A felderített illegális határátlépések száma a válságot megelőző szintre csökkent, és ez az általános csökkenő tendencia folytatódik. Ez az Unió és tagállamai külső migrációs politikájának köszönhető – szó szerint ez szerepel az EU-s állam- és kormányfők kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának záródokumentumában, amelyet valamennyi tagállami vezető egyetértésével fogadtak el, így Orbán Viktor is egyetértett a tartalmával és igennel szavazott.
Orbán aláírta és elfogadta Brüsszelben, hogy nincs terrorveszély és megszűnt a migráció Európában!
Na, akkor ki is hazudik???!!!
Horizont
@Shikari: hű de humorosnak tetszik lenni kis seggfejkém. Nézzél magadba aztán orbánodba majd a fideszbe, köpjél fel és állj alá te vén fasz.
kokopelli
@laja70: persze hogy aláírta,mivel a legbolondabb imigráns sem akart M.o-ra jönni! Nem kellett
sokáig morfondíroznia! (;-))
Shikari
@Horizont: Elmondanám nyanya, hogy te álltál le kötözködni velem! Bottal se piszkálnálak meg, így ha jót akarsz magadnak, picit normálisabb hangnemben tárgyalj. Persze, csak ha tudod, az mi!
Horizont
@Shikari: Veled??? Normálisan??? Kizárt kispofám. Az ittléted miatt erre nem vagy se alkalmas se méltó. Fogod?
Horizont
@Shikari: Ja és anyád a nyanya balfaszkám.
Shikari
@Horizont: Rendben szipirtyó! Akkor okádd csak magadból a mocskot, megszoktuk már!
Hajrá nyanya! Hablatyojjá!
Szeparepa2
Hát persze természetesen. Lassan a kerítésekből, ahogy néztem, mikor arra jártam, tökéletese náci mintájú láger formálódik... aztán már lehet is vinni oda minden füstöst, nem csak kintről, igaz nácikáim a kurva anyátokat...
Clavigo
@Shikari: Ne rettegjél,,te tölcsérseggű román buziqrva...Nem lesz konkurenciád a kőbányai szopó-placcodon..
Shikari
@Szeparepa2: Mi lesz, ha kis lökdösődés árán neked is szorítanak helyet? :-))))))))))))
Szeparepa2
@Shikari: Addigra te már tömegsírban leszel, nem kell aggódni... :D
Shikari
@Szeparepa2: Nem praktikus. Túl sok helyet foglal! :-)
Nessy
Nem gond! Majd megint küldenek pár buszt, aztán elutaztatják a migránsokat az Osztrák határig! Ebben már van gyakorlatuk! Esetleg éjszaka átrakják Szerbiába! Addig is kaja nuku!
tudode
Na jó!
.
Okos kerítése van a SZUNYÁLÓ országnak, de Ókos kurmánya nincs, még jogilag sem:
.
---- Arabul, urduul és fársziul is beszél az okoskerítés a déli határon
.
https://index.hu/belfold/2017/03/09/arabul_ur...
.
https://soundcloud.com/g-bor-medvegy/folyamat...

.
Intibá intibá, tabadzsó, tabadzsó, taksön, taksön a többi fonetikusan is félelmetes. Még a földi kutyák is elkerülik ezt az okos izét!
.
Rémes!
Shikari
@Horizont: Megérintettek a szavaim vén szipirtyó? Az jó! :-)))))))))))))))))
Inkább keresd meg a fogad nyanya! :-))))))))))))) Ott lesz a hókifli mellett! :-)))))))))))))))))
Shikari
@Clavigo: Ugorjál nyomott dili! :-))))))))))))))))
Horizont
@Shikari: Megérinteni te??? Na ne viccelj már a való életben reggelire elfogyasztok egy ilyen faszparasztot mint te. Tényleg azt hiszed, hogy tényező vagy itt? Megérinteni? Dőlök a röhögéstől. Kicsit öntelt vagy kispajtás. Annyit se számítasz itt mint a megszáradt kutyaszar a fűben csak olyan jó beírogatni neked. Húgyagyúkám tedd már magad helyre és ne röhögtess. A lábam nyomát se csókolgathatnád te seggnyaló román balfasz :)
Shikari
@Horizont: Kicsit leppegsz nyanya! Nincs meg a fogad? :-)))))))))))))))))))))
Na rajta öreg kóró! Keresgélj! :-)))))))))))))))
Clavigo
@Shikari: Remélem,,érzed a törődést ,,román [email protected] ?
Horizont
@Shikari: már szavakat is gyártasz te román kis puhapöcs. Mit jelent az, hogy " leppegsz" ? hahahaha
Clavigo
@Shikari: Nem beszélsz magyarul ,vándorcigány ? Hogy közlöd a szándékaidat Kőbányán,,a hajléktalan kuncsaftjaiddal ??
papa.49
Egészen jól vizsgáznak a határon felállított másfél méter ,,magaslesek,, fóliával körbetekerve !!!
tudode
Az már az ország szégyene, hogy csak egy ilyen gyenge minőségű politikai szélhámosra futja, közel tizenhat éve!
.
Nem vághatja ki az EU, mint a macskát, mivel az ország delegálta, még mindig jobb, ha a Néppárt fogja, legalább szemmel tudják tartani, esetleg megvonva tőle a szavazati jogát, a szőnyeg alatt csúszva, mászva (Pofa be, roló le)!!
tudode
@tudode: .
A Webert nyalihoz szántam!!!
Shikari
@Clavigo: Ilyenkor kényszeres makoghatnékod van? Úgy látom! :-))))))))))))))))))))
Idióta!
Shikari
@Horizont: "leppegés – a beszélő a közlésfolyamatban a szótagokat hasonló, relatíve hosszú időtartamban ejti ki. Ejtéshiba és a beszédritmus zavarát jelzi, rendszerint hosszabb szünetek, lassabb beszédtempó társul hozzá."

https://hu.wikipedia.org/wiki/A_besz%C3%A9dpr...

Világos szipirtyó, hogy román kecske létedre nem tudsz magyarul, ezért megvilágosítom azt a sűrű sötétséget a fejedben!
Szívesen, nyanya! :-)))))))))))))))))
Clavigo
@Shikari: Jó reggelt seggfej... Sikerült leszállnod @nyádról ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2020. February 26., 17:59
Németh Krisztián Dunaszerdahelyre igazolt
Szórakozás - 2020. February 26., 17:33
Gáspár Laci Terminátorrá gyúrta ki magát – fotó
Itthon - 2020. February 26., 08:11
Elképesztő álhír terjed Pogány Juditról