A forgalommal szemben hajtva, ittasan autóbusznak ütközött éjszaka egy autós az M7-es autópálya zalai szakaszán, a férfi súlyosan megsérült – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Sznopek Veronika elmondta: egy 47 éves nagykanizsai férfi egyelőre ismeretlen okból, szabálytalanul vezetett az M7-es autópálya zalai szakaszán, a menetiránnyal szemben, a belső sávban, és összeütközött egy szabályosan közlekedő ukrán autóbusszal. A balesetben a busz utasai közül senki nem sérült meg, a személyautót vezető férfi azonban súlyos sérüléseket szenvedett.

A szabálytalankodó járművezetőnél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök előállították és elvették a jogosítványát.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Ha kijózanodik, még neki áll feljebb...esküdni fog, hogy az ukrán busz ment neki, akik különben is, mit keresnek itt? Ha otthon maradnak, akkor nincs ez a baleset..

Aztán kérdés, van e a faszinak TB kártyája, és ha van, akkor a TB fizeti a gyógyítást?...mert annak a neve társadalom biztosítás...tehát a társadalom összedobott pénzéből jött a mentő, a kórház, az összes ellátással...a többi járulékos kiadásról nem is beszélve.

Nos?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.