Jógasarok a Napfényműteremben, rendhagyó épületbejárás, tárlatvezetések és koncert is várja a látogatókat szombaton, a Múzeumok éjszakája keretében a Mai Manó Házban.

Az este jógaprogrammal indul Spala Korinna vezetésével a kiállítótér századfordulós Napfényműtermében, majd a Hosszúlépés csapatának segítségével az idén 125 éves Mai Manó Ház történetét ismerhetik meg a látogatók, akiket Török András, a Mai Manó Ház alapító igazgatója vezet végig a bejárattól egészen a múzeum padlásáig padlástérig. A túra során a szemfüles látogatók Mai Manós ajándékokkal is gazdagodhatnak – áll az intézmény közleményében.

A helyszín időszaki tárlatán, az Erik Kessels több élete című kiállításon Gerhes Gábor képzőművész, Pettendi Szabó Péter képzőművész és Claudia Küssel kurátor tartanak tárlatvezetést.

Késő este Musica Moralia (Meggyesházi Éda) különleges hangulatú, experimentális posztfolk világú énekesnő ad koncert a Napfényműteremben. A zenész, saját bevallása szerint "csendes zajt játszik" egyszer cimbalommal, máskor zongorával.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.