Kitért arra is, hogy a felesége rendezvényei miért kapnak állami támogatást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Toncsi ennyire még te sem lehetsz hülye! Na de mégis! =))
tudode
Nagyon kikupálódott a gazdija támogatásával a szittya kocsma levegőjén szocializálódott, megteheti, hiszen ma már a HALFEJ BEJ buzerálja a récsölke turisztiKÁJÁT, mindent, amellyel a munkaköri leírásán túl a pocak náci megbízza, hiszen lóvé számolatlanúl rendelkezésére áll:
.
A két lóvé firma:
.
----- Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
Amelyből a hal fej bej TELJESEN SZABAD KEZET KAPOTT a pocakostól
.
hvg.hu/gazdasag/20190607_Rogan_Antal_immar_teljesen_szabad_kezet_kapott_a_penzkoltesben
.
Ezek már nem osztogat/hatnak, fosztogat/hatnak, miközben ez, az marad az alattvalókká silányított, elbutított 90%-nak!
Eladott Ország
Antilop mindig minden időben lopni fog. Már elkezdte azt egészen fiatalon informatikai kormánybiztosként 1998-ban. Majd folytatta serény lopási tevékenységét 5. kerületi polgármesterként, amikor még szatyorban hordták be neki a milliókat. A letelepedési kötvénnyel már igazi fehérgalléros bűnözővé vált és pár 10 milliókért már nem hajolt le, ekkor sok milliárdosra duzzasztotta offshore vagyonát. Most már csak ki kell fehéríteni ezt a pénzt és utána már látványosabban lehet költekezni. Először a feleség lesz sikeres üzletasszony divatcéggel, sporteseményekkel, azután már eladható a story, hogy hirtelen sok milliárd is összejött ezekből az asszonynak. És végül boldogan él a NER oligarcha ameddig meg nem hal. A fogatlan fidesznyugdíjasok örömmel fognak rájuk szavazni csak egy megfelelő ellenségképet kell kitalálnia Toni Roganonak negyedévente. Ha a falujában Szakonyfaluban kis senkiként - ahogy valójában az - műkörömszalont, pékséget, kocsmát nyitna, megtudná valójában mennyi támogatást, segítséget ad a kormány a vállalkozójának az országban. Aki egyszer bekerül a fidesz maffiába és nem pofázik vissza a maffiafőnöknek azoknak mindig nyitva az államkassza!
kissé felnőttem
toncsika te itt már ne nagyon tervezgess hátha ugy jársz mint a lakásoddal.Ne akarj már bővülni mert torkig van a nép meg lassan Európa is veletek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.