Komoly visszavágóra készül a Fidesz Hódmezővásárhelyen: Márki-Zay Péter pogármester ellenfeleként Lázár Jánost indítják.

Lázár visszatér oda, ahonnan politikai karrierje indult

"A múlt heti tisztújító ülésen arra jutottunk, hogy végre nyíltan is kimondjuk, amit mindannyian gondolunk, és azt az embert kérjük fel a jelöltségre, aki képes a várost kihúzni a legmélyebb gödörből is, és ismét fejlődő pályára állítani. A javaslatunk egyszerre nevezhető meglepőnek és magától értetődőnek. Megvitattuk a kialakult helyzetet és száz százalékos konszenzus alakult ki abban, hogy Lázár Jánost kérjük fel, vállalja a polgármester-jelöltséget,"

– jelentette be a Fidesz városi szervezetének elnöke. Havasi Katalin a döntést azzal indokolta, hogy

"a város élére olyan ember kell, akinek vannak elképzelései, tud és akar is a városért dolgozni és képes eredményeket elérni, mert egy városvezető dolga nem az, hogy politizáljon, hanem, hogy építse, fejlessze a városát. Lázár János személye, munkája ebben megkérdőjelezhetetlen. Sokak szerint a város legjobb polgármestere volt, és abban is biztosak lehetünk, hogy az elmúlt évek tapasztalataival felvértezve a korábbiaknál is jobb városvezető lenne."

Hozzátette: az elmúlt hetekben megmérték, és a vásárhelyiek többsége szívesen látná a volt minisztert újra a városházán. Arra a kérdésre, hogy az alapszervezet felkérését hogyan fogadta Lázár, Havasi azt felelte, hogy

"nyitottan. (...) Azonban nem könnyű döntés, így gondolkodási időt kért. Őt ismerve biztosak vagyunk abban, hogy olyan döntést fog hozni, amely a város érdekeit szolgálja."

Forrás: 444.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A meglepi az lenne, ha nem fogadná el ezt az áhított felkérést vitézpatkánygróflázár... már alig várja, h a vadász"kunyhóját" birtokba vehesse, az odavezető út díját meg eltöröltesse..

Komoly küzdelem lesz, mert azt láttuk, h meg tudták verni ezt a mocskos bandát, a kérdés most az, h a vásárhelyiek meg tudják-e tartani ezt maguknak..? Én drukkolok nekik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
A hozzáértése és a hozzáállása is hiányosságban szenved. Csak rá kell nézni a kastélyra amivel kihasznált mindenkit aki közelébe került, eltékozolt rá egy rakás pénzt kiépítették hozzá az utat,és ingyért használná, mert van pofája hozzá.
Csillapoggyá Janó nem kell néked, csak egy hűvös hely Szegeden.
human
Ennyire kell neki az a vadászkastély?
Qqberci
Lankó, porbafingó voltál és az is leszel...
F_Viktor
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a "felkérés" nem egy selyemzsinórt jelent?
Mert itt Annyitisér jános csak bukni tud. Ha nyer az természetes, ha veszít akkor viszont lőttek a politikai karrierjének.
papa.49
Egyszer már eladósította a várost a 24 milliárdot az ország fizette ki helyette !!!
justhpeter
Egyre több helyen van bajban a fideSS. A dolog pikantériája, hogy nem feltétlenül a jelölt miatt - az még akár rendes ember is lehet - hanem a párt tolvaj múltja miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.