Szerda este óta tudjuk, hogy Kálmán Olga kedveli az 5-15-25 számokat, ám csütörtök délelőtt óta megismerkedhettünk az ellenzéki  főpolgármester-jelöltségért folytatott viadalban általa képviselt programmal is. 3 x 3 programpont Budapestért!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Eriksson: Én, veled? ISTEN ŐRIZZ, soha! Még megfertőzhetnél valami borzalmas, ocsmány, narancsos butaság-vírussal!! Brrrr!
tulipan
@Pegero: AZ az őrült nagy szerencse, hogy pont, egy ilyen született tökkel ütött, májbajos, besárgult hantaboy mond ilyesmit! - :)))
hirhugo.hu/2019/06/19/felrobbant-a-net-orbannak-odamondos-rockdallal-szolt-be-a-rendszernek-koncz-zsuzsa-es-brody-janos-video/
tulipan
@Pegero: Tudod, AZ az őrült nagy szerencse, hogy pont, egy ilyen született tökkel ütött, májbajos, besárgult hantaboy mond ilyesmit! - :)))
tulipan
@durbincs: @durbincs: Há' , mán meg, m i a hézag, Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint csak, ide dugtad, azt a mocskos pofádat,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt' mondjad mán, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román, haver csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolásodat is megkaptad? - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ? Ploesti Bányás-kukk. Jah, szóval szereted a kakakaós csigát? Mond csak, osztán denevérszarral, vagy tán kutya-, vagy macskaszarral töltve?? Idióta román barom!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.