Többször újra kellett éleszteni.

A Bors cikke szerint hétfőn egy pusztaszabolcsi romos háznál játszottak fiatal gyerekek, amikor egy 12 éves fiú fejére esett egy mázsás betontömb. 

Az elhagyott ház évekkel korábban gázrobbanás miatt vált lakhatatlanná, akkor némileg visszabontották, de teljesen nem tüntették el – írja a lap, amely szerint a gyerekek előszeretettel játszottak ott.

Mázsás betontömb esett egy pusztaszabolcsi kisfiú fejére

Fotó: Illusztráció/police.hu

A kisfiú, "Józsika éppen az egyik betonfaldarabról akart átugrani a másikra, amikor megcsúszott, a földre esett, a 100 kilós tömb pedig rázuhant a fejére. A pajtásai rohantak segítséget kérni, és az ő lélekjelenlétüknek köszönhető, hogy az gyorsan meg is érkezett." A lap szerint egy testnevelő tanár emelte le a tömböt a gyerek fejéről, majd egy utcabéli segítségével tették stabil oldalfekvésbe a fiút.

A lap szerint a mentőhelikopter gyorsan kiért, ám a kisfiút többször is újra kellett éleszteni, míg annyira stabilizálni tudták, hogy Budapestre repüljenek vele. Ott a Bors információi szerint egész éjjel műtötték a kisfiút.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomoz az ügyben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

babp1982
Mázsás beton tömb? Tetszik tudni mit müvel egy 12 éves sőt egy felnőtt ember fejével, ha ráesik ? Tessenek leferagni a súlyából, hogy hihetőbb legyen a történet irgum burgum!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.