A Pécsi Járási Ügyészség közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat két fiatallal szemben, akik származásuk miatt bántalmaztak két arab egyetemistát. A két sértett jemeni állampolgár, akik Pécsett, illetve Szegeden járnak egyetemre.

2018 augusztusában Pécsett, az egyik üzletközpont előtt mentek el, melynek során egymással arab nyelven beszéltek. Ezt hallotta a két fiatal vádlott is, akik barátaikkal az üzletház előtt a padokon ültek – írta meg a bama.hu.

Ekkor egyikük a sértettek felé kiabált azzal, hogy

Migránsok húzzatok haza, takarodjatok, Magyarországon magyarul beszéljetek!

Amikor a sértettek ezt a beszédet számon kérték a vádlottaktól, a két elkövető szidalmazni kezdte az egyetemistákat, majd utánuk mentek.

Mikor utolérték őket, egyikük az egyik sértettet a mellkasánál fogva megragadta, rángatni kezdte, majd a járdára lökte.

Ezalatt mindketten folyamatosan szidalmazták őket származásuk miatt. A földre esett sértettnek sikerült felállnia, majd a helyszínről elszaladt.

Ezután a két vádlott a másik külföldi személy felé fordult, őt is lökdösték, majd acélbetétes bakancsaikkal többször megrúgták.

A bántalmazás alatt a két elkövető folyamatosan sértegette a sértettet származása miatt. Végül neki is sikerült elmenekülnie és a vádlottak a sértetteket nem tudták utolérni.

A két vádlott a külföldi diákokat származásuk miatt bántalmazta, így a cselekményük a súlyos testi sértés bűntett kísérlete mellett a közösség tagja elleni erőszak bűntettének a megállapítására alkalmas.

Forrás: Bama, ugyeszseg.hu

Címlapi kép (illusztráció): Pixabay CC

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
O1G-nek koszonheto, hogy ilyen kobunko parasztta valt a magyar.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
O1G-nek koszonheto, hogy ilyen kobunko parasztta valt a magyar.
kereső
Lehet,hogy a két diák a magyar állam ösztöndijasaként tanul Pécsett. Kéretik a kormány/fidess részéről még többet migránsozni./hány közel-keleti,afrikai diáknak is mostanában ösztöndijat a kormány?/
silber13
Gyalázat, hogy Vasarely és Angster városában ilyen állatok élnek!! Köszönje ezt a jobbérzésű pécsi többség a csúti hazug gyűlölködőnek!
namihami
Szép volt Vitya! A vetés kezd sarjadni vagy termőre fordulni. De, lehet úgy is mondani, hogy egyre inkább le lehet aratni a vetést. És a fradiőrzővédő-szintű híveid aratnak is.
tudode
Mindez a zsebhokis döbrigi műve, már ami a migRÁNCSOZÁST illeti, hiszen több harmadik országbeli részesül ösztöndíjban, mint bennszülött, fitogtatva ÜKELME nem létező nagyságát:
.
---- Egyre több külföldi hallgató tanul a magyar egyetemeken - nem mindenkinek jó hír?
.
eduline.hu/felsooktatas/kulfoldi_diakok_a_felsooktatasban_9XP997
.
"""Magyarország azonban úgy tudta jelentősen emelni a külföldi diákok számát, hogy ezért komoly árat fizetett. Az utolsó elérhető adatok alapján évi 5,5 milliárd forintba kerül a Stipendium Hungaricum program, amivel a 2017/2018-as őszi féléven 5 ezernél is több külföldi diák tanult hazánkban. Ezzel már a külföldi diákok hatodát adják."""
.
Mert van ám nekije a felcsúti disneley mellé Hungary Help, kiderült, hogy van még nekije Stipendium Hungaricum programja is, szórva a nehezen dolgozó kisemberek adóforintjait, mint a szittya kocsmáSOKK a szénát!
Clavigo
Bazd meg,,,,,,,Hogy mi lett ebből az országból...!!
babp1982
Na akkor most ki a bünös a kőbunkó kisköcsögök vagy a felbujtó O1G ? Amennyiben én azt művelném amit ez a réti néger O1G elítélnének felbujtásért és jogosan, de ha egy ország népével teszem ezt mint miniszterelnök azért még meg is éljeneznek! Baxa meg az ég hát hol élünk mi a mocsár legalján , hát milyen ország az olyan amelyik ezt tovább türi?
F_Viktor
Egy kicsit is magára adó-, civilizált-, emberséget ismerő nép a két ősbunkó mellé a vádlottak padjára ültetné orbánt, vakondit, ... is!
nezelodo
Az igazi gazemberek miért nem állnak ott a T. Bíróság előtt? Remélem ami késik, az nem múlik!
Yoda69
@babp1982: "Olj meg egy embert es halalra itelnek.
Irts ki egy nepet es nemzeti hos leszel"
Adolf Hitler
szombat14
"Az emberek félnek attól, amit nem ismernek... amitől pedig félnek, azt elpusztítják."
Tele van a tököm a magyar paraszt primitívséggel !!!

Eddig soha nem láttam annyi muszlim fejkendős nőt Budapesten babakocsit tolva, mint manapság.
Orbán hazudik!
Nem véd meg téged a bevándorlóktól !!!

Két látszólag egymásnak ellentmondó állítás.
Két látszólag egymásnak ellentmondó igazság.
Azért kell olvasottnak lenni (nem tanultnak - a tanultság szerzett, kötelező valami, míg az olvasottság magunkból eredő értelemre vágyás), hogy tudj különbséget tenni a látszólagos között.

És azért vonulsz be a légióba, mert gyűlölöd a gonosztevőket, és mindet ki akarod nyírni.
De az van, hogy túl sok a gonosztevő, és nem tudod mindent kinyírni... ráadásul, amikor kiderül az alkalmazód is gonosztevő...
Az már túl sok!

Miért lesz hívő egy háborús hős gyilkos?

"Magatokért bosszút ne álljatok, hanem adjatok helyet ama haragnak; mert meg van írva: Enyém a bosszúállás, én megfizetek, ezt mondja az Úr.
Azért, ha éhezik a te ellenséged, adj ennie; ha szomjuhozik, adj innia; mert ha ezt míveled, eleven szenet gyűjtesz az ő fejére.
Ne győzettessél meg a gonosztól, hanem a gonoszt jóval győzd meg."

Hát ezért, baszd meg!
szombat14
Utalom, hogy jó ember vagyok...hogy jó ember lettem!
Sokkal könnyebb volt, amíg rossz voltam.
De felvettem a magam keresztjét... és ezt utálom!
Utálom, hogy tudok szeretni !!!
justhpeter
@silber13: @namihami: Ezekhez nem lehet már sokat hozzátenni. Sajnos ezen a szinten van már az ország. Íme Orbán főműve.
nezelodo
Nekem az a "kedves falú" Őcsény és az eszelős lakói, élen a kamerába ordítozó nő verte ki a biztosítékot, akik felmondták az orbáni propagandát, a pár állami oltalom alatt álló menedékkérő üdültetése ügyében. Bizonyára a hölgy csalódott, mert senki nem akart vele erőszakoskodni, ahogy a fidesz megígérte, amit meg is értek.
Ennek az őrületnek aztán bohócsipkát tett a fejére a fő eszelős imigyen:
"Orbán szerint nagyon helyes, hogy a falubeliek „határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket”.
Nehogy úgy hozza a sorsa, hogy menekültként így fogadják majd, ha eljön az idő, mert eljön...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.