Újabb bűncselekmény, cserbenhagyás és elsősegélynyújtás elmulasztása miatt is nyomoz a május 29-én történt hajótragédia ügyében a BRFK-n felállított különleges nyomozócsoport, írta saját forrásaira hivatkozva a Magyar Nemzet.

Dunai hajókatasztrófa: a Viking kapitánya szelfizett az ütközés idején?

A lap közlése szerint több, a nyomozásra kívülről rálátó, ám névtelenséget kérő forrás állítja, hogy a Viking Sigyn visszatolatott a tragédia helyszínére, ám rövid idő után mégis távozott onnan.

A kormánypárti lap állítása szerint szerint az is "felmerült", hogy a kapitány az ütközés pillanatában szelfizett mobiltelefonjával utasai egyikével.

Az önfotózás mindenesetre magyarázat lehet arra a fővárosi főügyészségi közlésre, miszerint a kapitány a katasztrófa után mobiltelefonjáról adatokat törölt

írták.

Cikk- és címlapkép: MTI/Mohai Balázs

(index.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Azt már idáig is lehetett tudni, hogy valami nagyon nem stimmelt a nagy hajóval, ha olyan közel ment a Hableány hajóhoz . szinte pár méterre voltak egymástól a híd előtt és a Duna nagyon áradt és gyors volt! Azt, hogy a Hableány kapitánya ezt nem észlelete és nem "futott el a hajóval" nagyobb sebességgel, azt nem tudni, de valami iszonyatos marha nagy figyelmetlenség lehetett itt ! Áradó Duna , komolyabb figyelmet érdemelt volna !!!
Dr plágium
@maci0427: 24.hu/belfold/2019/06/20/erdemi-vallomast-tett-a-viking-sigyn-ukran-kapitanya-de-csak-egy-buncselekmennyel-gyanusitjak/
"Érdemi vallomást tett tanúként, amely nyilatkozatát gyanúsítottként is fenntartotta. Vitatja a felelősségét és azt mondja, hogy nem érzi magát hibásnak a történtekért"
Úgy látom semmilyen következménye nem lesz, simán kimosdatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.