Hat hete kezdődött az orvosi szobák szennyvízcsöveinek cseréje, de valamiért félbeszakadt, így nem a szobákban csöveznek, hanem az orvosok, a lépcső alatt.

(Forrás: hvg.hu)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
a FideSS kórháza, ott hagyták az út szélén !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Úgy őszintén, egy elkezdett és be nem fejezett munkából, ami miatt emberek kerülnek pocsék helyzetbe, miért ad okot a libsi utálat hangoztatására? Szerintem a trehány munkavégzés számonkérése, vagy a pénzhiány megoldása egy állami intézmény esetében a fenntartó feladata lenne, pártállástól függetlenül!
Mirabilis
Ne az orvosi szobát nézd, hanem a kórtermeket, ahol gyógyulnának elméletileg a betegek.. Koszlott falak, ahol összeér a fal a padlóval, morzsalékos szar, nem is takarítják az ágyak alatt. Kaja tányérokban?! Hát a tányér olyan, mintha dirket kicsipkézték volna, töredezett szar. Egy ágyas kórteremben két mozgássérült bezsúfolása a rehabon?! Mozdulni nem tudnak!
De orbán nem az itthoni magyar emberekre költi az adófizetők pénzét, hanem: Megalakult a Hungary Helps ügynökség, ami az elmúlt két évben több mint 8 milliárd forint támogatást biztosítottak az üldözött keresztények megmaradásának segítésére," Hogy rohadjon meg.
Sámannus
ja ez is az elátkozott vizit díj miatt van gyujcán takajodj, orbányay szívd le magad te hazaárulótolvaj.
tulipan
@Shikari: Inkább Te nyivákolj, neked az jobban megy! Te senkiházi vérnarancsos seggnyaldosó!
csipetke
A sok tökfeleslegesen építtetett stadionokban ilyesmi nem fordulhat elő.Ott nyilván azonnal kijavítanak mindent.De ott,ahol embereket gyógyítanak,nehogymá' felesleges dolgokra költsék a pénzt,holmi szennyvízcsövekre.Nyugodtan kijelenthetjük,hogy orbán szervezett népirtást folytat.Ami ma az egészségügyben megy,az egyszerűen szégyenletes.Maga kásler jelentette ki,hogy évente több,mint 24 ezer ember hal meg az egészségügy állapota miatt.És még Gyurcsányt szidták a 300 ft-os vizitdíj miatt.Viszont akkor nem kellett hónapokat várni 1-1 vizsgálatra,működött minden,és szerintem mindannyian szívesen fizetnénk a vizitdíjat,ha rendben mennének a dolgok
Sámannus
@Sámannus: 2006-tól nyíltan verik szét a magyar államot köszönhető a magyar legfőbb ügyésznek és az alkotmánybíróságnak, és az összes alkotmányjogásznak, akik szavatolták ennek az elátkozott rendszernek a kialakítását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. February 20., 20:58
Ismét elgondolkodtatta rajongóit Gáspár Evelin
Szórakozás - 2020. February 20., 17:24
Szente Vajk máris új párra talált tragikus válása után