Nagykónyiban történt a gigászok harca.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint 2019. június 18-án délelőtt érkezett a bejelentés a Tamási Rendőrkapitányságra, hogy "Nagykónyiban egy mezőgazdasági vontatóra szerelt homlokrakodó markolójával egy férfi nekiment a szemétszállítást végző – éppen tolató – kukásautó bal oldalának.

Nem vitték el a szemetét, markolós traktorral ment neki a kukásautónak

Nem vitték el a szemetét, markolós traktorral ment neki a kukásautónak

Fotók: police.hu

A rendőrök a 60 éves, Nagykónyiban élő férfit előállították, elszámoltatták és gyanúsítottként hallgatták ki közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető tettét azzal magyarázta, hogy felidegesítette magát azon, hogy a szemétszállítók nem vitték el a regisztrációs matrica nélküli kukáját.

Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya folytatja.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tényleg felháborító, hogy nem hajlandó egy szolgáltató a nemfizetőnek ingyen, fizetés nélkül szolgáltatni. Jöhet a gáz, a víz, a villany.
Oszt máris sorbaállhatunk a kommunizmusért is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@nezelodo: elsőre nevettem egy jót, de aztán átgondoltam...lehet, hogy nem is vizionáltál, hanem látod a kőkemény valót?
papa.49
Minden attól függ melyik fél PÁRTFOGÓJA ül magasabb poszton )))))))))))))))
nezelodo
@jesz: Fontos a jó ügyvédi tanács, már a vezér is megmondta, "Jönnek az ügyvédek és elintézik oszt jónapot!"
A kilencvenes évek elején harmadszor kaptak jelentős méretű gyorshajtáson valaki, majdnem ugrott a jogsi. Az ügyvéd barátja azt a tippet adta, keressen olyan családot, ahol az eset után meghalt valaki, és a családot fizesse le, hogy bizonyítsák, a később elhunyt családtag vezette az autót. Bejött a tipp! A sors fintora, hogy az ötletgazda nemsokkal ezután majdnem kiesett a parlament ablakán a Viktória jelet mutatva, ahelyett, hogy kapaszkodott volna.
jesz
@nezelodo: nem ugrik be, ki is "akart véletlenül kiesni" az ablakon...asszem valami belügyminiszter volt..talán Horváth Balázs..? az szeretett részeg lenni...
nezelodo
@jesz: Nyertél egy hangszórót, szegény mókás egy figura volt, de azt ma sem tudom kinek drukkolt a taxisblokád idején a győzelem jelét mutatva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.