Öt Balaton-parti település strandjai vannak végigtúrva, árkok, sóderhegyek, munkagépek, miközben mindjárt július. A nyaralók nem értik az időzítést, a polgármesterek pedig azt mondják, most volt pályázat, nem utasíthattak vissza egy ekkora fejlesztést. A helyszínen jártunk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fütyisz szervezésben ÍGY NÉZ KI A DOLOG )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Fütyisz szervezésben ÍGY NÉZ KI A DOLOG )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Eladott Ország
A nagy többségében kormányközeli vállalkozók egyszerűen tönkreteszik a Balatonpartot, lassan, de biztosan kiirtják a növényzetet, amelynek eltűnésével az addig ott élő állatok is eltűnnek, talán örökre. Fontosabbak ugyanis a szállodaláncok és apartmanok, amelyek milliárdokat termelhetnek Mészárosnak és a hozzá hasonló, a kormány által felhízlalt milliárdosoknak, aminek a levét megint az egyszerű emberek isszák meg. Az elmúlt évek, évtizedek pusztítását nem lesz egyszerű helyrehozni, már ha egyáltalán az még lehetséges lesz. De érdekel ez bárkit is kormányszinten? Egy dolog a fontos, minél több pénz. Térkő építésből aranyáron már világbajnokok vagyunk, ha lenne ilyen verseny, de maholnap még azt is megérhetjük, hogy leaszfaltozzák, mert sajnos nagy az isten állatkertje, de alacsony a kerítés. Erre is volt példa, íme: uploads.disquscdn.com/images/ea65b32c0e09ceec37409a536a709ff163e46c75f7d056457ee05e6565a8d5fd.jpg?w=600&h=336
Veszprémben az Ady Endre és Viola utcák kereszteződésében sikerült a térburkolattal borított területen lévő süllyedést az alább látható módon, jó magyar szokás szerint javítani. Senkinek nem jutott eszébe, hogy a térburkolat nagy előnye, hogy felszedhető, majd ugyanúgy visszarakható? Látta ezt a kontár kivitelezést bárki felelős személy? Gondolom most majd cserélni kell a térburkolatot is, ha nyitott fülekre talál a probléma.
papa.49
@Eladott Ország: Az is csupán KONTÁR volt aki átvette !!!
Eladott Ország
@papa.49: Veszprém polgármestere, Porga Gyula fidesz-kdnp.
A Történelmi Városok és Települések Kamarájának elnöke, 2012-ben pedig "Az Év Polgármestere” díjat is átvehette.
A leaszfaltozott előregyártott térburkolat azért megér egy önéletrajzi ismertetést:
www.veszprem.hu/veszpremieknek/onkormanyzat/polgarmester
papa.49
@Eladott Ország: Kösz, gondoltam van ott még ,,utánpótlás,, a navracsicska után is !!!
görbetükör
Szervezetlenség, szakértelem hiánya mindenütt.
És borzasztó, amit a természettel művel ez a vezetés. Évtizedekre tönkre vágják az országot, de talán évszázadot is lehet érteni. :(
Eladott Ország
@görbetükör: Szisztematikusan rombolták le Balatonakali féltett kincsét
www.atv.hu/belfold/20190315-szisztematikusan-romboltak-le-balatonakali-feltett-kincset
Nádirtás után mederfeltöltés – Nem csak Balatonakaliban pusztítják a természetet. A telhetetlen kis gömböc, Mészáros cége miatt tarolták le a ligetet Balatonszemesen.
magyarhang.org/publicisztika/2019/04/02/nadirtas-utan-mederfeltoltes-nem-csak-balatonakaliban-pusztitjak-a-termeszetet/
görbetükör
@Eladott Ország: Vajon kiheveri mindezt valaha ez a kis ország?
Eladott Ország
@görbetükör: Nehéz ügy lesz, de bízok benne. Sajnos a fidesz bűnözők mindenhová letették lárváikat, és már nő az új élősködő, paraziták hada.
ila51
@Eladott Ország: meg a stabil 100 lábuk
namihami
A Balaton-parti nyaralók tulajdonosai és a hoteleit megfizetni képesek nem szorulnak a nyilvános strandokra (nekik saját van), a proli meg mi a f@szt keresne abban a Balatonban, ami lassan Margitsziget lesz ismét. Sőt, az se, mert még beléptidíj fizetése mellett se áztassa a koszos testét a gazdagok vizében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.