Csütörtökön volt a miniszter éves meghallgatása, az Igazságügyi bizottságban egyetlen ellenzéki képviselő üldögélt, de kérdést ő sem tett fel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Hát persze, hogy futni hagyta a Mi Hazánk ellenzéki képviselője hiszen a Mi Hazánk a Fidesz szatellitpártja az LMP mellett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Hát persze, hogy futni hagyta a Mi Hazánk ellenzéki képviselője hiszen a Mi Hazánk a Fidesz szatellitpártja az LMP mellett.
tudode
Így játszanak a honizék bizottságosdit!
.
Egyszer ez, egyszer pedig "csak" a parancsra ciniKÁK, akik jobban be vannak rezelve, mert ha nem szolgálják "tisztességesen" a NAKIT, akkor előveszi a répácsKÁJÁT és lő rájuk, de ha megsérülnek a "csatatéren" kihozza őket a hokizsebében!
.
Valahogy így!
Commenter
@Horizont: Nem érezték úgy, hogy Rogánt bármelyik ügy kapcsán is meg kellene szorongatni. Pedig de. Viking Sigyn, V. ker. gyarmatosítása, Cecilía asszony sport és médiabirodalma, helikopterezés stb...
Nessy
Még több népnemzeti konzultáció milliókért, amiből 10% körüli a visszaküldött levelek száma, pedig már online is lehet válaszolni, egy IP címről számolatlanul. Keressenek már három jó informatikust, és egy óra alatt meglesz a 120%!
Eladott Ország
Azt megtudtuk, hogy a MAHART PassNavet 51 % -a, a magyar állam kezében van, azaz a Hableányt a magyar állam gázolta el, azaz érthető, hogy miért hagyták úgy futni, ahogy az ellenzék bűnöző Rogánt Tonyót. Ha már megúsztad a Szent László emlékévet (2017) kézlevágás nélkül , amivel a király a tolvajokat büntette akkor legalább kussolnál. Egyébként nyugodtan be lehetne zárni az egész parlamentet, egyszemélyi irányítás van, az ilyen tolvaj gecik mint ez a Rogán is, úgyis csak félrebeszélnek bármilyen kérdésre. Mi a legnagyobb bűne Orbánnak és bandájának? Amikor politikai pályára adták a fejüket, akkor még csak a farzsebükből lógott ki a bankó a nyeles fésűvel együtt. Mára összeharácsolták az emberek pénzét, és csak maguknak teremtettek élhető, sőt luxus világot. Csak nekik hízik naponta a magyar, osztrák, svájci bankszámlájuk, miközben hazug kioktatással élik a megcsúfolt parlamentarizmust. Magyarországból pénzdiktatúrát csináltak, úgy működik: nálunk a vagyon, mi vagyunk az urak, nektek kötelességetek kiszolgálni bennünket, különben még annyit sem kaptok, amennyitek van. Tulajdonképpen Magyarországon egypártrendszer van – a Semjén-csoport nem párt, csak istentelenül kifordult, dörgölőző alakulat a hatalomért. Az emberek csak biodíszletek, akiket ki lehet fosztani. Itt élünk majd’ tízmillióan, és hagyjuk magunkat az életünkkel játszani kicsorbult agyú pribékeknek.
vukkocska
@Horizont: Tök fölöslegesen vannak ott. Minden bizottság Fidesz-túlsúlyos. Legalább nem kapnak agyvérzést annyi hazugság után. Én mondjuk Rogánnal egy légtérben sem tudnék lenni.
papa.49
Ez az ellenzék csak ,,OPERETT ELLENZÉK,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.