Pécsi Ildikó eldöntötte, nem tűr tovább, harcolni akar a házáért, így feljelentette az unokáját.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó bírósági harca évekre nyúlik vissza, tavaly áprilisban a bíróság döntött: a színésznő unokájának és Pártos Csillának mennie kell a színésznő házából, de az unoka nem hagyta el Pécsi Ildikó ingatlanját. Májusban a végrehajtó intézkedett:

lefoglalta a budai házat, majd rendőrök jelenlétében zárat cseréltek.

Az unokának 30 napja maradt, hogy hátramaradt tulajdonát elvigye, de ez nem történt meg, sőt, amikor a színésznő megbízottja szerette volna birtokba venni a házat, kiderült: a zárat ismét lecserélték, az unoka pedig visszaköltözött.

„Feljelentést tettem a rendőrségen, mert jogtalanul lakik ott az unokám. Ebben szép lassan tönkremegy az ember… Nehéz a helyzet, hiszen úgy tűnik, valakinek mindent szabad.

Szerintem ezt nem magától találta ki az unokám, de kérdés, kire hallgat ennyire. Igazából már a válasz sem érdekel, mindegy, csak legyen vége!” – mondta Pécsi Ildikó.

Címlapkép: YouTube/ATV Magyarország

(blikk.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Agyatlan vén p.csa !!! A saját unokájával igy viselkedik...no comment
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
A saját unokáját ennyire utálni???
Lehet,hogy az elmaradt gyerektartást akarja lelakni?
bence
@volvós: ! Azokután , ahogyan a saját unokája viselkedett a nagy anyjával , csak azt kapja a gyerek amit megérdemel !
szaboria1
10 évesen már egy gyerek nem felejtheti el mennyi mindent tettetek érte a nagyszülők. Sajnos az anya felelős ezért mert a nagyszülők ellen nevelte.
terlasz
Az unokának nincs joga az ingatlanhoz, de minimális befektetéssel biztosan maradhatott volna. A nagyszüleit családtagnak kellett volna tekinteni és minimális érdeklődést, szeretetet mutatni irántuk.
jesz
A nyavajgás három példája...Pécsi nyugdíjas(nyughatatlan) művésznő...aztán Medveczky Ilonka szintén zenész és a mostani vezető hír, Bíró Ica ...

ezek(nem ők) csak a jogaikat emlegetik, mert az van ám...Pécsi a fényképeivel rémísztgeti az olvasókat...szólhatna neki valaki, hogy legalább egy kis smink, mint Medveczky...

Elgondolkodtató, hogy öregkorukra nincs béke körülöttük...
idppp
Röviden, de a lényeg benne van. Pécsi Ildikó menjen a picsába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.