Az 500 millió forint feletti budapesti ingatlanok után beszedett adót Tiborcz-adónak nevezné el Karácsony Gergely.

Orbán Viktor veje nekiment Karácsony Gergelynek, mert ő nem közszereplő
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Tiborcz István, Orbán Viktor veje az Indexnek erre úgy reagált,

miután a Kúria kimondta, hogy nem közszereplő, nem köteles eltűrni, hogy más politikai célból használja a nevét, ezért jogi lépéseket tesz, személyiségi jogi pert kezdeményez.

Ha Karácsony Gergely jó ötletnek tartja, hogy különböző adókat személyekről nevezzen el, akkor javaslom, hogy a zuglói transzparens és problémamentes parkolási rendszer dicséretére

a zuglói Mikulás-csomagokat nevezze át Karácsony-csomagokra

– mondta Orbán Viktor veje a lapnak.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Lehet, hogy nem közszereplő, de a közpénzlopás nem csak közszereplőknek tilos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Akit a köz tart el, az vajon miért nem közszereplő? Tiborcz körülbelül annyira zseniális üzletember, mint Mészáros, ezért azt feltételezni, hogy akár saját erejéből is képes lett volna mindazt felépíteni, aminek ma birtokosa, minimum nevetséges lenne.
kolozsvaros.com/2019/06/22/akit-a-koz-tart-el-az-vajon-miert-nem-kozszereplo/
evacica
Ha meglátom ezt a pofát felfordul a gyomrom! Beleillik az Orbán családba, ugyan olyan pofátlan és gátlástalan!Remélem ő is fizetni fog és visszakerül a néptulajdonába amit ellopott! és még ez az alak van felháborodva! nekünk van okunk a nép haragra!!!
emerencia
Tiborcz-vejkó közpénztolvajlás által sikeresen elveszítette nem közszereplő jellegét. Közszereplőként pedig az orbánéra erkölcsei szerint büszkének kellene lennie arra, hogy róla neveznek el egy adónemet. Apósa biztosan meg fogja dicsérni érte.
Eladott Ország
Apropó önérzetes korrupt banda. Emlékszik valaki arra, hogy a nemzet veje tömött sorokban, önként csápolt a nyilvánosság előtt, amikor az Elios-botrány napvilágra került és arról volt szó, hogy Tiborcz István saját lábra állítása milliárdokba került a magyar adófizetőknek? Emlékszik valaki, hogy igyekezett a sajtó rendelkezésére állni és tisztázni magát az igaztalan vádak alól? Nem? Akkor jó, mert én sem. Erre viszont annál tisztábban emlékszem:
coub.com/view/14jg2v
Szóval. Az önérzetes, felkapaszkodott NER-vej rövid távú kampánytémának tartja, hogy Karácsony adójavaslatot nevezett el róla, de mint az Indexnek elmondta: mivel ezt nem köteles eltűrni, személyiségi jogi pert kezdeményez ellene. Mert neki vannak személyiségi jogai, amiket megsértettek. Mert ezeknek a közpénzből tehetséges figuráknak csak jogaik vannak és kibebaszott önérzetük. Arra nagyon érzékenyek. Ők nem kötelesek tűrni, az a birkanyáj kiváltsága, hogy tűrjön. A tíz éve tartó folyamatos szabadrablás ténye meg rövid távú kampánytéma. Aha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.