Cserbenhagyás és elsősegélynyújtás elmulasztása miatt is nyomoz a rendőrség.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Egyre érdekesebb, amit írnak a firkászok a ajó kapitányáról. Először pezsgőt ihatott, majd feltehetően szelfizhetett az utasokkal. Csupa : "talán, valószínűleg, feltehetően ", bizonyíték hiányában firkász feltételezés. Kiváncsi vagyok, még mit találnak ki !
staro2
Azért egy dolgot tisztázzunk.
A Viking nem a magyar dunai flotta büszke Hapci cirkálója ahol van egy hajóvezető (aki kormányoz és az újságírók kapitánynak nevezik) és egy gépész, aztán slussz.
A Viking méretű hajókon a kapitány alatt tisztek szolgálnak, kormányos matróz vagy altiszt kormányoz.
A kapitány akár beszélgethet is az utasokkal az étteremben, ha valamelyik tiszt irányít.
A balhét nyilván a kapitány fogja elvinni , mert minden felelősség az övé,de ne képzelje senki, hogy Budapesttől Passauig az az egy ember van a hídon és kormányoz.
vacsi
@staro2: Igazad van, baleset bárhol, bárkivel történhet. Engem az háborít igazán fel, ami utána történt: elhagyták a helyszínt, adatokat törölt a telefonjáról, a hajót kiengedték az országból, nevetséges óvadékot szabtak ki...
staro2
@vacsi: te hányszor törölsz adatot a telódról?
Én akár naponta.
vacsi
@staro2: Én szinte soha nem törlök, csak ha kéretlen hívás jön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.