A kormány szeretné a nemzeti konzultációkat folytatni, és – akárcsak idén – jövőre is indít olyat, amely a következő költségvetés megalapozását készíti elő – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője az Országgyűlés igazságügyi bizottságának csütörtöki ülésén.

Készül az újabb nemzeti konzultáció, ezek lesznek a témái

A miniszter azt mondta, hogy a 2020-as költségvetés is az emberek véleményét figyelembe vevő családvédelmi akcióterven alapszik.

Közölte, a családok támogatására már most ezermilliárd forinttal többet fordítanak a költségvetésben, mint 2010-ben, az utolsó Gyurcsány-kormány idején benyújtott büdzsében tették.

Ezt az összeget 2020-ra, a családvédelmi akcióterv elfogadásával további több mint 200 milliárd forinttal emelik meg

- tette hozzá.

Hangsúlyozta: azért helyezték a családvédelem kérdését fókuszba, mert a magyar gazdaság erősödésével egyidejűleg szembe kell nézni olyan stratégiai problémákkal, mint a népesedés. Európában erre kétféle válasz lehetséges, az egyik a családok támogatása és a születésszám ösztönzése, míg a másik a nagyszámú bevándorló befogadása. A magyar választók az előbbi mellett döntöttek, ezért a kormány feladata ennek támogatása – mondta.

A gazdaságvédelmi akciótervek szükségességéről szólva egyebek mellett azt mondta: nem a magyar gazdasági növekedéssel van probléma, hanem a Magyarországot körülvevő gazdasági környezettel.

A magyar gazdaság eredményeit csak úgy lehet felelősen megvédeni, ha van erre gazdaságvédelmi akcióterv, amelyet a költségvetés magában is foglal

- fűzte hozzá.

A fesztiválok biztonságáról szóló törvényjavaslatról szólva felhívta a figyelmet arra: a kormány ezt a fesztiválszervezők kezdeményezésére tette, ők úgy látják, hogy a biztonságot erősíteni kell. Ehhez pedig új, szigorúbb ellenőrzési, azonosítási rendszerek szükségesek – fűzte hozzá.

Kiemelte: A magyar fesztiválok itthon és nemzetközileg is népszerűek, sikeresek, színvonalasak, és a kormány a szigorú adatvédelmi szabályok mellett akarja garantálni a rendezvények biztonságát.

A bizottság ülése után Rogán Antal újságírói kérdésekre egyebek mellett azt mondta, hogy a családvédelmi akciótervhez kapcsolódóan még két olyan téma van, amellyel a kormány részletesen foglalkozni kíván.

Közölte, a meddőség kezelésére szeretnének elindítani egy külön programot, jelentős állami támogatással, hozzátéve, a kormány most azt vizsgálja, hogy a meddőség kezelése bioetikai és egyéb szempontból állami feladattá tehető-e.

A másik, a gyermekvédelmet érintő projekt a Miniszterelnökséghez tartozik és Gulyás Gergely miniszter azt ígérte, hogy a feladattal szeptember végére elkészülnek – ismertette Rogán Antal.

A testület a jobbikos Varga-Damm Andrea nem szavazata és a független Fülöp Erik tartózkodása mellett elfogadta az éves miniszteri beszámolót.

111 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A konzultációs izén már a fénykép is "csalás", mivel már kivénhedt a LEJÁRT LEMEZŰ FRAKCIÓVEZETŐK divatból kiment vezére!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
A konzultációs izén már a fénykép is "csalás", mivel már kivénhedt a LEJÁRT LEMEZŰ FRAKCIÓVEZETŐK divatból kiment vezére!
CsipkeRózsa
A 2020-as költségvetés már elkészült, véleményezte az ÁSZ és a Költségvetési Tanács is.

Mi átalakíthatjuk a konzultációval, ki hiszi azt el?
Nessy
@RonaGyuri: Szépen hangzik "gyermekvédelem"! Ez természetesen nem vonatkozik a családon belüli erőszakra, és a kilakoltatásokra!
nevemnick
Végül úgy tele lesznek a központi NER lovagok, mint Pista bácsi az egyheti szoruláskor.
Commenter
Miért ez a csend? Őket is kérdezzék, nem hiszem hogy mind a szavazóbázisukat képezi:
hirklikk.hu/kozelet/erthetetlen-a-ketmillio-nyugdijas-csendje/351679
görbetükör
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel nagyon meg vagyok elégedve, mindennel maximálisan egyetértek.
Ha ezt írásba adom (nem ez lesz az első írásba adott hazugság) akkor elérhetem, hogy nekem ne küldjenek többet semmi ilyesmit?
papa.49
Ezzel a BRANCCSAL egyetlen dologban vagyok hajlandó konzultálni AZ AKASZTÁSUK IDŐPONTJÁRÓL, DE MINÉL ELŐBB LEGYEN !!!
vukkocska
Ezek az elmebetegek ahelyett, hogy az egészségügybe nyomnák a rengeteg milliárdot, ezekkel szórakoznak. Nálam azonnal a szemétben landol, felbontás nélkül. Kiküldik 8 milliónak, és örömködnek, ha pár százezren visszaküldik.
nezelodo
Na megint a kiszes ízű akciótervek, amik nagyon beégtek Orbánnak sikeres KISZ titkári tevékenysége során, és arról voltak híresek, hogy nagy felhajtás volt a semmi körül, és ugyanannyi készült is el belőlük. A környezetemben pedig a legutóbbi családtámogatás lehetősége is már körvonalazódik, annyit segít nekik mint a KISZ védnökség, a Tisza tó és az erőmű megépítésében.
Commenter
@papa.49: konzultálni? Azt meg minek? Ők kérdeztek téged a jogállam, a demokrácia bedarálásáról stb? Nem. A saját rezsimjükön fognak fennakadni, vagy a népharag söpri el őket.
papa.49
@Commenter: Azért hogy legyen legalább látszatja a dolognak )))))))))))))))))))))))))
Commenter
@papa.49: azt is minek hiszen a látszatra sem adnak már!
papa.49
@Commenter: Dehogynem hiszen ezért kell a ,,KONZULTÁCIÓ,, is !!!
A birkáknak, legyen mit kajolni !!!
tudode
@Commenter: .
Nem a nyugdíjasoknak kell nekimenni ennek a brancsnak, még a fiataloknak sem, mert egy csepp véráldozatot nem érdemelnek. Megbuktatják majd saját magukat..
.
A rendvédelmiseket is LESZERELTÉK, és szolgálják EZEKET ezerrel éhbérért, pedig anno náluk volt a bontóbalta!!!
.
www.youtube.com/results?search_query=rendv%C3%A9delmisek+t%C3%BCntet%C3%A9se+pint%C3%A9r
.
Alea iacta est!
Nessy
@papa.49: De még azok is csak immel, ámmal kajolják!
Szerintem kell már valakiknek kis pénz a "hűségükért" a párthoz és kormányhoz!
colibri
@tudode: Pontosan ezen akadtam fenn én is. A fényképen! Telnek az évek, a konzultációs levelek meg úgy szaporodnak, mint mostanság a gomba, orbánc meg eszméletlen pénzeket fizet ki a saját külön bejáratú fotósának és ez a roggyant tolvajtóni évtizedekig nem képes kicserélni valós fényképre az öregecskedő főnökének a képmását! Ezek azt hiszik ettől fiatalodik majd ez a túlhízott konzultáló?
laja70
Megkezdik a helyhatósági választás előtti hülyítést! Később nyilvánosságra hozzák, hogy a nemzeti konzultáció eredményes volt, mert 17 millió magyar egyetértett az ott felsorolt, irányított kérdésekkel!!!
Yoda69
"azért helyezték a családvédelem kérdését fókuszba, mert a magyar gazdaság erősödésével egyidejűleg szembe kell nézni olyan stratégiai problémákkal, mint a népesedés. "

A csaladvedelem eveben a fideSS 34 ezer csaladot rakott utcara. Kozottuk volt olyan is ahol 5 gyermeket neveltek.
Ehhez nem kell konzultacio. A magyar emberek megertik ezt a nelkul is.
jesz
Kérem, tegye fel a kezét, aki olvasott ebben a nagyívű programban a nyugdíjasok megbecsüléséről!..

...?

...senki?... akkor így jártam...megyek, kapálok tovább...
Mary
Én betenném.a kérdések közé: mit szól.ahhoz, hogy a minisztereknök.barátai és családtagjai milliárdosak lettek?
1. Szereti a barátait így segít nekik
2. Akinek nem tetszik, jönnek a migránsok
3. Kerítést épített, ezért hála jár, minimum az ország fele a családjáé, haveroké
Eladott Ország
A kormány ismét felhatalmazást kért a néptől. Vagyis ezt kommunikálják felénk, ami annyit tesz, hogy több milliárd forint közpénzen úgy tesznek, mintha megkérdeznék a magyarokat arról, hogy egyetértenek-e a fidesz családpolitikájával. Teljesen értelmetlen, ismét az ablakon kidobott közpénz, de ez a kormányt nem izgatja, hisz az újabb nemzeti konzultáció eredményét majd lobogtathatják nagy büszkén Brüsszelben. Arról a valóságban szó sincs és nem is volt soha, hogy a kormány valóban érdeklődött volna arról, mit is gondolnak az emberek. A nemzeti konzultáció keretében, ha már ennyire ragaszkodik ezekhez Orbán – az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról, esetleg arról, hogy mit gondolnak az egészségügy, valamint az oktatás állapotáról. Ha valóban érdekelné őket bármi is, itt kezdenék, de erről persze szó sincs, így hát marad a Nemzeti Uszítás. Eddig egyet sem tettek nyilvánosan ellenőrizhetővé. Nem fognak szakítani a jól bevált módszerrel. Ez csak nekünk pénzkidobás, nekik bevétel.
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2139/5995/original.jpg?w=600&h
tulipan
Az elnevezés mindkét szava, jellegzetesen, pofátlanul HAZUG! t.I
tulipan
Ez se nem NEMZETI, se nem KONZULTÁCIÓ!!! Kizárólag propaganda befolyásolás!!
Macskaszem
Kit érdekelnek a hülye álkérdéseik. Az biztos, hogy a kormányt rohadtul nem érdeklik a válaszok, anélkül is azt csinálnak, amit akarnak. Áldemokráciában álkonzultáció, kizárólag birkák számára.
kereső
@jesz: itt a válasz- igaz,ez korábbi,és a 888 hozta le. Ez a tényleges véleménye a nyugdijasokról orbánnak.Azt,hogy "felélik a jövőt"- meg már a kilencvenes évek elején is hangoztatta. Csak arra jók, hogy tájékozatlanságukban,és a 28500 Ft-os havi apanázsukhoz adott egyszeri juttatásnak örülve "csak a fidess=orbán"!
Commenter
@kereső: mi az, az ő szülei, nagyanyja mik ha nem nyugdíjasok? Igaz, nekik nincsenek anyagi gondjaik.
A fiuk, az unoka és az ő pereputtya tehát a szülők és nagymama is épp az ország jövőjét éli fel! Nem lesz aki a következő nyugdíjas generációt eltartsa, mert akkora a kivándorlás. És nem jönnek vissza. A Manyup pénzeket ami a nyugdíjasok jövőjének egyik tartaléka volt mind ellopta az orbán kormány és hasznavehetetlen dolgokba fektette. orbánban nincs ám tisztelet az idősek iránt hisz a kormány pont a legelesettebb rétegekbe rúg bele és jelenti azt ki, hogy még az életre is méltatlanok.
Gauntlet
Újabb gyústósnak-való ! remélem a bódult híveid fizetik az összes bélyeget !
szegfue
@tudode: Hasonló jutott az eszembe... lehet, hogy majd a temetésén is ezt a képet teszik keretbe...
solidedge
Általában Orbán seggnyalóinak fele küldi vissza a leveleket. Mire is enged ez felhatalmazást?
kissé felnőttem
matekzsenge : Te ne tervezz ! KONZILIUM lehet a vége mert nálad a 2,4 millió is a lakosság 98 % volt.
- Hogy ezt hagyták felbátorodtál. kit érdekel te mivel akarsz takarózni. A néped éhezik, hullik,te meg konzultációs szarságra vered el a pénzt meg a stadionból birkalegelő lesz vagy mi ?
verőce21
@Commenter: (16:04) "Manyup pénzeket ami a nyugdíjasok jövőjének egyik tartaléka volt mind ellopta az orbán kormány és hasznavehetetlen dolgokba fektette."? - Ezt nem gondoltad át egészen!
Csak jóljártak azok, akiknek megszüntette azt a manyup-ját a fidesz! Mire eljött volna az elérési idő, apránként mindet ellopták volna, akik csak a közelében voltak annak a pénznek! "Magas volt a működési költsége!"
A mostani megmaradt 60k manyupos, már nem az a MANYUP!
Commenter
@verőce21: majd ha esetleg beüt az államcsőd a kormány tevékenysége nyomán és a te bankszámládat is zárolják, akkor is azt fogod mondani, hogy de jól jártál? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Argentin állapotokat szeretnél?
verőce21
@fideszes gyökér: Jézus nem fulladhatott bele a Jordánba, mert Fürösztő János vigyázott rá! :)
verőce21
@Commenter: Szó sincs olyanokról, mint amiket írsz! Államcsőd? Túlságosan emócionális vagy, és elragad a hév. Persze kell ehhez megfelelő mennyiségű szétszórtság és túlságos képzelőerő is! :)
Nessy
Tisztelt kormány! Kérem önöket, hogy a nem régiben elhunyt közeli rokonomnak ne tessenek még jövőre is konzultációs levelet küldeni, mert elmegyek a legközelebbi fidesz irodába, vagy aki a feladó és megkérem, hogy szíveskedjen személyesen kézbesíteni. Azért kérem már most, mert Életempárjának a temetése után még két levelet küldtek. Ne csak a Kubatov listát frissitsék, ha van rá mód!
Commenter
@verőce21: Lényeg az, hogy szerinted a regnáló uralma alatt már a tejjel mézzel folyó Kánaán és paradicsomi állapotok vannak...
kereső
@verőce21: 19:20 nem akarlak elkeseriteni- de beszoptad rendesen a kormány csúsztatásait a manyupok ügyében. Nagyon szigorú törvényi szabályok között dolgozhattak- megszabva, hogy a befizetett tagdij hány százaléka lehet a működési ktg-re forditható/ maximálva volt/, megszabva-hogy a vagyon hány százalékát kötelező!!! állampapirba, magyar tőzsdén működő vállalatok papirjaiba, és hány százalék mehet szabadpiacra. Elárulok egy titkot- ez nem érte el a vagyon 10!-át. Szóval az "eltőzsdézték" egyszerűen hazugság volt, mint ahogy a magas ktg.IS! Egyszerűen becsapta a kormány az embereket-és hazugságokkal támasztotta alá.Most azért megkérdezném a kormányt, hogy most ki tőzsdézi el a nyugdijjárulékot? Hol a vagyon- amit felhalmoztak?Valakik eltapsolták.
kereső
@Horizont: Idén nem volt miből nőni rogán lakásának.
papa.49
Amit csinálnak az nem konzultáció, hanem INZULTÁCIÓ !!!
verőce21
@fideszes gyökér: (19:56) Szóval te vagy a "volna" ember"" :)
verőce21
@Commenter: (19:51) A lényeg az, hogy a zsenik géniuszával megáldott Orbán kormány és kabinetje, nemcsak megállította az államcsőd felé tartó országot, hanem pár év alatt megfordította a gazdaságot és stabilizálta azt pénzügyileg!
Sőt már a hitelminősítők is kénytelen-kelletlen el kell, hogy ismerjék az ország ismét befektetésre ajánlott státuszát. Mindeközben az államadósság nominálisan kismértékben emelkedett ugyan, de a GDP arányos államadósság(ami a főbb mérőszám) lényegesen javult!
Mi ez, ha nem sikertörténet?
evacica
@kereső: Na nehogy már sajnáljuk Rogán Antilopot! Van még miből lopni!
evacica
És miből fog szárnyalni ez a fene nagy orbáni gazdaság, ha nem jön az EUból a pénz és leül az autóipar?!
evacica
Egyébként melyik normális ember kíváncsi Orbán hülye kérdéseire?Biztos valamelyik csókost fizeti ki ezeknek a bornírt kérőivel legyártásával!
Commenter
@verőce21: minden relatív. Neked sikertörténet, az országnak kudarc. Nominálisan és kismértékben emelkedett az államadósság? Soha, egyetlen kormány alatt sem volt még ilyen magas az államadósság mint azorbán kormány alatt. Kik is a befektetők? orbán hazai strómanjai, külföldi bűnöző politikai és üzleti partnerei, rogán ellenőrizetlen kötvényesei...banknak álcázott orosz "felügyelet"...
Albánia is beelőzött már bennünket, nem csak a románok és a V4-ek. Az Eu-ban is sereghajtók vagyunk.
Hogy mi ez? sikeres kudarc. Az ország sikeres taccsratétele...évtizedekre.
verőce21
@kereső: Nagyon tévedsz az adataidat illetően. A MANYUP tőzsdézhető része kizárólag a befizetők életkorától függött!
Minél több volt a munkába lépő fiatal, annál nagyobb része juthatott a manyupnak a tőzsdére! És ezen volt a hangsúly! Ezen keresztül lehetett csapolni a nyugdíjpénzeket. A 19 egymás számára átláthatatlan nyugdíjpénztár igazi csaposai a brókerek voltak. Hatalmas pénzekről volt szó, aminek kis része is milliárdokra rúgott. Ugyanazzal az instrumentummal, ugyanolyan darabszámmal kötés felfelé is, lefelé is...és mindig a vesztes pozíció az ügyfélé...!
Százéves brókertrükk!
Persze mindezt a nyugdíjpénztárak és pártpénztár tudtával...
verőce21
@Commenter: (21:13) Ezt te sem hiszed el, amit írtál...! Hát még akik olvasnak..., azon 36 félbolond kivételével, akik itt egymást hergelik bele a hülyeségekbe!
Commenter
@verőce21: ez az én véleményem. Ennyi, te más véleményen vagy. Gondolod hogy a nyugdíjasokat ha éhesek majd Kötcsén vagy a Várban fogja vendégül látni orbán úgy mint a feró féle celebhordát?
verőce21
@Commenter: (21:29) De ez csak a te véleményed, amit még az utolsó borsodi cigánycsalád sem oszt...!
Commenter
@verőce21: Az utolsó borsodi cigánycsaládról nem tudni hogy milyen véleményt oszt. Inkább nekik oszt a fidesz a te pénzeden is vett száraztésztát, tüzifát, szavazatért cserébe. 4 évente a választásokkor ők is osztanak és szoroznak egy rasszista kormány szemében
kakaósbögre
@verőce21: Ószűzanyám,te ezt komolyan el is hiszed vagy csak a szemináriumon kaptad készen ezt a MANYUP-os hülyeséget?Miért is kellett volna egymás számára átláthatóvá tenni a pénztárakat?
kakaósbögre
Nem mellékesen kérdem,mennyi is volt az utolsó "Nemezeti konzultáció a családokról" cmű ocsmányság visszaküldött válaszainak a száma?Valahol 500 és 750 ezer között?Na,körülbelül ennyi igazi,echte agyhalott van az országban.
nezelodo
Aszongya a verőce onnan az erdélyi havasokból, jobb ha kirabol a dakota klán, mintha más nyúlná le! Akkor miért olyan hülye a maradék, hogy majdnem 10 % hozamot fizet?
kakaósbögre
@nezelodo: Az a legszebb az egészben hogy az ilyen verőce szintű gazdasági,politikai zsenik mindig megmagyarázzák hogy miért nem működik az ami a világ bármely,random táján évtizedek óta működik és a nemzetgazdaság része.Természetesen köztudomású hogy ezek a "magyarok" mindig,mindent jobban IS tudnak.Nem is értem miért nem Magyarország a világ vezető gazdasági,politikai hatalma...
Desischado
@papa.49: Csatlakozom! A kukám megint mérges lesz, én nem különben, hogy a csuti OIG erre használja a MI!!! pénzünket!
kereső
@verőce21: eztetet honnan szedted? Már majdnem olyan magasságokban vagy mint a szenátor asszony a hazudozást illetően.
solidedge
@verőce21: 2008-ban világválság volt amibe a Fidesz kormány is belerokkant volna. A Fidesznek sikerült ezt is Gyurcsány hibájának beállítani. 2010-ben Bajnaiék egy konszolidált pénzügyi helyzetben lévő országot adtak át, amit a kormány honlapján ki is mutattak. A Fidesz hatalomra kerülése után néhány nappal gyorsan eltüntette a honlapot majd teli torokból harsogták hogy csődközeli állapotban van az ország. Erre az euró árfolyam felszökött az égbe és a deviza hitelesek elkezdtek nagyot szopni. Nem a Fidesz propagandán kell felnőni, mert soha nem fogja megtudni az igazságot.
tulipan
@Commenter: Ez sokkal inkább INZULTÁCIÓ!!!
tulipan
@Eladott Ország: Te ismersz ilyeneket?? Én fel sem bontom, kesztyűben kukázom, merr annyira félek,
hogy valami vírussal fertőzhetne meg, amitől én is elkapom a narancsos FERTŐZÉST, AMI bizonyosan azzal járna, hogy nekem is, folyamatosan alkalmaznom kellene a HAZAÁRULÁS, a féktelenül gőg és parttalan nagyravágyás, a pofátlan bűnözői életszemlélet, a modortalan úrhatnámság, az agyatlan ostobaság, a gátlástalan lopás és csalás, vérnarancsos tevékenységeit, az állandó SEGGNYALÁSSAL fűszerezve!! Én pedig, kényes vagyok a nyugodt életemre és a BECSÜLETEMRE!!!
Eladott Ország
@tulipan: ma, 08:17; Én sem bontom fel, egyből a kukába dobom a konzultációs szemetet, nem a szelektív, hanem a kommunális kukába.
verőce21
@solidedge: (06:15) Hülyeségeket írogatsz!
Volna...
verőce21
@kakaósbögre: Te jobb, ha távolmaradsz az ilyen blogoktól, mert nem érted az összefüggéseket!
Parancsot teljesíteni a seregben, az való neked...nem kell gondolkodni
Eladott Ország
@verőce21: Mutatom neked az összefüggéseket , a vásárlóerővel korrigált egy főre jutó fogyasztásban már Románia mögött vagyunk, mert nekünk a család az első. Hogy gondolkodjál te fideszbirka!
uploads.disquscdn.com/images/f2d52ffa9199ab073dc9a31b56b061e2acaaefd7d39a272551e22ee26ad5838e.jpg?w=600&h=503
ketfarkukutya.mkkp.party/wp-content/uploads/2019/02/zambia_kover.jpg
tulipan
@verőce21: Jéééé, narancsos seggnyaló, csak nem a tükörben láttad magad??? :)
verőce21
@CsipkeRózsa: Te Félnótás, ott van fentebb, leírtam, ez a manyup már nem az a MANYUP!
CsipkeRózsa
@verőce21: Te egész nótás, amire válaszoltam, nem a te szöveged?
csak úgy....
@verőce21: a bölcsödet a bunkócskára lökdöste jobbra-balra a kedves szüléd ? tutajos-tutatajos ,lakott még más is rajtatok kívül a prosztó utcában!?
kakaósbögre
@verőce21: Nos,haver a seregben megtanítják az embernek-már annak aki annak nevezhető- hpogyan gondolkodjon logikusan,átlátva a folyamatokat hogy azok a megfelelő irányba tereljék az eseményeket.Te képtelen lennél erre.De csak nyugi,a magadfajta hasznos hülyéknek is meg van a szerepük a létezésben.Igaz,még nem jöttem rá micsoda,de biztos van ha ennyi van belőletek.
verőce21
@csak úgy...: Te laktál abban a "prosztó" utcában, arra emlékszel, te török vérű sivatagi cigány!
verőce21
@kakaósbögre: Ennek a logikus gondolkodásnak amiről hadoválsz, eddig semmilyen jelét nem mutattad itt a blogon vezérőrnagy!
Mindjárt megláttad a lényeget a mondanivalóban: "Miért is kellett volna egymás számára átláthatóvá tenni a pénztárakat?" - azért, faszikám, hogy besüssön a nap, a világosság a fejedbe!
kakaósbögre
@verőce21: Nos,jól van hülyegyerek.Látom fel voltál mentve úgy matematikából mint logikus gondolkodásból.Nem mellékesen semmit sem mond neke az a kifejezés hogy "üzleti titok".Na,dobok neked egy csontot,hogy lássuk mennyire vagy képben.Levezetnéd azt természtesen logikusan-már ha képes vagy rá- hogy miért is előnyösebb a számomra az ha a befizetetett tőkém eltűnik-azaz a haverjaid ellopták-tehát nincs,folyományaképp hozamot sem fizetnek utána annál mint amikor a befizetett tőkém megmarad és fizetnek hozamot,kamatot utána,még akkor is ha a bróker jóljár?Mennyiben fogja ez megemelni a nyugdíjam összegét,százalékban?Ha valamit nem értesz kérdezz,ma jóságos vagyok és segítek a magadfajta hülyéknek.
tulipan
@verőce21: Milyen kár, hogy Nálad viszont nyoma sincs a logikának, pláne meg a matematikának, kizárólag a számodra kötelezően ELŐÍRT, PROPAGANDA hablatyot nyomod, bármilyen témával kapcsolatban, narancsos hantaboy!
verőce21
@kakaósbögre: (09:03) De ha apránként nullára lopják még az alaptőkédet is a maszop kassza számára, annak számítsd ki a hozamait, tábornok!
Mert így legalább 100%-os a nyugdíjad, amúgy 75!
CsipkeRózsa
@verőce21: tegnap, 15:12

Ez a MANYUP az akkori-nak a maradéka, ugyanazokkal az emberekkel.
kakaósbögre
@verőce21: Apránként ellopják?Honnan veszed ezt az ordító baromságot?Az enyém még mindig megvan,hülyegyerek.Érdekes,az neked nem okoz problémát,ha egyszerre lopják el.Ja,a haverjaid voltak,így keine problem.Csak szólok hogy hogy a bűnpártolás,bűnsegédlet köztörvényes bűncselekmény.Egyébként kérdem,te honnan tudod hogy "apránként" ellopták volna?Mi vagy te,jós?Vagy az általad megélt alternatív valóságban ez megtörtént?Le kéne jönnöd az anyagról,heló.
kakaósbögre
@verőce21: Nem mellékesen kérem,ennyi az összes érved?Csupán egy általad vizionált esemény?Ez kurvakevés.Ennél magasabb színvonalú hülyeségeket mondanak a fiaim ha megkérem őket ugyan ki zabbantotta ki a sütit a hűtőből.
verőce21
@kakaósbögre: "Azt meg, hogy honnan jöttek a pénzek, jobb, ha nem tudják!"
verőce21
@CsipkeRózsa: Ébredj fel a 8 éves álomból Csipkerózsika, a 19 pénztárból eleve 4 lett, illetve van! Más megbízások!
Csak azt nem kötötték az orrára a továbbfizető tagoknak, hanem jogfolytonosan átkönyvelték az összegeket.
tulipan
@verőce21: A többi a Ti narancsos haramiazsebetekbe, vándorolt ugyi, rohadék???
tudode
Vajon hányszor küldték el a ZAKLATÓT a vonal végén a NEMZET TROLLJÁT:
.
--- VIKTOR A LEGNAGYOBB TROLL
.
www.youtube.com/watch?v=YQbH2VcHOBc&t=190s
.
Mit ád az ég!
.
Kiadta gebinbe a KONZULTÁCIÓS izéKÁJÁNAK, hogy beszélgessen ű', valószínű megsértődött, mert elküldte őket valaki oda ahonnan bujKÁLT!
.
Már "csak" az UNESCO erkélyéről mutoGATYA a sunyin bevett fővárosKÁJÁT!
kakaósbögre
@verőce21: Nos,kisfiam immáron bebizonyosodott hogy egyszerűen hablatyolsz,kamuzol,hazudozol.Nem lógsz ki a standard fideszes kategóriából.
verőce21
@kakaósbögre: A te pénzed, a te hited!
De kurva nagy szerencséd van, hogy a Fidesz megszüntette azt a MANYUP-ot, és átalakította a ny.pénztárakat, hülyegyerek ezredes.
kakaósbögre
@verőce21: Nekem még megvan a MANYUP-om hülyegyerek.Nem megy ez neked,fideszes.Ne erőlködj.Keress magadnak valami olyan állást amelyhez elégséges a mentális tehetséged.Mondjuk menj közmunkásnak.Arra talán alkalmas vagy.Egyébként a "megszüntetés" már nem igaz-azaz megint hazudsz-egyszerűen ellopták azok pénzét akik beszartak egy kamu kormány,kamu intézkedésétől.Aztán meg jön egy magadfajta,nagyjából nulla gazdasági,politikai hozzáértéssel rendelkező balfasz és simán hazudozik.Szégyenei vagytok nemhogy a magyaroknak de az emberi fajnak is.
verőce21
@kakaósbögre: Édes tudatlanságban halsz meg, alezredes.
B. mappájában vannak a bizonyítékok. De ha az nyilvánosságra kerülne, itt polgárforradalom lenne. Az elhallgatásért cserébe szép csendben megszűnik a maszop és elcsendesül minden.
kakaósbögre
@verőce21: Nocsak,hülyegyerek.Már megint új vízióid vannak?Elcsendesül,ja.Meg azt ahogy a kis buta verőce elgondolja.Te most komolyan,idejársz hülyét csinálni magadból?Ez milyen perverzió?
csetere
@tudode: Újabb pénzlenyúlás a közpénzből-haveroknak!
csetere
@kereső: Már meg is osztottam a Face-n.
tudode
@csetere: .
Salátatörvényben eldugva!
.
Folyamatban lévő törvényjavaslatok
.
www.parlament.hu/folyamatban-levo-torvenyjavaslatok
.
Csak alacsony vérnyomással ajánlatos a plenáris ülések megtekintése.
tulipan
@tudode: UGYE, úgy ÉRTED, narancsos plenáris bohóckodás???
tudode
@tulipan: .
Igen!
.
Előfordul az, hogy az ellenzék interpellálásakor egy NER-es sincs az ülésteremben, csak a jegyzőkönyvnek adják elő azokat a témákat, amelyek az állampolgárokat közvetlenűl érintik!
.
Aztán amikor szavazni kell beözönlenek, mint a hangyák, szavazás után elhagyják a termet!
.
Nagyon vacak lehet az elnöklőknek!
verőce21
@kakaósbögre: (18:14) Persze, úgy viselkedsz, mint a primitív népek, vagy primitív embereknél szokás…, a rossz hír hozóját, meg kell ölni!
Nem érdekel, hogy a nyugdíjpénzedből szanyikapitany mulatozott a Margit szigeten, vagy szállodasort építettek a szocik a kubai tengerpartokon, csak ne halljad, ne vedd tudomásul, hogy rendszeresen lopták a nyugdíjpénzedet, amíg a fidesz meg nem állította ezt a folyamatot. Strucc vagy katona, aki a fejét a homokba dugja, a segged meg kint van!
De azért elgondolkodtál rajta…
Isten hozott Őrnagy Úr! Dobozolni még jó leszel...
verőce21
@bakcsubakka: Lehet, hogy mindet nem lopták volna el a szocik, ez csak leghamarabb 25 év múlva derült volna ki a paraszt számára! :)
verőce21
Rendes baloldali politikus pedig magasról tesz a lakosság kéréseire, sőt ki sem kéri a véleményét. :)
tulipan
@verőce21: Tudod, azért az ALAPELV évszázadok óta AZ, hogy a "rendes" jobboldali politikus és egyházfi pedig magasról tesz a lakosság kéréseire, sőt ki sem kéri a véleményét, kizárólag a minél erőteljesebb megdolgoztatása, a saját maga kiszolgálása és az ezzel megszerzett értékeik tőlük való elHARÁCSOLÁSA céljából "tartja"/"hagyja" életben őket. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.