A Ripost írta meg, hogy úgy tudják, a Magyar Tudományos Akadémia egyik kutatóintézetében al­kalmi együtt­lé­tekre szol­gáló kéj­bar­lan­g működik.

Kéjbarlang az MTA épületében? Itt az Akadémia válasza

A "bizonyító" erejű néhány másodperces videóban egy jakuzzi és egy szív alakú ágy látható, ez pedig elég volt ahhoz, a kormánymédia több más orgánuma is tényként közölje a bulvárlap értesülését.

Az MTA közleményben reagált, az Index idézett belőle:

Szexuális együttlétekre berendezett helyiség nem létezik és soha nem is létezett a SZTAKI egyik épületében sem. Tény, hogy évtizedekkel ezelőtt a kutatóintézet egy korábbi vezetője a sajtóban megjelent videófelvételnek megfelelően rendeztetett be egy szobát, de ez soha nem működött kéjbarlangként

- írták.

A közleményben leszögezik, a szobát már korábban megszüntették, így a felvételekről is kiderült, hogy nem most készültek.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az MNB tiszaroffi kastélyában vendégeskedtünk, ott is van két ilyen kéjtanya, a takarítónő elmondása szerint a jól teljesítő menedzsereket szokták oda befizetni, két-három kurvás jutalomorgiákra. Azért arra kíváncsi vagyok, hogy ez a bizonyos felvétel azzal a szív alakú valamivel hol vették fel. Tényleg képesek voltak berendezni egy szobát valahol a Lendvai utcában, hogy rákenhessék az MTA-ra? Komolyan kérdezem. Kinézem belőlük. Na vajon kit futtattak a szobában?
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fwww.60lap.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F04%2Fschmidt-maria.jpg&key=33b23nyee893ZxYXnFG2sA&w=600&h=312
Csak keveseknek volt belépési kódja a szobában, ezek szerint Palkovicsnak volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
@cikicakk55: ...meg kellene kérdezni a csehektől, hogy ők hogyan hozták össze azt az elégedetlen tömeget, immáron többedik alkalommal és egyre nagyobb létszámban...
jesz
@Klubtag: hát ez az...megdöbbentő volt az a nagy tömeg...
evacica
@cikicakk55: Nem szabad ennyire pesszimistának lenni! Igen is tudnánk mit tenni, ott van Isztambul példa, pedig Erdogán sem az a gátlástalan finom ember aki a hatalmáé4rt ne lenne mindenre képes, ugyan úgy mint Orbán! Vegyünk példát a Csehektől is meg kell nézni, hogy hányan vesznek részt a tüntetésen az ember csak irigykedik! Fel kell emelkedni a fotelekből és kimenni az utcára! lehet azt egy időben vidéken is egyszerre megtenni!Ha nem teszünk semmit akkor évekig a nyakunkon ül ez a korrupt hazug banda!
cikicakk55
@Klubtag: tegnap 19:31

Gondolom úgy,hogy a Cseheknél még van demokrácia, vannak vezető egyéniségek,akiket lehet követni.nem tudom mennyire emlékszel rá,hogy tavaly a választások után nem sokkal facebook felhívásra több mint 100.000 ember ment fel Budapestre. Meg volt a létszám,de még is semmi értelme nem volt.Mivel békés tüntetés volt,így nem volt miért félnie a kormánynak. Hiába volt ott annyi ember,a szó, a skandálás,a táblák mutatása nem elég ahhoz,hogy a kormány lemondjon. Nem hinném,hogy a létszám lenne a gond. Valami mással lehetne ezt a kormányt elzavarni,de fogalmam sincs mivel? Mi lehetne az amitől annyira megijednének,hogy hatalmat,pénzt,befolyást félre téve farkuk felvágva iszkolnának.
Klubtag
@cikicakk55: ...erre volna való a választás, de amíg (mint pl. 2018-ban) 2,8 millióan erre a kormányra szavaztak - tudván, ismervén az összes gazemberségüket, amit az évek alatt népük ellen elkövettek - addig tényleg reménytelennek tűnik. Legalább most az önkormányzati választások apropóján kellene megpróbálni az ellenzéknek nem egymás ellen fenekedni (mert ezen tényleg joggal derül a fidesz-kdnp siserehada). Az sem használ a maffiakormány elűzése megvalósításának, ha ütre-főre alakulgatnak különböző csoportosulások, mert mondjuk egy hangyányi nézeteltérést sem képesek egyeztetni és betagozódni egy közös alakulatba. Ugyan hogy tudnának különböző érdekeket önkormányzati(kormányzati) pozícióban összehangolni. Lehet persze orbán-módra lenyomni minden kritikus kezdeményezést, de az nem demokrácia, az csöbörből vödörbe. Tehát elakad a levegőben a kérdésed: "Mi lehetne az amitől annyira megijednének,hogy hatalmat, pénzt,befolyást félre téve farkuk felvágva iszkolnának." Erre már csak egyetlen módszer lenne megoldás, de az nem járható, mert csak erre várnak...az apparátusuk, a logisztikájuk, aljasságuk, romlottságuk okán kaján izgalommal, kezüket dörgölve készen állnak ...mindezt szépen lassan a szemünk láttára hozták létre és már az EU tekintélyében sem igen bízhatunk. Megoldani nem fogják helyettünk, ha kényelmetlenné válunk legfeljebb teljesen elszigetelnek, vagy kizárnak (meg fogják találni a módját, ők is a létükért küzdenek). Úgy tűnik, hogy a béka tehetetlenre főtt...
DE INNEN SZÉP NYERNI...:o)))
cikicakk55
Szerintem azt te magad is tudod,hogy az a 2,8 millió csak azért lett annyi,mert a Fidesz átírta a választási törvényt a saját szájuk íze szerint. Az Alkotmányt is semmissé tették. Az adófizetők pénzéből csinálták a rengeteg óriás plakátot, a csapból is a Fidesz kampánya folyt,mert az ellenzéknek nem volt anyagi eszköze,nem volt média lehetősége semmihez.Ettől függetlenül az ellenzéknek tavaly még lett volna lehetősége Orbánékat törvényesen lenyomni,de képtelenek voltak összefogni. A rengeteg kamu párt,amit szintén a Fidesz finanszírozott jó sok töredék szavazatot hoztak a Fidesznek. A megzsarolt közmunkások, a megvásárolt Romák és a titokzatos szerver összeomlás hozta ki a 2,8 milliós számot. A törvényes szavazás szerint talán 1 millió szavazatuk lett volna,de csak talán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.