Ha valaki gyenge, akkor a külvilág ellenség, ha viszont erős, akkor szövetséges – mondta.

(Forrás: 168 óra)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Semm köze nem volt az oroszok kivonulásához, csak a szedett-vedett csürhéje állítja ezt, miután megtudták, hogy ezt kell böfögni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Semm köze nem volt az oroszok kivonulásához, csak a szedett-vedett csürhéje állítja ezt, miután megtudták, hogy ezt kell böfögni.
kereső
@nevemnick: nem!!! Saját magát jellemzi- neki ellensége a külvilág- hiszen állandóan harcban áll!
kereső
@kereső: és ha jól megnézzük valódi szövetségese egyetlen egy sincsen/ és sajnos ezáltal az országnak se.Ez a nagyobb baj.
kereső
@silber13: folyik Magyarország legújabbkori történelmének, történetének átirása. Orbán lesz októberre a rendszerváltozás hőse, aki egymaga zavarta haza az orosz hadosztályokat.Nem volt Gorbacsov, Horn Gyula, Németh Miklós. És nem volt más demokratikus ellenzék sem, csak ő és a többi bibóista.
silber13
A csúti szélhámosnak kb annyí a hangja, mint egy A-00-as orgonának, amiből némely fityiszesek kilopták a fogaskerekeket!
Commenter
@kereső: ezért fog egyszer egyedül maradni. Az országnak nem az ő szövetségesei kellenének, hanem pont azok akik az EU-ban 9 évig nem tettek ellene semmit. Lenne mit a demokratikus Nyugat Európának helyrehozni. De ahogy itt TGM épp írta ez már nem fog menni. Belevitte a kést és meghamisította 56-ot és 89-et is. Egyetemes politikai,emberi értékeket, vele egy levegővételben nem említhető politikusok életművét tiporta és tiporja sárba. Volt már történelemhamisítás korábban is.Túl tudtuk élni, mert tudtuk, hogy nem minden úgy van ahogy azt az aktuális kurzus éppen tanítja. Most várunk, ki tudja meddig. Várjuk, hogy talán megérjük vagy sem egy új, nagyon aljas rezsim végét. Nagy kár hogy nem ment 28 éve el innen az oroszokkal együtt. Ha már "kizavarta" őket mehetett volna utánuk Bibó ma már szégyellné magát miattuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.