A budatétényi rendőrök a lakosság segítségét kérik a három nő azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága 01220/537/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen lopás vétség gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három nő 2019. május 24-én 13 óra 30 perc körül egy Nagytétényi úton található üzletből ruhákat lopott.

A három feltételezett elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételeket készített.

Három nőt és egy kislányt keres a rendőrség

Az egyik nő 25 év körüli, átlagos testalkatú, sötét hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fehér, rövid ujjú felsőt és sötét nadrágot viselt, bal vállán egy fekete nagyméretű kézitáskával.

A másik nő 35 év körüli, molett testalkatú, mindkét karján tetoválás látható. A nő sötét felsőt és sötét nadrágot viselt.

A harmadik nő 55 év körüli, hosszú, szőke hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor zöld, rövid ujjú felsőt, világos színű farmert viselt, és bal vállán világos színű táskát hordott magával.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható nőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Ezek kislányok ? Na ne már , ezek meglett puncisok ! Amúgy cigányéknál már 12 -13 -éves korban nagylányok és szülnek is már ! Akkor meg ? A haj színe de sokszor más is megtévesztő lehet. Kőbányán is kerestek tolvajokat meg máshol is.
Borsodi
Megélhetési bűnözők mért csodálkozunk ezen,őket keresik , akik meg milliókat milliárdokat tüntetnek el az természetes.
qxy
Amúgy meg nem értem a Magyar rendőröket. Sok a sötét és el vakult " okos tojás" Nem egy ismerősöm van volt aki rendőrnek ment és nyomozni akart. Az is lett és amikor sorba derítette ki azokat Nagyon nem tetszett az öregeknek és addig baszogatták és cseszegették míg el is mentek sorba. Ami az öregnek nem ment két év alatt az a másiknak egy hét elég volt. Na sok eset ezért nincs kiderítve lezárva. Itt is. Meddig tartana egy arc felismerő kamerát alkalmazni Ja, ha közbe el nem lopják a rendőrök. ugye"""
Mondta is az egyik fiatal a egy gyilkolás eltünt áldozatai után hogy .- Azért nem találtak ott semmit mert amikor a szerv szét kutatott mindent ásott , kutatott, végeztek, Na utána vitték oda a hullákat. A válasz az volt, hogy ,.- Nem képzeled hogy van erre pénz hogy megint felássunk mindent, hisz itt a jelentés, ott voltunk felástunk mindent NINCS" akkor meg kussoljá kicsi vagy te ehhez. Na . Ma is szerintem ott vannak de kit érdekel hisz az öregek meg mondták. Nincs ott és kész.Ez a nyomozó most egy étterembe szakács. Baszik az egészre és igaza van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.