Megvitatták, és 100%-os a konszenzus.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Remélem, a vásárhelyiek elküldik a halál f@szára.
Macskaszem
Remélem, a vásárhelyiek elküldik a halál f@szára.
Commenter
@CsipkeRózsa: (még) nem. Gondolkodik rajta, de szerintem van olyan hiú, és fűti annyira a bosszú hogy elfogadja.
human
@CsipkeRózsa: Még gondolkodik rajta. Csak ebben az a poén, hogy a helyi fidesz Lázár engedélye nélkül jelöltet nem merne állítani. Szóval most saját döntését kell megfontolnia. Lehet, hogy vállalja, de lehet, hogy ő akar egy új embert bemutatni a választóinak. Kvázi az avatárját.
human
@Macskaszem: Mivel MZP elég jól vezeti a várost erős ellenszélben is elvileg nincs oka a városnak megváltoztatnia a 2018-as döntését, mikor nemet mondtak a korrupcióra, a munkahelyi zsarolásra, a túlárazásokra.
human
@Macskaszem: ... Ugyanakkor ha Lázár valóban indul, akkor abban a tudatban teszi, hogy nem veszíthet. Nem vállalná az újabb bukás kockázatát, ha nem lenne biztos benne, hogy a teljes kampánygépezetet és annak minden eszközét be fogja tudni majd vetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.