Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor lesz a Jobbik két új országgyűlési képviselője a párt országos elnökségének pénteki döntése értelmében.

Bemutatta a Jobbik a párt két új parlamenti képviselőjét
Balczó Zoltán – fotó: Kovács Tamás/MTI

Az ellenzéki párt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében az elnökség döntéséről beszámolva azt írta: az európai parlamenti képviselővé választott Gyöngyösi Márton és a képviselői mandátumáról lemondó Kepli Lajos helyét Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor veszi át.

Balczó Zoltán, az Országgyűlés korábbi alelnöke és a Jobbik korábbi EP-képviselője energetikai és uniós ügyekkel foglalkozik majd. A dorogi, közgazdász végzettségű Nunkovics Tibor fő területe a környezetvédelem és a magyar munkavállalók érdekképviselete lesz.

A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett a mellett, hogy "a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek"

- áll a közleményben..

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
El mesélek egy esetet. Meg történt.
Egy könyvelő iroda sok alkalmazottal és be vezettek a szobába és kérték hogy nézzem meg az embereket ki a rendes, a dolgos, ki a sunyi ki a ravasz esetleg csaló.
Na én meg is mondtam hogy az a nő igen csak lopja a kis pénzeket, de kurvára rafkos kb, 10 éve csinálja. Na nekem is estek akik fel kértek erre. .A válaszom az volt hogy nézzenek utána a könyvelésnek és nagyon figyeljenek oda mert óvatos. Hisz ezért tudta eddig csinálni. Na két napot áldoztak erre és meg is lett . Sajnos igazam lett . Tönkre tettem egy ember életét, de meg mentettem sok embert. Most ez baj vagy nem? ha ehhez értek.
Ezt csak azért meséltem el hogy ezt a faszit is meg néztem mint általában mindenkit és Igazából, fél óra beszélgetés után szerintem nem is akarna politikus sem lenni.
amúgy az arc elemzés egy csodálatos dolog ha még van egy kis " plussz is benned. "
De átok is amikor látod valakin hogy ennek már nem sok van hátra vagy beteg lesz, de nem szólhatsz semmit. mert " nem a te dolgod"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.