Hat hete kezdődött az orvosi szobák szennyvízcsöveinek cseréje, de valamiért félbeszakadt, így nem a szobákban csöveznek, hanem az orvosok, a lépcső alatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
a FideSS kórháza, ott hagyták az út szélén !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@Shikari: Kedves, nem vagy főnököm, nem mondhatod meg, mivel foglalkozzak.
Én sem küldelek sehova, ha nagyon nem értünk egyet, én tiszteletben tartom a véleményed, ha még annyira meg is vetem.
További jó beszélgetést, de nélkülem. Ettől én még jelen maradok a Propelleren! :)
Nessy
Úgy őszintén, egy elkezdett és be nem fejezett munkából, ami miatt emberek kerülnek pocsék helyzetbe, miért ad okot a libsi utálat hangoztatására? Szerintem a trehány munkavégzés számonkérése, vagy a pénzhiány megoldása egy állami intézmény esetében a fenntartó feladata lenne, pártállástól függetlenül!
Sámannus
ja ez is az elátkozott vizit díj miatt van gyujcán takajodj, orbányay szívd le magad te hazaárulótolvaj.
tulipan
@Shikari: Inkább Te nyivákolj, neked az jobban megy! Te senkiházi vérnarancsos seggnyaldosó!
csipetke
A sok tökfeleslegesen építtetett stadionokban ilyesmi nem fordulhat elő.Ott nyilván azonnal kijavítanak mindent.De ott,ahol embereket gyógyítanak,nehogymá' felesleges dolgokra költsék a pénzt,holmi szennyvízcsövekre.Nyugodtan kijelenthetjük,hogy orbán szervezett népirtást folytat.Ami ma az egészségügyben megy,az egyszerűen szégyenletes.Maga kásler jelentette ki,hogy évente több,mint 24 ezer ember hal meg az egészségügy állapota miatt.És még Gyurcsányt szidták a 300 ft-os vizitdíj miatt.Viszont akkor nem kellett hónapokat várni 1-1 vizsgálatra,működött minden,és szerintem mindannyian szívesen fizetnénk a vizitdíjat,ha rendben mennének a dolgok
Sámannus
@Sámannus: 2006-tól nyíltan verik szét a magyar államot köszönhető a magyar legfőbb ügyésznek és az alkotmánybíróságnak, és az összes alkotmányjogásznak, akik szavatolták ennek az elátkozott rendszernek a kialakítását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.