Szerda este óta tudjuk, hogy Kálmán Olga kedveli az 5-15-25 számokat, ám csütörtök délelőtt óta megismerkedhettünk az ellenzéki  főpolgármester-jelöltségért folytatott viadalban általa képviselt programmal is. 3 x 3 programpont Budapestért!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Pontonként meg lehetne cáfolni, miért lehetetlenül otrombák ezek az ígéretek.
levarosbukta
@Eriksson: Egyetértek! Úgy hülyeség ahogy van!
kereső
@csak úgy...: akkor azért a feltételes mód? Olvastam egy egészségügyi szakközgazdász véleményét az eü-programról-: "nagyon kicsi ráforditással megvalósitható. "- de bizonyára az itt fitymálók jobban tudják. Majd a Bpestiek elmondják a véleményüket-és szavaznak.
Eriksson
@levarosbukta: Ennyire nem lehet hülyének nézni a pestieket!
Eriksson
@kereső: Egy része fizikailag lehetetlen, más részről nincs rá keret. Bpestnek az összes adóbevétele nem lenne elég arra a pár dologra amit ígért.
Itt elmondja élőszóban, mit szeretne: www.youtube.com/watch?v=7lmk2g2EdL0
csak úgy....
@kereső: Már itt is az elsö vidéki válasz a kérdésedre: "Ennyire nem lehet hülyének nézni a pestieket!" az elsö vidéki válasz helyes beküldöje @Eriksson: tezsvér ...
kereső
@csak úgy...: én is vidéki vagyok, sőőőt-falusi! Ezért mondom, hogy döntsék el a pestiek- van már választék, ez a lényeg!
csak úgy....
@kereső: már a második helyes megfejtést küldi be a szerencsés @Eriksson: nevü ,jobb sorsra érdemes játékosunk! lassan egy ló hosszal vezet shikari elött,ki a box utcában kereket cserél...
csak úgy....
@kereső: a vidékiben vagy a falusiban,hol van elöírva kötelezöleg,hogy hátrányos helyzetü!? :)
Te is fiam,brútus ? mi vidékiek tartsunk össze !
csak úgy....
@Eriksson: versenyzönk szerint az adók nem fedezik a gumicserét, kint marad a pályán de ne nem látjuk shikarit, valami komoly probléma lehet agyilag a járgányával! vergödszke 21 ,cirmos ,mind föladták ... drukkoljunk @Eriksson: nnak...
levarosbukta
@kereső: Józan ésszel végig gondolva már az első pont fikció! A többire még a legyintést is sajnálom. Ez a program csak hablatyolás, elérhető tervek kellenek nem fantazmagóriák.
kereső
@levarosbukta: @Erikksonnak is irtam, a hablatyból elegem van. Ha van cáfolat- értelmes, tényekkel, akkor cáfold Te.Nekem mindegy melyikőtök teszi. Józan ésszel végiggondolva, nem vagyok vevő a levegőben elszálló általános semmitmondásokra,és fitymálásokra. Szóval hajrá!!. Várom a cáfolatot/kat.
kereső
@csak úgy...: nincs kötelezően előirva- csak pártunk és kormányunk kezeli úgy , hogy harmad-negyedrendű állampolgárnak érzem magam sokszor. Sok-sok Pestre szakadt hazánk gyermeke meg igazodik hozzá.Ugyanolyan kissebbségi érzéssel ,mint orbán. Mondjuk én nem érzem magam ettől kevesebbnek, hogy falun lakom. Ez egy más életforma, és állitom, hogy nagyobb alkalmazkodóképességet kiván mint a városi.
levarosbukta
@kereső: Figyusz! Fordítva ülsz a lovon! Nem nekünk kell cáfolni, hanem nektek vagyis Kálmán Olgának és bandájának kell kézzel fogható megoldásokkal előállni. Pl: 5 perc alatt lehozzuk nektek a csillagos eget is, de ehhez ez és ez és ez kell és ez ennyibe és ennyibe fog kerülni és garantáljuk hogy az első tíz percben nem borul az egész rendszer. Nnna amíg ez nincs meg, addig ez az egész csak hagymázas álom.
kereső
@levarosbukta: Nem mérgelj már!! Figyuszka- Ti kezdtétek a fikázást- erre kértem ,hogy tételesen cáfoljátok. És közben azt is közöltem, hogy majd a pestiek eldöntik, mert én nem élek Pesten. Ehhez értetetek- fikáztok,mellébeszéltek, de tényleges cáfolat, tényekkel,adatokkal az nálatok nem létezik.5-15-25 mond ez a három szám Neked valamit?
levarosbukta
@kereső: Ez neked tény? Valaki ökör leírta ezt a számsort és akkor ez most aztán hétszentség? Szar se.
relatív
Azt gondolom az ellenzéknek - most ezek vannak hatalmon, mégsem csinálnak semmi érdemlegeset, csak a pusztítás - majd lesz ideje a számonkérésre ( ha össze szedi azt kis sütnivalóját ), ha az ő akadékoskodásuk mellett még meg IS valósul valami, ami emberibbé, élhetőbbé teszi a magyar fővárost !!!
Eriksson
@kereső: @levarosbukta: Ezt írtam nemrég:
"Eriksson
Pontonként meg lehetne cáfolni, miért lehetetlenül otrombák ezek az ígéretek."
június 19., 18:46
Pontosan ezt teszi Tarlós főpolgármester: www.youtube.com/watch?v=RHyf3cWjSyk
kereső
@Eriksson: ez is megteszi, de én a Te/Ti cáfolotatokra vártam- volna.
Eriksson
@kereső: A riport kicsit hosszabb, mint amennyi idő után válaszoltál. Hallgasd csak végig, majd meggyőz.
kereső
@Eriksson: majd, ha lesz hozzá kedvem- mostan nincsen.Most nem vagyok" mazo"- hangulatban.
tulipan
@Eriksson: Na persze, a Tarlós ipse, a narancsos beidomított orbán-birka módjára hazudik, mint MINDIG!! MINT ahogy Te is! Nem jelent újdonságot! Nagyon is megismertük 30 év alatt, a módszereiteket!!!
Eriksson
@kereső: Még szerencse, hogy nem vagy pesti.
"Eriksson
@kereső: Egy része fizikailag lehetetlen, más részről nincs rá keret. Bpestnek az összes adóbevétele nem lenne elég arra a pár dologra amit ígért."
június 19., 19:40
Eriksson
@tulipan: Hát persze. Mindenki hazudik, aki mást mond, mint az elvárás.
Neked is csak ajánlani tudom a videó megnézését. Tisztánlátás végett.
www.youtube.com/watch?v=RHyf3cWjSyk
kereső
@Eriksson: ja, szerencse. Egy közgaszdász meg aszonta. hogy megoldható a dolog- egészen kicsiny ráforditással- amit bőven fedeznek a főváros adób+egyéb bevételei. /hogy más tollával ékeskedjek én is egy kicsit/
Eriksson
@kereső: Kérlek szépen, én nem vitatkozni akarok veled a semmiről. Ha megnézted a videót, akkor folytathatjuk a beszélgetést.
tulipan
@Eriksson: Te, magadnak mikor ajánlod, azt a fene nagy "tisztánlátást", a lakáj, narancsos propaganda helyett??
Jah, persze, nagyon JÓL TUDJUK! Ti, hűen a nagyhasú főnökötökhöz törleszkedve, SOSEM akartok vitatkozni,elvégre mindig csak nektek lehet igazatok, csak kijelenteni!!!
Eriksson
@tulipan: Majd, ha kijártad a nyolc általánost és a dolgozatod nem a szomszédodéról lesed le, akkor majd társaloghatunk. Megkérlek hogy addig beszélgess mással.
tulipan
@Eriksson: Én, veled? ISTEN ŐRIZZ, soha! Még megfertőzhetnél valami borzalmas, ocsmány, narancsos butaság-vírussal!! Brrrr!
tulipan
@Pegero: AZ az őrült nagy szerencse, hogy pont, egy ilyen született tökkel ütött, májbajos, besárgult hantaboy mond ilyesmit! - :)))
hirhugo.hu/2019/06/19/felrobbant-a-net-orbannak-odamondos-rockdallal-szolt-be-a-rendszernek-koncz-zsuzsa-es-brody-janos-video/
tulipan
@Pegero: Tudod, AZ az őrült nagy szerencse, hogy pont, egy ilyen született tökkel ütött, májbajos, besárgult hantaboy mond ilyesmit! - :)))
tulipan
@durbincs: @durbincs: Há' , mán meg, m i a hézag, Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint csak, ide dugtad, azt a mocskos pofádat,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt' mondjad mán, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román, haver csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolásodat is megkaptad? - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ? Ploesti Bányás-kukk. Jah, szóval szereted a kakakaós csigát? Mond csak, osztán denevérszarral, vagy tán kutya-, vagy macskaszarral töltve?? Idióta román barom!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.