Az Alapjogokért Központ elemzője sajnálatosnak tartja, hogy az Európai Néppárt jobbközép pártszövetségként nem akar közös platformot keresni más jobboldali pártokkal.

Párkányi Eszter az M1 aktuális csatorna keddi műsorában azt mondta, a néppárt attól fél, hogy más jobboldali pártok az ő erejükből vennének el, mivel alternatívát mutatnak.

A Fidesz világossá tette, csak akkor marad az Európai Néppártban, ha az jobbra nyit és migrációellenes, keresztény frakció lesz

- közölte.

Az elemző kitért arra is, hogy a visegrádi négyeké (Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia) pártokon és ideológián átívelő együttműködés, mert az országok kormánypártjai más frakcióban ülnek az Európai Parlamentben. Hozzátette: jó esély van arra, hogy a V4-eknek legyen egy jó jelöltjük, akit megválasztanak valamelyik jelentős uniós pozícióra.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Instagram

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Jól van Emese felmondtad a leckét ülj le EGYES !!!
Kérdem mi köze van a ,,kalapjogok központ,, nevű nemtudomminek ahhoz, hogy a néppárt kivel akar szövetségre lépni ???
Tudom semmi köze csak kavargatja a trutyit ez a banda is !!!
tudode
Az ország szégyene az, hogy az Európai Unióba 2012 óta "csak" egy MAGÁN SZEKTÁT volt/van képeSS képviseltetni magát.
.
Az Európai Unió történetében nem volt példa arra, hogy egy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN félcédulással kelljen bíbelődniük, tiszteletben tartva a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG részvételi döntését!
.
Azon a szinten tudniuk kellene a Magyarország JOGI STÁTUSZÁT, ha szinte minden szinten nem MEGÉLHETÉSI úrhatnám szolgák féltenék a személyes érdekeiket:
.
Ha nem játszanák meg a süket, vakot:
.
----- Eltemetett demokrácia – Vörös Imre volt alkotmánybíró szerint államcsíny történt
.
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/eltemetett_demokracia_voros_imre_volt_alkotmanybiro_szerint_allamcsiny_tortent
.
Simicska Lajos, a felcsúti kRÉM padtársa szerint NETTÓ HAZAÁRULÁST követ/tett el, amelyet volt barátja, aki vérszemet kapott a vagyonára, és átjátszotta a gépészmérnök sitthordozójának a VILÁGHÁLÓ arhivuma szerint is.
.
És a klf. jogÁSZOK átmentek kustiba jól felfogott személyes érdekük érdekében, LETOJVA az ország gúzsbakötését, sőt besegítve abba!
RonaGyuri
M1 és AK szakértő halmozottan hátrányos helyzetű liba! =))
Clavigo
Vagyis,,,,,Okádnak,,hánynak a magyar,pávatános Putristól,,és a tizen-pár képviselőjétől... ( Oszt nektek,,szakértő-csicskák,,mi közötök van hozzá ? )
kereső
Tul.képpen mi ez a AK? Milyen érdemi munka folyik ottan, vagy csak egy hangzatos névvel ellátott újabb üzemi kifizetőhely?És egyetlen feladatuk, a NER igazolása,és orbán fényezése? Mert az "alapjogokkal" kapcsolatban még nem hallottam a "szakértőiket".És tul.képpen kinek/minek az "alapjogairól" szólna ez az egész?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.