Európának meg kell állítani a szégyent, nem kéne hagyni, hogy a saját pénzén számolják fel a demokráciát, az illiberális demokrácia önellentmondás - Timothy Garton Ash történész erős véleménycikket írt az Orbán-rezsimről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Szégyenország szégyenminiszterelnöke. Igaza van Timothy Garton Ahsnak és Guy Verhofstadtnak is. Itt az ideje, hogy a demokratikus Európa megállítsa, ezt koszos vályogházszalajtotta focimániás, csótány celebek között a Várban nótázgató félnótást. Gazfaságilag kell villámgyorsan megfojtani, elzárni az Uniós pénzcsapot és akkor bedől ez a korrupt, pofátlan oligarchákra épülő posztkommunista-neofasiszta rezsim.
kissé felnőttem
Na lám ébredeznek az Európai vezetők
10 évig ködbe és rózsaszinbe voltak ? közben milliárdnyi eurók usztak ek . Bohocot hagytak csinálni magukból ez a szégyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.