Családtagjai életét védte, ezért szúrta halálra dühöngő apját a 13 éves Z. Bernadett. Az elborult családfő elôbb a felesége nyakát vágta meg üveggel, majd 18 éves fia, Dávid hasába szúrt egy konyhakést.

Családi vérfürdő Galgahévízen: ezért ölte meg az apját a 13 éves lány

Sokkos állapotban remegett a rendőrkocsiban Bernadett, miután halálos sebet ejtett édesapján, Z. Csabán vasárnap a Pest megyei Galgahévízen. Betti utolsó kétségbeesésében cselekedett: a családfő féltékenységből először feleségét, Ildikót támadta meg, majd anyja segítségére siető nagyobbik lányát, végül 18 éves fiát, Dávidot is. A mindössze 13 éves Betti ekkor lépett a szobába, elszánta magát arra, hogy élete árán is megvédje a családját.

Rátámadt édesanyámra, ekkor közéjük ugrottam, anyukámat betoltam a szobába

– mesélte a Borsnak a szörnyű részleteket a lány, aki azonban hiába próbálta elállni az ajtót, a férfi betörte annak üvegét, azon benyúlva Ildikóhoz ugrott, és a falba verte az asszony fejét, a kitört üveg egy darabjával pedig felsebezte a nő nyakát. A családtagok segítséget kértek, ekkor érkezett a másik testvér, Dávid. A 18 éves sráctól már megijedt az apja, eldobta az üveget, kést ragadott, és fia hasába szúrta. A tini életveszélyesen megsérült, életét csak nyolcórás műtéttel tudták megmenteni.

Betti hallotta a sikolyokat, kirontott a szobából, ahol azzal szembesült, hogy bátyja vérbe fagyva fekszik a földön, míg ámokfutó apjuk éppen késsel kergeti testvérét és sérült édesanyját. A tini ekkor kést ragadott, és apja hátába vágta.

A helyiek szerint a férfi régóta terrorizálta a családját.

Sakkban tartotta őket. A négy gyerek nagyon tisztelettudó, csendes és kedves, a testvérek imádják egymást. Betti mindig félt az apjától, csoda, hogy eddig ép ésszel bírta azt a terrort

– mondta a család egyik ismerőse.

A kislányt azóta kihallgatták, de elengedték, szabadon védekezhet. Édesanyjának több öltéssel kellett összevarrni a nyakát. Dávid azóta is kórházban van, de az intenzív osztályról már kiengedték.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
...szerintem ki kellene tüntetni a kislányt,mivel életeket mentett,és egy csótányt eltaposott!
Ezt hívják "Kollaterál veszteségnek"!!
Sok ilyen lánykára lenne szüksége a lakósságnak! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.