Miután megszűnt Czeglédy Csaba EP-választással átmenetileg megszerzett mentelmi joga, az ügyészség azonnal folytatni akarta a 2015 óta zajló büntetőügyet, a bíróság viszont ezt elutasította, így az erősen átpolitizált eljárás egyszerűen elakadt - tudta meg a hvg.hu. A büntetőeljárási törvény ugyanis nem elég egyértelmű, így az a pikáns helyzet állt elő, hogy a bíróság kénytelen volt beinteni a folytatást sürgető ügyészségnek. Még Czeglédy védelme sem tudja, mi lesz most, az is előfordulhat, hogy szinte elölről kell kezdeni az egész eljárást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A szÜgyészség nem tudja folytatni ???
Ja persze NINCS MIT FOLYTATNI !!!
Itt csak a dk. megy a Gyurcsányt, és a Dobrev Klárát kellett volna belerángatni, mivel a Czeglédy nem vallott rájuk, nem sikerült bevarrni őket !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@lusta: A saját szájízükre alakítgatják a törvényeket, de még úgyis elbasszák. Mert nem gondolkodnak. Viszont majd Trócsányi gyorsan módosítja hogy nekik jó legyen.
lusta
@Dr plágium: Az azértmindenki számára világos, gondolom az egybites 300 forintos budiforradalmároknak is, hogy a todozás és a foldozás soha nem vezetett semmi jóra, pláne a törvényhozásban. Itt látható a magyar parlamentarizmus csődje. A törvényhozáson kívül a parlament feladata a törvények végrehajtásának, az elkészült rendelkezések az ellenőrzése. Az ellenzék lesöpörve. melyik maffiatag meri megkérdezni, nem ellenőrini, megkérdezni, hogy is van ez?
Dr plágium
@lusta: Egyik sem. Az egész dolog a vezír vízióiról szól. Amit a fejébe vesz annak úgy kell lenni akkor is ha nyilvánvaló hülyeség.
Eladott Ország
Vajon Simonka miért is nem volt másfél évre előzetesben? A diákmunkásokról Czeglédy Csaba estében kiderült, hogy nem több ezren, csak valami 10-20-an voltak, nem több száz milliót nem kaptak meg a diákok, hanem valami 800 ezret, azt is azért, mert zárolták Czeglédy bankszámláját. Külön szép lehetett, hogy Simonka is megszavazta azt a parlamenti határozatot, amiben elítélték jó előre Czeglédyt. A NER lovagok nagyrészt köztörvényes bűnözőkből állnak, van valami bája, ha ők minősítenek bűnösnek valakit.
Jozefina
Ha ennyi ideig nem találtak terhelő bizonyítékot, akkor miért is akarják polt pitbuljai a folytatást??!!!
Dr plágium
@Jozefina: A parancs az parancs. Fletót akarják besározni mert eddig az Istennek se jött össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.