Lassan a végéhez ér az utóbbi évek legkegyetlenebb gyilkossági ügyének tárgyalása. Az ügyész életfogytiglant kért a dövényi gyilkosokra.

Szerdán a perbeszédekkel célegyenesbe fordult a Miskolci Törvényszéken a dövényi horrorisztikus gyilkosság pere.

A vád szerint a gyilkosságot V. Simon és az unokatestvére, V. József követték el, vagyis Rocco és Pepes, ahogy Dövényben hívják őket

- írja a 444.hu.

A mai napon tartott perbeszédében

életfogytig tartó fegyházat kért a gyilkosságban közreműködő Roccora és társaira az ügyész, míg a bűnpártolással vádolt negyedrendű cinkosukra börtönt kért.

 A bíróság jövőhéten hoz ítéletet az ügyben.

Mint ismert, tavaly február 4-én két férfi és egy nő halálra szurkálta a pincében a 28 éves V. Albertet. A gyilkosságot pedig végignézették az áldozat barátnőjével. A gyanúsítottakat már másnap elkapták.

A gyilkossággal vádolt férfiak és a nő az ismerősét látogatta meg Dövényben, ahol vele együtt italozni kezdtek – írja a 24.hu. Később azonban szóváltásba keveredtek. Ezért egyikük kardot, kést, bicskát készített be az autóba, majd szóltak a férfinak, hogy hazaviszik. Mikor megérkezett a későbbi áldozat élettársa, szóltak neki, hogy üljön be ő is a kocsiba, mert őt is hazaviszik.

Ezt követően Putnokra indultak a férfi testvéréhez. A sofőr azonban korábban lekanyarodott.

Kést nyomott a mellette ülő nő oldalához, a háta mögött ülő párja torkát pedig elvágták, a vérét pedig lenyalatták az ujjukról a barátnőjével.

A tettesek később egy putnoki pincében többször is kardot szúrtak a férfi fejébe és testébe. A kegyetlen elkövetők több, mint ötven sebet ejtettek az áldozaton. Barátnője a helyszíni szemle során azt mondta, hogy végig kellett nézni ahogy szinte földarabolják előtte a szerelmét. Ezt követően a dövényi házba vitték a nőt, és a szőnyegbe csavart holttestet. A nőt combon szúrták majd azzal fenyegették, hogy megerőszakolják. Az asszonyt végül másnap elengedték, a holttestet pedig egy sertéstrágyával teli emésztőgödörbe dobták.

Forrás: 24.hu, 444.hu

Címlapi kép: YouTube/PoliceHungary

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
" Ha idejössz ,,nem veheted el a kulturánkat "... ( Orbán elvtársét semmi esetre sem...)..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
" Ha idejössz ,,nem veheted el a kulturánkat "... ( Orbán elvtársét semmi esetre sem...)..
namihami
Csupa V. betűs? Ez az igazi családi összefogás---egyik változata. Van, amelyikben ölnek, van amelyikben harácsolnak.
A vérvonal és a családszeretet köti össze.
Eladott Ország
Igen, ezeket a migránsokat már vagy 600 éve nem sikerült integrálni. Nincs olyan szerencsénk, hogy ezek börtönben rohadjanak meg. uploads.disquscdn.com/images/1530feb0b70442d9b426e396b6126dbf980948b71ebbdabf2991752d9b3666cf.jpg?w=600&h=906
papa.49
@Eladott Ország: Végül is ez lenne az igazi megoldás, de tudom NEM LEHET !!!
Borsodi
Ez Borsodban nem ritka Putnoki cigányok,nem kell ide migráns.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.