Sem Karácsony Gergely, sem pedig Kálmán Olga nem tudná megverni Tarlós Istvánt egy most vasárnapi főpolgármester-választáson – derül ki a Nézőpont Intézet által a Magyar Nemzet című napilap számára készített telefonos közvélemény-kutatásából.

Felmérés: ez lenne az eredmény, ha most tartanák a főpolgármester-választást
Fotó: Kovács Tamás/MTI

A felmérés szerint, amit szombaton az MTI-hez is eljuttattak,

a budapestiek 71 százaléka úgy véli, Tarlós István nyerne, ha most hétvégén tartanák a voksolást.

A Nézőpont Intézet azt írta: míg Tarlós Istvánt a budapestiek közel kétharmada (62 százalék) alkalmasnak tartja a főpolgármesteri tisztség betöltésére, addig Karácsony Gergelyről (35 százalék) és Kálmán Olgáról (31 százalék) csak a fővárosiak egyharmada vélekedik így.

A kutatás összegzése szerint a regnáló polgármester legyőzésére Karácsony Gergelyt, illetve Kálmán Olgát a budapestiek egynegyede (27-27 százalék) tartja esélyesnek, míg Puzsér Róbertet a válaszadók 8, Kerpel-Fronius Gábort pedig 4 százalékuk gondolta befutónak.

Hangsúlyozták:

Tarlós Istvánra legalább 10 százalékponttal többen szavaznának, mint Karácsony Gergelyre, aki a szavazatok 36 százalékát szerezné meg a jelenlegi polgármester 50 százalékos támogatottsága mellet, míg 48 százalék ellenében Kálmán Olga 38 százalékra számíthatna. Kerpel-Fronius Gábort pedig még ennél is jobban, 54-22 arányban verné el a jelenlegi polgármester, mint ahogy Puzsér Róbertet is, 55-18 arányban.

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatása 2019. június 14. és 19. között készült 1000 budapesti lakos telefonos megkérdezésével. A minta reprezentatív a 18 évesnél idősebb budapesti lakosságra nem, kor, és iskolai végzettség szerint. Ennél a mintanagyságnál a maximális mintavételi hiba 3,1 százalék.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@fergeteg:Gondoltam válaszolok, de megsemmisültem az érveid miatt. Mocsok kemény vagy, nem engeded megülni az ész diadalát...
memegenerator.net/img/instances/43984171/a-nagy-bds-lfaszt.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
62 !!! Budapestieket nem érdekli hol élnek, vagy milyen a polgármesterük???
fergeteg
Azért a pestiek sem hülyék,hogy ilyen ballibbantokat válasszanak. Mind megélhetési senki a balos jelölt.
tudode
Különben ami a XXI. századi fejlődést mutatja az a Vitézy menetrendje, amelyen az utazóközönség eligazodhat a mai napig is.
.
Mivel Tarlós nem dicsekedhet a P+R rendszerrel, valójában nem hagy maga után csak káoszt a köbön!
.
Klassz! Szinte minden szinten SZAKBARBÁROK szava érvényesül, miközben az ország lemarad, mint a borravaló, na nem az ŐFÉNYESSÉGE bázisa, az EU tagországok viszonylatában. Emiatt aki teheti húz el innen amíg a shengen működik!
Eladott Ország
@fergeteg:Gondoltam válaszolok, de megsemmisültem az érveid miatt. Mocsok kemény vagy, nem engeded megülni az ész diadalát...
memegenerator.net/img/instances/43984171/a-nagy-bds-lfaszt.jpg
Eladott Ország
Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 99,9 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek. Esküszöm, még életemben nem hallottam olyan kutatásról, amelyik azt mérte volna fel, hogy mondjuk hová fajult a népesség körében akárminek is az érzése, de a Nézőpont Intézetnek én kételkedés nélkül elhiszek bármikor, bármit. Mráz Ágoston Sámuel és csapata már többször bizonyított, mint ahányszor erre nekem például igényem lett volna. Ők mutatták ki azt a kétségtelen tényt is, hogy az emberek többsége szereti a paksi bővítés GONDOLATÁT. Ezt 2014 februárjában derítette ki a kormánytól teljesen, de nagyon független intézet, azóta pedig nagyon sokat fejlődtek. A nyelvművelésük különösen és csak a seggek változtak.
rokker33
@tudode: Én nem védem ezt a tapló Pistát,de aki előtte volt MSZP s polgármester az mit csinált hosszú éveken keresztül??? Semmit megtömte a zsebét a 4 es metro beruházással és lelépett!!Ha demszky lenne még ma sem lenne kész a 4 metró a 3 meg fel sem újítanák!!
rokker33
Tapló Pista legalább valamit tett a fővárosért ezek a tolvaj ellenzék csak élősködne a város és az adófizetők pénzén!! Gyurcsánynak kevesen hisznek már elkúrta a bizalom nem jön vissza.A többieket meg nem is ismerik miért szavazna bárki is rájuk!!??
Cicamama55
Vidéki fejjel én azt tippelem, marad Tarlós István.
RonaGyuri
Nézőpont Intézet által a Magyar Nemzet című napilap számára készített!!! =))
tudode
@rokker33: .
Nem engedném meg magamnak, hogy jóslásokba bocsátkozzak, annál is inkább, mivel a Ii. vh utáni újjáépítéshez képest csiga lassúsággal, az elődökre való visszamutogatásával épül, vagy áthelyeződik más helyszinre szinte minden, kivételt képeznek a BETONTEKNŐK, amelyek agyrém, hogy KIEMELT ÁLLAMI BERUHÁZÁSNAK minősülnek, és kb. 500 milliárd adóforintok bánják!
.
Figyelmébe ajánlom azt, hogy a föld alatti építés más tészta lehet.
.
----- Földalatti történet - A 4-es metró építészete (2011)
.
www.youtube.com/watch?v=psb0hS0A5G8
.
Emlékeim szerint Demszky egy akolból jött a volt fiatal demokratákkal, szamizdaszozott, és SzDSz-es volt, nem MSZP-s és az ő nevéhez fűződik a 70-es években már megálmodott IV-es metró építése
.
---- A múltat eltörölné – Demszky, Orbán és a négyes metró története
.
magyarnarancs.hu/belpol/a-multat-eltorolne-89057
.
Nagyon tanulságosak ezek a visszaemlékező írások, legalábbis számomra 84. évesen!
Macskaszem
A budapestiek nem olyan buták, és arányaiban jóval kevesebb a közmunkával, megfélemlítéssel, szatyor tésztával zsarolható ember, ez rendre meg is látszik a választási eredményeken. Nem beszélve arról, hogy most a határontúliak se játszanak.
Eladott Ország
@rokker33: Azoknak elég volt a talicska, ezeknek már a kamion is kevés. Ezért már nem is kellenek a Nokiás dobozok, hanem rendszerszintűvé tették a lopást, beépítették az állami gépezetbe. Mert mi megengedtük nekik,és még most is sokan tapsikolnak örömükben, amikor lenyúlják a pénzüket. Meg is érdemeljük! Adott itt nekünk 2.824.551 darab címeres gazember, ámokfutó, paprikajancsi és a többi, aki boldogan kollaborál. Meg aki még sunnyog. Esténként büszkén és boldogan néznek a tükörbe, hisz győztünk és a győzteshez tartozni jó! És nem köpik szembe magukat.
uploads.disquscdn.com/images/cc31592fd39c7207ce9c6bee50743256895e51ee30ef55a469bf96f679e1c85e.png?w=600&h=330
Mielőtt Jézusból Megváltó lett, keresztre feszítették. Itt sajnos ez a lépcső kimaradt...
kereső
@rokker33: 15:58, nem tudom, hogy Te hol laksz- de annyit még én is tudok, tudatlan vidékiként, hogy Budapestnek a rendszerváltás óta nem volt!!!mszp-s főpolgármestere.Tarlós is onnan indult, ahonnan az elődje Demszky Gábor- szdsz. Csak, valahol útközben elhagyta az elveit, a gerincét. Gyurcsány meg tudomásom szerint nem volt "szabad madár"- amúgy meg Tarlós mit tett Budapestért? Engedte szétcseszni a Városligetet, engedte kivágni a fákat, engedte garázdálkodni a parkolási maffiákat, engedte eladni a belvárost araboknak, koszos, szemetes a város- nem csoda hogy elharapóznak a rágcsálók.
A 4-es metrót Demszky álmodta meg, orbán meg leállitotta első körben. Hogy mégis megépült csak a csodának, és nem Tarlósnak köszönhető. A 3-as felújitásáról meg megemlékeztek már itt nagyon sokan pestiek- na nincs benne köszönet, ahogyan elmondják.
simmering73
Ja, hogy a benézőpont. Akkor szót sem érdemel ez a hülyeség.
papa.49
Nevükhöz méltóan ezt BENÉZTÉK A BENÉZŐPONTOSAK !!!
Eriksson
Tarlós előadása minden ellenzéki hablatyolót lenulláz. Elég lett volna őt kérdezni, a pártok delegáltjai helyett.
www.youtube.com/watch?v=RHyf3cWjSyk
Macskaszem
@rhys: Na akkor haladjál, ne a klavit koptasd.
Macskaszem
@Eriksson: Fideszéknél mint tudjuk nem azt kell nézni mit hablatyolnak, hanem mit tesznek. Tarlós tettei magukért beszélnek. Illetve pofáznak.
Eriksson
@Macskaszem: Remélem a pestieknek több eszük van, minthogy bevegyék azt a sok fals ígéretet, amit most a jelölt jelöltek összehordanak.
bence
@fergeteg: ! Fergetegesen HÜLYE vagy !
Macskaszem
@Eriksson: biztos több eszük van mint, hogy a fideszhablatyot beszopják.
Eriksson
@Macskaszem: Egy kérdésem van hozzád: Szerinted a föld lapos?
kishonda
@rokker33: Nem volt MSZP-s főpolgármester Budapesten. Ennyit a hozzászólásáról.
kishonda
@RonaGyuri: Gondolom a végeredmény a megbízásban benne foglaltatott.
percsi
"a budapestiek 71 százaléka úgy véli, Tarlós István nyerne, ha most hétvégén tartanák a ..."

Ja, ez így igaz! Az elmúlt években tapasztaltuk.
Most sem lesz másképp!
Elmennek voksolni 300 ezren, ebből 60 ezren Tarlóst akarják, 40 ezren friss bp-i lakosok lesznek, 60 ezren krumplit kapnak, 40 ezren közmunkát a szavazatukért. A többi 1,2 millió otthon fog ülni, és várja a csodás eredményt. Legutóbbi szavazásnál 4,7 millió szavazó nem emelte fel a fenekét.
justhpeter
A jobb- és baloldal közös egyetértésben, a demokrácia leple alatt romba dönti ismét a fővárost választópolgárai aktív támogatásával. Amíg a NER van tök mindegy ki kit jelöl, ki kire szavaz, hiszen a NER lopáskultúrája nem fog romba dőlni.
terlasz
@percsi: Budapestet ne keverd össze az országgal.
terlasz
Orbán csicskásai bármit méregethetnek most vasárnapra, mert még a választásokig sok minden történhet.
Eladott Ország
@Cincinntatus: Schmuck Andor elmegy egy Krúbi-koncertre, ahol a "Schmuck Andor" című sláger lesz.
www.facebook.com/schmuck.masodikoldala/videos/1794125444032828/
Oszt' mibű' tetszik csinálni azt a kis bulikát, aranyvirág? Pfejj! Ez a söpredék vajon honnan mászik mindig elő? Persze gyanítható, hogy az összes politikai oldalt képes valamiként pumpolni. Egy okádék, miként azok is, akik folyvást belenyomnak valamiféle pénzeket. Dolgozott ez valaha is valamit? Van bármi néven nevezhető szakmája, végzettsége, foglalkozása? Közéleti ügyeskedő. Előzőleg felmarkolt kb 120 millát a kamu párt elindításáért. Biztos elfogyott a zsé mostanra.
RonaGyuri
@Eriksson: ezt a kérdést a NER-társaidnak kellene feltenned! =))
Eriksson
@RonaGyuri: Szerinted is lapos a föld?
RonaGyuri
@Eriksson: a NER társaid ennél nagyobb baromságokat is szoktak mondani, sőt hirdetni!!! =))
Eriksson
@RonaGyuri: Szóval a föld tényleg lapos szerinted.
RonaGyuri
@Eriksson: foglalkozz a jó Kásler NER-társad kijelentéseivel! =))
Eriksson
@RonaGyuri: Meggyőződéses lapos föld propagandista vagy.
RonaGyuri
@Eriksson: én meg tapasztalom, hogy te egy ócska retardált barom fityesz birka! =))
Eriksson
@RonaGyuri: És az kicsoda - micsoda, aki a lapos föld teóriát nyomja napi 24-ben?
RonaGyuri
@csak úgy...: látod ezeknek a @Eriksson:-féléknek kb. ennyi esze van!
csak úgy....
@RonaGyuri: könnyü nekik , úgy gondukodnak mint régen,fölsöbb utasításra .
rokker33
@kishonda: @kereső: Jó elnéztem nem vagyok Budapesti lakos,de más ellenzéki polgármester jelölt sem lenne jobb mint aki most van! És míg Orbán van hatalmon és egy ellenzéki polgármestere lenne hatalmon akkor Budapestnek vége lesz semmilyen támogatást sem fog kapni semmire az Orbán kormánytól!!
Lepényleső
...abban az esetben ha továbbra is a fydes számolja össze a szavazatokat?
Desischado
Nem értem, miért nem 99%-ot hoztak ki? Az lett volna az igazi! A nézőpont nevezetű nyalonc banda megint hozta a formáját! De értelmes ember nem hisz nekik! Nekem gyanús ez a sok felmérés, érzi a banda, hogy tarlósnak inog a széke?
evacica
Csodálkoznék, ha a nézőpont nem ilyen eredményt hozna ki! Orbántól kapott pénzért, ami mellesleg a mi adóforintjaink amit a kedves ezért úgy osztogat és fosztogat mintha a sajátja lenne!
simmering73
@Eriksson: Te hülyébb vagy durbincsnál. Annyi az előnyöd, hogy nem töröd a magyart.
Eriksson
@simmering73: thumb_up2 replyVálasz
error
access_timema, 18:49
Micsoda éleslátás részedről!
F_Viktor
@simmering73: Mióta meghallotta orbántól a migráncs szót, azóta @Eriksson: az agyáról ledobta az ékszíjat, s Kádárját látja a vezírben.
simmering73
@Eriksson: Tévedtem. Vittél már virágot Algernon-nak?
Eriksson
@simmering73: Előbb tudni szeretném, hogy te vagy-e Algernon.
Kookas
@Eriksson: volt egy kérdésed emmeg a válasz reeáá!!!
percsi
@evacica: Nem csak e miatt hozza ki ezt az eredményt, hanem a miatt is, mert már le van játszva a meccs, így könnyű dolguk van.
Mindegy ki-kire szavaz, az eredménynek Tarlósra kell kijönnie. Mint az utóbbi három-négy szavazásnál, az utasítás meg volt.
Minden budapesti lakós menjen el szavazni, ez kötelesség, érdek, mindenki érdeke.
Ha minden szavazóhelyiségben ott lesz az ellenzék, akkor legalább a számolásnál vért kell izzadniuk majd.
Azt is össze kellene írni, hogy hány új budapesti lakós adja le a szavazatát. Ezt a lakcímkártyáról könnyű lenne kiírni. A 2018-ban a mi kerületünk a szavazás előtt pár nappal 2000 fővel növekedett. Kevés volt, a krumpli meg rossz :)
Eladott Ország
@Pegero: "a magyar emberek úgy döntöttek, hogy nem akarnak bevándorlókkal együtt élni" - kivéve, ha letelepedési kötvényt vásárolnak, vagy ha munkavállalási engedélyt kapnak - akkor jöhetnek tízezer szám. Gyalázat, hogy sértődött nyílt levelekben erkölcsi és elvi politizálásról lamentál az az ember, akinek dicsőséges önkényuralmi rezsimje az ellenségnek bélyegzett civil szervezeteknek a nyilvánosság előtti meghurcolását, listázását, Soros-zsoldosozását kormányprogrammá emelte. Aki a hatalmát arra használja, hogy eltiporja azokat a civil szervezeteket, amelyek nem csupán olyan kormányzati feladatokat vállalnak át, amelyeket a kormány magasról leszar, hanem amelyek vállaltan a magyarországi kormányzati korrupció és az átláthatóság hiánya ellen emelnek szót. Ekkor szokott jönni a szuverenitási és a belügyeinkbe való beleszólási hagymáz. Az viszont mindennek a teteje, hogy Magyarország miniszterelnöke, aki a világtörténelem legsötétebb időszakaira emlékeztető kék plakátokon hergelt egy országot és elcsatolt részeit egy magyar állampolgár ellen, egy nyílt levélben, mindenféle bizonyítékok nélkül rágalmazza az illető magyar állampolgárt azzal, hogy személyesen felelős az európai antiszemitizmus növekedéséért. Adatok, tények, bizonyítékok hiányában vádol meg egy embert azzal, hogy ő személyesen szállította Európába az antiszemita elemeket, miközben saját magának tényszerűséget, tiszteletet és méltányosságot követel.
jesz
a mostani felmérés csak néphülyítés...majd az októberi választás előtt két nappal kellene egy friss felmérést közzétenni...ugyanis akkorra a még talpon lévő jelöltek alaposan be lesznek sározva...

most egy kávé mellől is bármilyen felmérést prezentál egy kezdő gyakornok...nincs jelentősége, csak a kattintásért járó fillérnek..
Sámannus
Mondjuk az agyzsibbasztás jobban megyen a pohoséknak mint a munka. A maffia úgy tesz mintha ezek a kupcihér hazaárulók kormányoznának, közben a seggüket törlik ki velük Leszarják velük együtt Budapestet is és az országot is.
Csak és kizárólag a szarkavaráshoz értenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.