Tizenegy év fegyházra ítélt a Szolnoki Törvényszék egy törökszentmiklósi drogdílert, aki a vád szerint 2012 és 2017 között otthonában kábítószert, új pszichoaktív anyagokat árult.

Tizenegy év fegyházra ítéltek egy törökszentmiklósi drogdílert
Fotó: Pixabay

A törvényszék MTI-nek küldött közleménye szerint a pénteki, első fokon meghozott ítélet nem jogerős.

A férfit jelentős mennyiségű kábítószerrel való kereskedés és pszichoaktív anyaggal való visszaélés miatt tíz évre a közügyek gyakorlásától is eltiltották.

A vádlott védője a büntetés enyhítéséért fellebbezett, így az ügy másodfokon, a Szegedi Ítélőtáblán folytatódik. A törvényszék a férfi letartóztatásának fenntartásáról is határozott, ami ellen a vádlott védője ugyancsak fellebbezést nyújtott be

- közölték.

Az ügy előzménye, hogy 2016 január végén több embert, köztük két várandós nőt életveszélyes állapotban szállítottak Törökszentmiklósról kórházba egy akkor újnak számító, veszélyes, pszichoaktív kábítószer fogyasztása miatt. A két nőn császármetszést hajtottak végre, az újszülötteket egy budapesti gyermekklinikára szállították. Egy évvel később három fiatalembert vittek eszméletlen, súlyos állapotban a szolnoki kórházba kábítószer túladagolása miatt Törökszentmiklósról.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Nem vagyok kíváncsi a drogokra , mert látom itt a környéken milyen lassú gyilkossággal hat az élvezőire...sok pénz van benne , másképp nem működne közre benne ennyi terjesztő , és palástoló , még a védőket is elítélem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.