Csak azért nincs menekültáradat, mert odalent jól végzik a dolgukat, és a technika is remek.

"Nem létező migránsinvázió?" A rendőrség helyretette az ellenzéki sajtót
Fotó: police.hu

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai – olvasható egy közleményben, amely a police.hu-n jelent meg.

A rendőrség a cikk fentebb idézett állításával szemben azt írja, igenis fokozódni fog a migrációs nyomás a magyar határon, és míg 2018-ban átlagban heti 100 fő illegális migránssal szemben intézkedtek, idén ez a szám csaknem duplájára nőtt.

Az, hogy az illegális migránsok nagy része nem tud átjutni a magyar határon, a határőrizetben részt vevők munkáját dicséri

- állítják.

Magyarország déli határszakaszának védelmét a jogi feltételrendszer, a technikai védelem és az élőerős rendőri jelenlét együttesen garantálja. Manapság már nem kell minden határkő mellett rendőrnek állnia a hatékony határőrizetért

- teszik hozzá.

A rendőrség szerint a Népszava újságírója nem nézett utána az információk hitelességének, amelyeket egy sok éve nyugalmazott rendőrtől kaptak.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Az, hogy ezeløtt 15-20 évvel csak a Nyirbátori Harőr Kirendelrségen heti 300-350 menekült adott be kérelmet az mellékes, hisz a Szebia felől érkezőket feltartóztatja a kerités. Csoda kerítés az. Útját álja az Ukrajna, Románi felől érkezőknes is, hisz ahol annó 1300-1500 fő volt az átlagos létszám most egy tucat ember sem lézeng. De reszkessetek magyarok! Igaz, hogy az évtzedek alatt soha sehova nem törtek be, nem erőszakoltak nőket, maximum verekedésig fajult az egymás közötti nézeteltérés vagy a nagy nemzeti önérzet. Ezzel viszont a hivatásos állomány tisztában van, de vannak köztük is férgek, mint a migránsok között. Csak ez a marha egy nemzetet fertőz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Remélem,,érzed a törődést ,,román cig@ny ?
Clavigo
@Shikari: Nem beszélsz magyarul ,vándorcigány ? Hogy közlöd a szándékaidat Kőbányán,,a hajléktalan kuncsaftjaiddal ??
papa.49
Egészen jól vizsgáznak a határon felállított másfél méter ,,magaslesek,, fóliával körbetekerve !!!
tudode
Az már az ország szégyene, hogy csak egy ilyen gyenge minőségű politikai szélhámosra futja, közel tizenhat éve!
.
Nem vághatja ki az EU, mint a macskát, mivel az ország delegálta, még mindig jobb, ha a Néppárt fogja, legalább szemmel tudják tartani, esetleg megvonva tőle a szavazati jogát, a szőnyeg alatt csúszva, mászva (Pofa be, roló le)!!
tudode
@tudode: .
A Webert nyalihoz szántam!!!
Clavigo
@Shikari: Jó reggelt seggfej... Sikerült leszállnod @nyádról ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.